Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun daficim..bakliyat bekledikce daha lezzetli oluyor sorun etme.:))
Ben de asudan kopya cektim yarin icin barbunya koydum ocaga..

Bonuscum minigin gazimi var neden huzursuz.?
Oglan iyilestimi umarim iyidir.
Dikkat et kendine..

Gazida var nazida var duzgun uyumadi bugun.

Oglaninda gozu sisti yengesi dr a goturdu ben cikamadim bebek durmadigindan damla ve krem vermis mikrop kapmis.

Tevafuk ki bende aksamdan fasulye islamistim bi tencere fasulyeyi zor koydum ocaga. Icimden dogrucu bir ses bundan sonra daha beter olucaksin simdi bir lokma nefesin var onuda alamiycaksin diyo.

Beklentiler beklentiler... Kimse beklemesin benden bisey nolur ya

Gedinmi hepsi ustuste gelir zaten canim Allah yardimcin olsun benim kiz ilk 4 ay guzel uyuyordu oh dedim bu boyle giderse iyi ama nerdeeeeeee bizim kiz buyudukce gozu acildi acildikca da kudurdu insaallah seninki simdi zorluyor ama ileride uslu bi kiz olur

bizimkiler programı değiştirdi
eşim aniden çıkıp geldi. yemek yiyip gidicem dedi. çocuklarda vaktimiz var yiyip çıkalım dediler. neyseki fasulye bayaa yendi. pilavdan 1 kaşık kalmış. salatada yendi iyi oldu

kızlar merhaba...
bonuscum geçmiş olsun..
ben de iki gündür mide ağrısı ve yanmadan çekiyorum. çok karıştırdım herhalde.
sabah hafif çok hafif bir kahvaltı yapıp akşama dek su-çay dışında bii şey yemedim. akşam da bir tabak acılı mercimek yemeği yedim... gene başladı yanma...
az daha dikkat etmem gerek. bi de çayı azaltsam iyi olacak. o da dokunuyor sanırım..

oğluna çok geçmiş olsun canım, tez şifa versin rabbim inş.

iyi olmuş yenmiş bak ablam: ))))

slm kızlarrrrr
bugün itibari ile 8'li rakamlara hoşgeldin demiş bulunmaktayım :)

hadi maşaallah: )
bende 7leri görmek istiyorum: ((
ama böyle yemekle zor görürüm, dayandım ekmeğe.....
kilo çizelgesi beni çok motive ediyordu, uzun süredir sitede çizelgeler sorunlu: (
hep çizelge suçlu işte bana neeee

Darısı benim başıma...En son 2009 da görmüştüm...

amin inş ablam.

geçmiş olsun doktorum güzelim...
ballı süt benim yanmama çok iyi geliyor, hatta ballı muzlu süt, muzu eziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…