dogru soyluyorsun canım kendı kendımıze ettık bunları ama ben sankı hıç vazgeçmiyecek gibiydim nasıl oldu anlamadım kılomu ben bıle bılemıyorum tartı tartmıyor eror verıyor sen dusun artık bımıyorum tekrar başlayıp tekrar 2 katını almaktan korkuyorum canım hayırlısıUzulme hayriyecigim.en buyuk kotulugu kendimize yapiyoruz.
Sakin umidini ve inancini yitirme benim senden hic bir farkim yok bu yasima kadar gormedigim kilomdayim..ikna olup dikkat edinceye kadar 113 kusur gordum tartida..160 boyunda bir insan evladi icin olumcul bir rakam diyo uzman kisiler..
Sen de yeni baslangiclar yap demiyorum azicik kisitlayalim sadece. sonra bir sekil de yoluna girecek umud eediyorum ...Allah yardimcimiz olsun...kilonu soylemekten cekinme o zaman baslangic icin daha bi guclu oluyosun..
selamun aleyküm güzeller
ben ocağa yemek koyacaktım önce bir size selam vereyim dedim.
gidip yemeğimi koyayım
Ben de barbunya koydum ocağa yanına pilav çorba yaparım bir de vişne kaynıyor içsinlerDafi ne pisireceksin..?
Asucum evet bir iki tanidigim senin dedigini uyguladilar bu sene..ne kadar dogru bilemiyorum..
dogru soyluyorsun canım kendı kendımıze ettık bunları ama ben sankı hıç vazgeçmiyecek gibiydim nasıl oldu anlamadım kılomu ben bıle bılemıyorum tartı tartmıyor eror verıyor sen dusun artık bımıyorum tekrar başlayıp tekrar 2 katını almaktan korkuyorum canım hayırlısı
Ben de barbunya koydum ocağa yanına pilav çorba yaparım bir de vişne kaynıyor içsinler
Yenacım bence de doğruluğu tartışılır hem de imkanı olmayanlar ne yapsın yıllık 15 -20 bin liralardan bahsediliyor
Hayriyecigim guzel yoldasim hersey guzel olacak..biz diyet yappmayalim zaten ters tepiyor biz de..beyaz ekmek yerine esmer ekmek yiyelim aksamlari az kucultelim pporsiyonumuzu hamur isini dengeleyelim azaltalim tamam zaten.bir de kabiz olmayalim..saglik ocaginda tartilabilirsin canim..hem belki takibe alirlar seni..
Benim dunden patatesli tavugum var yanina pilav yaparim muhtemelen..
Bugun isyerin de yediklerim pek saglikli degildi.
Sabah;
2 dilim ekmek
Peynir zeytin salca
Ara;
Nescafe
1 tahinli kurabiye
Ogle;
Mercimek corba
Karnibahar ve patates kizartma
Az yogurt
Aksam greyfurt suyu icmeyi planliyorum sadece umarim planima uyarim.
bu ara yesilcaydan acaip midem bulaniyor zaten hic sevmiyordum simdi adini aninca bile fena oluyorum..
Yenacım nar çiçeği içmeyi dene istersen ekşi seviyorsan güzel oluyor kabuk tarçın da ekleyebilirsin çok faydalıymış
Hem sıvı alımını artırmış olursun
Ben de pek sevmiyorum yeşilçayı arada içiyorum ilaç niyetine şimdi de beşibirarada yaptım içerim birazdan
merhaba ben yeniyim aranızda :) bugünden itibaren amacım için nefsime hakim olmaya çalışıcam :) bebeğim olduğu için sabah 1o.30 da kalktım ve kahvaltıda 4-5 tane zeytin yumurta ve 2 bardak çay içtim. saat 1.30 gibide 2 tane elma yedim. akşam ne yerim bilmiyorum :) ama artık kendime dur deme zamanı bebeğimde ek gıdaya başladığı için daha rahat kilo verebilir inşşş...
Ogle yemegi neden yemiyorsun.? Aksam daha fazla acikmis olmazmisin.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?