allah bagislasin benimde kizimin adi elif begumEvet yeni dogan elif digeri duygu
MeyrAcım bir elbise resmi var herkes farklı renk görüyormuş işte öyle bir mesele İnternet'e yaz elbise ne renk diye sen de bulaş istersen
Insanları gereksiz meşgul edecek neler çıkarıyorlar işte :)
Ben cok severimde disarda ictiklerim gibi olmuyo bu paketler iste oyle bi salep hissi veriyo canm isteyince disardakilerdede zaten cok az salep gerisi baska seyler.bugün markette gözüm salepe takıldı: )
bonus geçen kendine ısmarlayınca aklımda kalmış, aldım bende 1tane: ))))
eşim belki içmez diye ona almadım.
bir ara içerim artık.
çok geçmiş olsun canım rabbiim şifa versinOglanin atesi vardi aksamdan beri bende gece nobeti yaptim.
Cok yorgunum herseyden cok
Cok gecmis olsun tez zamanda duzelir insaallahOglanin atesi vardi aksamdan beri bende gece nobeti yaptim.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinOglanin atesi vardi aksamdan beri bende gece nobeti yaptim.
çok sağol canım.hayırlısıyla gidip döndük çok şükürA.slm dafi,hayirli yolculuklar ,iyi gezmeler sana..
meyracım benim kızkardeşimde 20 mart doğumluCanım sen martın kaçı?
Ben20si, saat farkıyla koçum ben, yoksa balık olcakmışım: )))))
.
geldim geldimNursena yok dafi gezmede yena yok adaşım da uğramıyor topiğin en büyüğü ben kaldım bacılarım :)
nursena aynı kilodayız diycektim ama ben bu sabah 94 gördümgünaydın hayırlı cumlaar kızlar geçmiş birikiyo annem babam olunca girip yazamıyorum çocuklar dersleri gelen giden gezmeler yğunum kusura bakmayın
kilom 92
sporum 100 dakika
5 gün sonra gidicekler herkeze hayırlı günler
Allah kabul etsin canım.Dafi, Dayko,Kasimpati,Meyra,Zeynep ve hatimi organize eden asumanciima duasini okuyup teslim eden esine hepinizden Allah razi olsun,Allah gonluzun muradini versin hakkinizi helal edin..
aleykum selam ben de aynı durumdan muzdariptim bi de bizimkiler akşamdan sabaha görüşürler görüştüler mi biz de hanımlar olarak bu duruma bi dur dedik onlar toplandı mı biz de toplanıyoruz onlar sabahçı kahvesine biz eveselamün aleyküm...
herkese iyi pazarlar...
bugün eşim beni yalnız koydu ya la: ))))))
arkadaşlarıyla görüştü bugün sabahtan beri, hala gelmedi: )
telefonda birde geliyormuşcasına konuşması yokmu hahahah: )
neyse arada bir o da rahatlasın sosyalleşip, o da can....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?