- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
teşekkür ederim cnmHarikasın valla tebrik ederim seni
eline sağlık cnmEki Görüntüle 1434347
HAFTANIN BİRİNCİSİ@kasimpati35 -3.9
HAFTANIN İKİNCİSİsukker -1.1
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ@nesijjj - 1.0
AYIN BİRİNCİSİ@kasimpati35 -5.0
AYIN İKİNCİSİ@Derin - 4. 4
AYIN ÜÇÜNCÜSÜBulamiyorum -4.0
eline sağlık cnm :)[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]sukker[/TD]
[TD]465 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]250 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nesijjj[/TD]
[TD]270 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]40 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]elifunda[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ sukker
HAFTANIN SPOR 2.si ________ nesijjj
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ nhtylz
açlığa dayanabiliyosan süper ben öğün atlasam bi sonraki öğün atladığımı da telafi ediyorumslm kizlar bugun rejim gitti kizartna yedim kahvaltiya gorumcmler vardi.aksam bisey yemedim.acim.yesil cay iciyorum bugunun acisina .kizlar ya gitcekmi bu kilolar.
eksik olan biseyimz yok fazladan bogazimiz var.atladim ama gelde bana sor oluyom acliktan karnim gurul gurul ediyo.açlığa dayanabiliyosan süper ben öğün atlasam bi sonraki öğün atladığımı da telafi ediyorumöyle ya da böyle gidicek bu kilolar biz niye çıtır olamayalım ki neyimiz eksik
hayırlı geceler kızlar
bugece pek uğrayan olmamış
benimde akşam yemeğine misafir geldi az önce yolcu ettim
eksik olan biseyimz yok fazladan bogazimiz var.atladim ama gelde bana sor oluyom acliktan karnim gurul gurul ediyo.
hayırlı pazarlar millet gününüz güzel geçsin dicem gün bitti zaten
aleykum selam ben de aynı durumdan muzdariptim bi de bizimkiler akşamdan sabaha görüşürler görüştüler mi biz de hanımlar olarak bu duruma bi dur dedik onlar toplandı mı biz de toplanıyoruz onlar sabahçı kahvesine biz eve
slm kızlar
çok şükür sağsağlim evimize döndük yrn iş başı yapcaz
inşallah sizlerde iyi bir haftasonu geçirmişsinizdir
diyetime dikkat ettim ama cumartesi günü komşu ekmek yapmış onu getirdi misss gibi sıcak sıcak bir de burada tepsinin dibine kara lahana koyuyorlar onunda kokusu siniyor oooooooooohhhhhhhh neyse 1 dilim yedim malesef dayanamadım
yarınki tartımı merak ediyorum inşallah artıya geçmemişimdir :)
teşekkür ederim cnm
azar azar emin adımlarla ilerliyoruz inşallah daim olur :)
eline sağlık cnm
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum :)
eline sağlık cnm :)
slm kizlar bugun rejim gitti kizartna yedim kahvaltiya gorumcmler vardi.aksam bisey yemedim.acim.yesil cay iciyorum bugunun acisina .kizlar ya gitcekmi bu kilolar.
ahh meyracim sutu hic sevmem.iki bardak yesil cay ictim.kizim uyudu bende erken uyuyum diyorum amaistersen 1 yada 2su bardağı ılık bir süt iç şekersiz, bak nasıl miden doluyo: )
ahh meyracim sutu hic sevmem.iki bardak yesil cay ictim.kizim uyudu bende erken uyuyum diyorum amauyutmuyo..
sabah bi tabak patates kizartmasi yersen acisini boyle kivranarak cekersin iste.ah kafam ahhh.peynirde sevmem en iyisi yogurt yeyim iki kasik. kizim 18 aylik.beyaz peynirde yiyebilirsin biraz ama süt daha tok tutar beni: )
kızın kaç yaşında?
sabah bi tabak patates kizartmasi yersen acisini boyle kivranarak cekersin iste.ah kafam ahhh.peynirde sevmem en iyisi yogurt yeyim iki kasik. kizim 18 aylik.
Haklısın süt ayran epeyce iyi oluyor böyle durumlardaistersen 1 yada 2su bardağı ılık bir süt iç şekersiz, bak nasıl miden doluyo: )
sagol canimcumlemizinkini bagislasin.inan sevmiyorum sutu peyniri yogurduda pek sevmem ama yerim zoraki.aslinda yanlis bisey.himmm ihmalur cicegi demek.sagolmaşaallah allah bağışlasın canım.
ooo anacım peynir süt sevilmezmi hiç.....
eğer dokunacağı bir durum yoksa ılık 1su bardağı yoğurt ye: )
ıhlamurun çiçeğinin çayı iştah kapatıyor aklında olsun bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?