Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin hepimizinkini bagislasin ins. Gunu toparlarsam

8:30

2 yimirta 3 kk peynir 11 zeytin 4 ceviz

12:15

Buyuk bir dilim soslu tavuk gogsu, 2 kucuk kurabiye, bir isirik borek cay

16:00

1 elma 1 avuc leblebi 2 susamli cibik

19:00

1 kase mercimek corba, dolu tabak ispanak, 1 dilim kepek ekmek

En son 8 bucukta 2 cay kasigi cikolata

Oncekine gore basarili sayilir herkese iyi geceler

iyi geceler arkadaslar,bugun tüm gün disardaydim neredeyse,o kadar cok yürüdüm ki anlatamam..islerinin yogunlugundan dolayi uzun süredir vakit gecirememistik esimle,iyi geldi sükür..:)bugun ki ögünlerimi yazip kacayim ben,gecmisi daha sonra okurum insallah..:)

Sabah:1 Kücük patates ve bol yesillikten olusan salatam,ceviz.1 mandalin.

aksamdisarda yedik)karisik izgara,3,4 catal bulgur pilavi,salata,1 bardak ayran.

ara:türk kahvesi,bir latte(olmayaydi iyiydi)bitki cayi

bende baktım o elbiseye: )))))
nedeni ne acaba yaaa? çok merak ettim.
bence gözle ışıkla alakalı olabilir.
çok enteresan ama, ben beyaz sarı gördüm eşim mavi siyah, benimle dalga geçiyo sandım ilk önce...
benimki değişiyor arada mavi siyahta görüyorum: )))))
aklıma bir fıkra geldi şimdi, anlatıyım size: )
deliler hastanesinde bi miktar deli toplanmış duvarda var olan bir deliğe bakıyorlarmış sırayla.
vesselam doktorda merak etmiş birde ben bakayım ne görecem demiş: )
girmiş sıraya, sıra ona gelmiş ve o deliğe epeeeeey bakmış birşey görememiş, hastalara dönüp demişki e ben baktım bişey göremedim demiş, hastalarda gülmeye başlamış ve demişlerki doktor bey biz senelerdir bakıyoruz o deliğe de daha bişey göremedik sen bir bakışta göreceğinimi sanıyosun demişler: )))))))

bugün markette gözüm salepe takıldı: )
bonus geçen kendine ısmarlayınca aklımda kalmış, aldım bende 1tane: ))))
eşim belki içmez diye ona almadım.
bir ara içerim artık.
Ben cok severimde disarda ictiklerim gibi olmuyo bu paketler iste oyle bi salep hissi veriyo canm isteyince disardakilerdede zaten cok az salep gerisi baska seyler.

Hakikisi cok pahali ve direk sutle icince guzel gelmiyo karisimlara alistigimiz icin yani diyecegm o ki beklentini yuksek tutma :)) ben tarcnli balli sutude cok severim tarcinda salep hissi verir azcik

Hayırlı pazarlar
Iki gün üstüste yürüyünce benim hassas bünye gece alarma geçti ağrı sızı epey uyuyamadım şimde de her yanım acıyo gibi sorsalar naptın diye sadece yürüdüm

Bugün mecburi evdeyim artık
Kahvaltıyı biri hazırlasa keşke ne güzel olurdu
Neyse çayı koydum gidip ekmek alsam mı diye düşünüyorum yoksa evdekilerle idare edermiyiz
Sanırım çıkamam herkes de uyuyor daha

selamun aleyküm güzeller
bugün güne öğleden sonra başladım. onca yolu gelince yorgunluktan kalkasım gelmedi.
nurcum , meyracım ellerineze sağlık fedakar güzeller
dereceye giren güzelleri tebrik ederim ...

ne elbisesinden bahsediyorsunuz kızlar ben neyi kaçırdım diyordum meyra benden önce sormuş

bonuscum geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin

A.slm dafi,hayirli yolculuklar ,iyi gezmeler sana..
çok sağol canım.hayırlısıyla gidip döndük çok şükür

Canım sen martın kaçı?
Ben20si, saat farkıyla koçum ben, yoksa balık olcakmışım: )))))
.
meyracım benim kızkardeşimde 20 mart doğumlu

Nursena yok dafi gezmede yena yok adaşım da uğramıyor topiğin en büyüğü ben kaldım bacılarım :)
geldim geldim

nursena aynı kilodayız diycektim ama ben bu sabah 94 gördüm

Dafi, Dayko,Kasimpati,Meyra,Zeynep ve hatimi organize eden asumanciima duasini okuyup teslim eden esine hepinizden Allah razi olsun,Allah gonluzun muradini versin hakkinizi helal edin..
Allah kabul etsin canım.

selamün aleyküm...
herkese iyi pazarlar...
bugün eşim beni yalnız koydu ya la: ))))))
arkadaşlarıyla görüştü bugün sabahtan beri, hala gelmedi: )
telefonda birde geliyormuşcasına konuşması yokmu hahahah: )
neyse arada bir o da rahatlasın sosyalleşip, o da can....

hayırlı pazarlar millet gününüz güzel geçsin dicem gün bitti zaten
aleykum selam ben de aynı durumdan muzdariptim bi de bizimkiler akşamdan sabaha görüşürler görüştüler mi biz de hanımlar olarak bu duruma bi dur dedik onlar toplandı mı biz de toplanıyoruz onlar sabahçı kahvesine biz eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…