Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirli günler arkadaslar,aklim sizde olmasina ragmen 2 gündür ugrayamadim,esim biraz rahatsiz evde olunca da sürekli onunla ilgileniyorum...
ahh bu erkekler hastalaninca ne kadar da nazli oluyorlar...
geçmiş olsun canım benım eşim hiç nazlanmaz yazık ama bazı tanıdıklarım var onlar ıylesınce eşlerı yorgunluktn bır ay hasta oluyor

selamun aleykum kızlar
eşim bugun geldı şükür o gelıne ev bı başka dagılıyor onun yanında ış yapamadım o çıktı şimdi başlıycam yedıklerımı azaltmaya çalısıcam bakalım ınsallah sıkmadan verırım su kıloları 1 kılo bile gıtse bıseydır dedım ve kararı verdım

geldim ama yazmaya bile mecalim yok yatmak istiyom hep iş çok yapacak adam yok herşey birikti canım sıkılıyo diyet mevzuna hiçç girmiyorum bilee öyle işte...

canım agrılarınmı arttı yoksa başka bırahatsızlıkmı allah korusun

yok canım ağrılarım artmadı ama azalmadıda...bide malum dönemdeyim onun ağrıları yanısıra hassaslıgı duygusallığı vs vs...biraz depresyondayım gibi kendimi bırakmamaya çalışıyorum ama biraz bırakasımda var..bilmiyom işte bir garip hallerdeyim..

slm kızlarr
sabah:marul roka 1haşlama yumurta 1 yerli muz peynir zeytin ceviz
öğle: mercimek çorbası tavuk haşlama
akşam: (birazdan yapmaya gitcem) hamsi salata 1 dilim tahin helvası
ayyy ne mutlu sana darisi basimiza

darisi tum isteyenlerin basina
teşekkür ederim kızlar
inşallah hep beraber vercez kilolarımızı
yaza çıtır olalım :)

iyi geceler hanımlar
bugünkü menümü paylaşıyım
spor:3 mil leslie
kahvaltı:2 yumurta 1 çay kaşığı tereyağ
spor:50 dk nivea bodyle dinamik sabahlar
öğlen:1 maden suyu
akşam yemeği: 1 kase yoğurtlu kurutulmuş fasulye ve biber haşlaması 2 köfte
spor:25 dk zumba
aynı anda duygusal dönemimizdeyiz madem beraber pes etmeyelim

aksine kilo vermede istekliyim.ama canim bisey istemiyo.esimin bana olan tavri beni yemeden kesti.
kilodan dolayı mı bu tavır eğer öyleyse muhtemelen hepimiz ara ara yaşıyoruzdur bu tür şeyleri eşimizden dostumuzdan ama üç beş ay sonra ne olucaz onu düşün motivasyon şart bize yemeği kesersen gerekli enerjiyi alamadığından kilo verme olayı çok sağlıksız olur sonuçta sağlığımız için kilo vermemiz lazım

haklisin canim ama bazen yapamiyorum bunalima giriyorum kendimce.sagolun desteginiz icin sizde olmasaniz kafayi yerdim galiba.

arada olur hepimize canım, ağlama üzülme lütfen...

geldim ama yazmaya bile mecalim yok yatmak istiyom hep iş çok yapacak adam yok herşey birikti canım sıkılıyo diyet mevzuna hiçç girmiyorum bilee öyle işte...

allah kolaylık versin zeynepcim.

İyi akşamlar
Zeynepcim Dünya'nın maddi manevi sıkıntısı bitmiyor yine de şükredip mücadele etmek lazım
Ben de bazen çok bunalıyorum Herşeyden ama sonra toparlayıp şükrediyorum halime

E="nhtylz, post: 39752119, member: 654868"]Gunaydin hanimlar bidigim hasta oldu dolayisiyla huysuz annem hep derdi cocugumun hasta olduguna degil huyunun degistigine yanarim diye [/QUOTE]

Canim gecmis olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…