Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
çok şükür sağsağlim evimize döndük yrn iş başı yapcaz
inşallah sizlerde iyi bir haftasonu geçirmişsinizdir
diyetime dikkat ettim ama cumartesi günü komşu ekmek yapmış onu getirdi misss gibi sıcak sıcak bir de burada tepsinin dibine kara lahana koyuyorlar onunda kokusu siniyor oooooooooohhhhhhhh neyse 1 dilim yedim malesef dayanamadım
yarınki tartımı merak ediyorum inşallah artıya geçmemişimdir :)
Harikasın valla tebrik ederim seni
teşekkür ederim cnm
azar azar emin adımlarla ilerliyoruz inşallah daim olur :)

eline sağlık cnm
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum :)

eline sağlık cnm :)

slm kizlar bugun rejim gitti kizartna yedim kahvaltiya gorumcmler vardi.aksam bisey yemedim.acim.yesil cay iciyorum bugunun acisina .kizlar ya gitcekmi bu kilolar.
açlığa dayanabiliyosan süper ben öğün atlasam bi sonraki öğün atladığımı da telafi ediyorum öyle ya da böyle gidicek bu kilolar biz niye çıtır olamayalım ki neyimiz eksik

hazır gelmişken haftasonu menümü de paylaşayım
kahvaltı:1 porsiyon menemen çeyrek ekmek 2 bardak ayran
spor:3 mil leslie
akşam yemeği: 1 porsiyon karnabahar, 1 kase yoğurt, 1 kase salata
spor:50 dk nivea bodyle dinamik sabahlar
spor:25 dk zumba

var mı bu hafta bana rakip

açlığa dayanabiliyosan süper ben öğün atlasam bi sonraki öğün atladığımı da telafi ediyorum öyle ya da böyle gidicek bu kilolar biz niye çıtır olamayalım ki neyimiz eksik
eksik olan biseyimz yok fazladan bogazimiz var.atladim ama gelde bana sor oluyom acliktan karnim gurul gurul ediyo.

bu da güzelmiş: )))))

kolay gelsin canım.

slm kizlar bugun rejim gitti kizartna yedim kahvaltiya gorumcmler vardi.aksam bisey yemedim.acim.yesil cay iciyorum bugunun acisina .kizlar ya gitcekmi bu kilolar.

gidecek inş.

sabah bi tabak patates kizartmasi yersen acisini boyle kivranarak cekersin iste.ah kafam ahhh.peynirde sevmem en iyisi yogurt yeyim iki kasik. kizim 18 aylik.

maşaallah allah bağışlasın canım.
ooo anacım peynir süt sevilmezmi hiç.....
eğer dokunacağı bir durum yoksa ılık 1su bardağı yoğurt ye: )
ıhlamurun çiçeğinin çayı iştah kapatıyor aklında olsun bu.

sagol canimcumlemizinkini bagislasin.inan sevmiyorum sutu peyniri yogurduda pek sevmem ama yerim zoraki.aslinda yanlis bisey.himmm ihmalur cicegi demek.sagol
aklimda bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…