canim istemiyoamin inş ablacım.
geçmiş olsun canım, amaaaan nazlı oluyorlar aynen dediğin gibi hastalanınca...
gripmi neyi var canım?
neden hiç bişey yemedin canım?
Bende 90.4 tum bakalim cuma ne olacak ondan sonra baslayalimcuma 100.9 idi bakalım bu cuma kaç olcakben hazırım
ben bişey mi kaçırdım neden isteksizsin sen bu kadarcanim istemiyo
cuma öğleden sonra yarış başlıyo bakalım naapcazBende 90.4 tum bakalim cuma ne olacak ondan sonra baslayalim
geçmiş olsun canım benım eşim hiç nazlanmaz yazık ama bazı tanıdıklarım var onlar ıylesınce eşlerı yorgunluktn bır ay hasta oluyorhayirli günler arkadaslar,aklim sizde olmasina ragmen 2 gündür ugrayamadim,esim biraz rahatsiz evde olunca da sürekli onunla ilgileniyorum...
ahh bu erkekler hastalaninca ne kadar da nazli oluyorlar...
yolcuuu inan şimdi aklımdan seni geçiriyordum: ))))))
güzel tevafuk oldu gelişin: )
yolcuuu daykoooo nerelerdesiniz dicektim: ))))
daykooo sen nerelerdesiiiin.....
nursenanın anası var ondan yoooook: ))))
nursena bacım avatarındaki yer neresi merak ettim?
canım agrılarınmı arttı yoksa başka bırahatsızlıkmı allah korusungeldim ama yazmaya bile mecalim yok yatmak istiyom hep iş çok yapacak adam yok herşey birikti canım sıkılıyo diyet mevzuna hiçç girmiyorum bilee öyle işte...
aksine kilo vermede istekliyim.ama canim bisey istemiyo.esimin bana olan tavri beni yemeden kesti.ben bişey mi kaçırdım neden isteksizsin sen bu kadar
canım agrılarınmı arttı yoksa başka bırahatsızlıkmı allah korusun
ayyy ne mutlu sana darisi basimiza
oğluna çok geçmiş olsun canım, tez şifa versin rabbim inş.
iyi olmuş yenmiş bak ablam: ))))
hadi maşaallah: )
bende 7leri görmek istiyorum: ((
ama böyle yemekle zor görürüm, dayandım ekmeğe.....
kilo çizelgesi beni çok motive ediyordu, uzun süredir sitede çizelgeler sorunlu: (
hep çizelge suçlu işte bana neeee
amin inş ablam.
geçmiş olsun doktorum güzelim...
ballı süt benim yanmama çok iyi geliyor, hatta ballı muzlu süt, muzu eziyorum.
teşekkür ederim kızlardarisi tum isteyenlerin basina
aynı anda duygusal dönemimizdeyiz madem beraber pes etmeyelimyok canım ağrılarım artmadı ama azalmadıda...bide malum dönemdeyim onun ağrıları yanısıra hassaslıgı duygusallığı vs vs...biraz depresyondayım gibi kendimi bırakmamaya çalışıyorum ama biraz bırakasımda var..bilmiyom işte bir garip hallerdeyim..
kilodan dolayı mı bu tavır eğer öyleyse muhtemelen hepimiz ara ara yaşıyoruzdur bu tür şeyleri eşimizden dostumuzdan ama üç beş ay sonra ne olucaz onu düşün motivasyon şart bize yemeği kesersen gerekli enerjiyi alamadığından kilo verme olayı çok sağlıksız olur sonuçta sağlığımız için kilo vermemiz lazımaksine kilo vermede istekliyim.ama canim bisey istemiyo.esimin bana olan tavri beni yemeden kesti.
haklisin canim ama bazen yapamiyorum bunalima giriyorum kendimce.sagolun desteginiz icin sizde olmasaniz kafayi yerdim galiba.iyi geceler hanımlar
bugünkü menümü paylaşıyım
spor:3 mil leslie
kahvaltı:2 yumurta 1 çay kaşığı tereyağ
spor:50 dk nivea bodyle dinamik sabahlar
öğlen:1 maden suyu
akşam yemeği: 1 kase yoğurtlu kurutulmuş fasulye ve biber haşlaması 2 köfte
spor:25 dk zumba
aynı anda duygusal dönemimizdeyiz madem beraber pes etmeyelim
kilodan dolayı mı bu tavır eğer öyleyse muhtemelen hepimiz ara ara yaşıyoruzdur bu tür şeyleri eşimizden dostumuzdan ama üç beş ay sonra ne olucaz onu düşün motivasyon şart bize yemeği kesersen gerekli enerjiyi alamadığından kilo verme olayı çok sağlıksız olur sonuçta sağlığımız için kilo vermemiz lazım
canim istemiyo
geldim ama yazmaya bile mecalim yok yatmak istiyom hep iş çok yapacak adam yok herşey birikti canım sıkılıyo diyet mevzuna hiçç girmiyorum bilee öyle işte...
İyi akşamlar
Zeynepcim Dünya'nın maddi manevi sıkıntısı bitmiyor yine de şükredip mücadele etmek lazım
Ben de bazen çok bunalıyorum Herşeyden ama sonra toparlayıp şükrediyorum halime
olurmu gercekten yoksa benmi sorunluyumarada olur hepimize canım, ağlama üzülme lütfen...
allah kolaylık versin zeynepcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?