Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ufff şimdi biraz geçmişe baktıda gçen sene buzamanlar 127 kıloymusum ben bu kıloları nasıl tekrar aldım uffffffff ozaman bıle çok kıloluydum sımdı ne yapacam ben allahım ne olurdua edın canım çok sıkıldı ozaman bı umıdımvardı sımdı butun umıdımı kaybettim

Herkese gunaydin istanbulda bigun hava cok guzel e bizde degerlendirdik bidikla 90 dk yuruyusun ardindan geldik evimize bu arada nur arkadasimdan bi ricam olucak bugun dijital tarti aldim kilom 90.4 bu kilonun uzerinden dusersen sevinirim canim

Gunaydin arkadaslar..

Hayirli haftalar diliyorum hepimize...

Meyra ben cocukken sakiz cignemeyi asiri severdim..tipitip vardi bizim donemimiz de tercihimdi..
Gece cignedigim de annem gece sakiz cignemenin iyi olmadigini soyleyip izin vermezdi.ben de dinler ve inanirdim..hic sorgulamadim gercekcilik payini ve nedenini.:))

Sakiz cigneyen gece kusundan yola cikarak nerden nereye...

Uzulme hayriyecigim.en buyuk kotulugu kendimize yapiyoruz.
Sakin umidini ve inancini yitirme benim senden hic bir farkim yok bu yasima kadar gormedigim kilomdayim..ikna olup dikkat edinceye kadar 113 kusur gordum tartida..160 boyunda bir insan evladi icin olumcul bir rakam diyo uzman kisiler..
Sen de yeni baslangiclar yap demiyorum azicik kisitlayalim sadece. sonra bir sekil de yoluna girecek umud eediyorum ...Allah yardimcimiz olsun...kilonu soylemekten cekinme o zaman baslangic icin daha bi guclu oluyosun..

Son düzenleme:
Biraz daha uyudum geldim
Sabah kızlara kalkınca bir elma yedim
Şimdi de tost ve bir Güllü lokum :)
Yenacım sağol canım zor cebir süreç gerçekten asıl ikinci sınav geriyor beri
Seneye dersaneler felan da yok ya bizim burda çok kişi dersanelerin dönüştüğü özel okullara alıyorlar çocukları son sene için ama fiyatlar bana göre aşırı Uçuk normal vatandaş ne yapacak bilmiyorum seneye sizde sonra yine biz aynı maratonda olacağız Allah herkese yardım etsin haklarında hayırlısı olsun

Hayriyecim bence de umudunu kaybetme canım
Bri an önce toparlanmaya bak Başlarda vereceğin hızlı kilolar sana motivasyon olur
Hemen sıkı diyete girmek zor tabii ben de aylardır uğraşıyorum hala tam oturtamadım ama almamayı sağladım en azından bundan sonra da verelim yavaş da olsa canım hadi
Bahar geldi güneş insana enerji veriyor tutalım şu boğazımızı da verelim kiloyu sağlığımıza kavuşalım

dogru soyluyorsun canım kendı kendımıze ettık bunları ama ben sankı hıç vazgeçmiyecek gibiydim nasıl oldu anlamadım kılomu ben bıle bılemıyorum tartı tartmıyor eror verıyor sen dusun artık bımıyorum tekrar başlayıp tekrar 2 katını almaktan korkuyorum canım hayırlısı

selamun aleyküm güzeller
ben ocağa yemek koyacaktım önce bir size selam vereyim dedim.

gidip yemeğimi koyayım

Dafi ne pisireceksin..?

Asucum evet bir iki tanidigim senin dedigini uyguladilar bu sene..ne kadar dogru bilemiyorum..
Ben de barbunya koydum ocağa yanına pilav çorba yaparım bir de vişne kaynıyor içsinler
Yenacım bence de doğruluğu tartışılır hem de imkanı olmayanlar ne yapsın yıllık 15 -20 bin liralardan bahsediliyor

Hayriyecigim guzel yoldasim hersey guzel olacak..biz diyet yappmayalim zaten ters tepiyor biz de..beyaz ekmek yerine esmer ekmek yiyelim aksamlari az kucultelim pporsiyonumuzu hamur isini dengeleyelim azaltalim tamam zaten.bir de kabiz olmayalim..saglik ocaginda tartilabilirsin canim..hem belki takibe alirlar seni..

Benim dunden patatesli tavugum var yanina pilav yaparim muhtemelen..

Bugun isyerin de yediklerim pek saglikli degildi.

Sabah;
2 dilim ekmek
Peynir zeytin salca

Ara;
Nescafe
1 tahinli kurabiye

Ogle;
Mercimek corba
Karnibahar ve patates kizartma
Az yogurt

Aksam greyfurt suyu icmeyi planliyorum sadece umarim planima uyarim.
bu ara yesilcaydan acaip midem bulaniyor zaten hic sevmiyordum simdi adini aninca bile fena oluyorum..

Son düzenleme:

bu aralar sal gitsin yeşilçayı ozaman ablam, bazen salmakta fayda var, belkide bünyene şuan fazla geliyodur o ablam.

merhaba ben yeniyim aranızda :) bugünden itibaren amacım için nefsime hakim olmaya çalışıcam :) bebeğim olduğu için sabah 1o.30 da kalktım ve kahvaltıda 4-5 tane zeytin yumurta ve 2 bardak çay içtim. saat 1.30 gibide 2 tane elma yedim. akşam ne yerim bilmiyorum :) ama artık kendime dur deme zamanı bebeğimde ek gıdaya başladığı için daha rahat kilo verebilir inşşş...

Yenacım nar çiçeği içmeyi dene istersen ekşi seviyorsan güzel oluyor kabuk tarçın da ekleyebilirsin çok faydalıymış
Hem sıvı alımını artırmış olursun
Ben de pek sevmiyorum yeşilçayı arada içiyorum ilaç niyetine şimdi de beşibirarada yaptım içerim birazdan

Tarcin ekliyorum arada yok gitmiyor...
Meyra'nin dedigi gibi icmeyeyim bir sure..senin dedigin nar cicekli yesilcaymi.?

Ogle yemegi neden yemiyorsun.? Aksam daha fazla acikmis olmazmisin.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…