Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklisin canim ama bazen yapamiyorum bunalima giriyorum kendimce.sagolun desteginiz icin sizde olmasaniz kafayi yerdim galiba.
cumaya da az kaldı moral bozmak yok tam gaz devam

kizim atesli bugun saglam uyumadik. basim catliyo
geçmiş olsun Allah şifa versin
rgl oldm gerginim karnım ağrıyo: (
var mı arttıran hepimiz aynı hafta mı oluyoruz koskaca ayda

Gunaydin hanimlar bidigim hasta oldu dolayisiyla huysuz annem hep derdi cocugumun hasta olduguna degil huyunun degistigine yanarim diye
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

cumaya da az kaldı moral bozmak yok tam gaz devam

geçmiş olsun Allah şifa versin

var mı arttıran hepimiz aynı hafta mı oluyoruz koskaca ayda

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
E="nhtylz, post: 39752119, member: 654868"]Gunaydin hanimlar bidigim hasta oldu dolayisiyla huysuz annem hep derdi cocugumun hasta olduguna degil huyunun degistigine yanarim diye

Canim gecmis olsun[/QUOTE]
Cok sagolun arkadaslar

Bugun cok yogunum basimi kasiyacak vaktim yok..
Kayinvaldem hastaymis dun aksam acile goturmusler..
Aklim onda esime git gor dedim gerekirse bize getir bakariz..
Bir kac gndur yengeme ugrayamadim hasta oldugum icin. bu aksam is cikisi ugramak istiyorum oraya gidince de oylesine fena oluyorum ki.
Nasil alisacagiz bilemiyorum.

Cok gecmis olsun onemli birsey yoktur insaaallah

Selamün aleykümm...

pess etmeyelim inş..

arada olur hepimize canım, ağlama üzülme lütfen...

allah kolaylık versin zeynepcim.

sağol canım....

kizim atesli bugun saglam uyumadik. basim catliyo

geçmiş olsun canım...

yeliz senin kuzuyada çok geçmiş olsun...

bende birazdan iğneye çıkıcam ama doktor bana gelse daha memnun olurdum sanırım..

Âmin canım
Kayınvalidene şifalar dilerim herşeye rağmen yine içimiz rahat etmiyor değil mi

Sagol asucum..aynen oyle.fazla iyi niyetliyim elim de degil..
Nede olsa cocuklarimin babaannesi Allah saglikli uzun omurler versin..

--------

Yelizcim tansiyon hastasi yasi var epey. uzerine eklenen grip bayagi halsiz birakmis serum falan takilmis dun..

SELAMUN ALEYKÜM GÜZELLER
hasta olan kuzucuklara acil şifalar diliyorum.
yenacım kv. nede çok geçmiş olsun. biran önce iyileşir inşallah seninde düzenin bozulmaz.

bugün benimde pek dengem yok akşam hiç uyumadım.
ne oldu bilmiyorum akşam ben daha uyumamıştım eşim acayip sesler çıkartmaya başladı. hemen uyandırdım. ne oldu dedim rüyamda köpek ısırıyordu dedi.
neyse bir süre sonra uyuduk bir uyandım yine sesler çıkartıyor. tekrar uyandırdım. her taraf yılanlarla dolu elimde birşey var yılanların kafasını çiziyorum etkisiz hale getiriyorum başka yerden bir başkası çıkıyor dedi.biraz oturduk. o arada ezan okunmaya başladı kalktık namazlarımızı kıldık. eşim tesbihini bitirdikten sonra tekrar yattı . ben daha kuran okuyordum birden uykusunda bağırmaya başladı.uğraşıyorum uyandıramıyorum. yanaklarına vura vura zorla uyandırdım. eve hırsız girmiş onunla mücadele ediyordum dedi. ama ben korkudan öldüm. elim kolum saldı. Allah hayır yazsın neydi bu yaşadıklarımız anlıyamadım. akşamdan rahatsız olacak kadar yese ağır yedi kabus gördü diycem ama birşeyde yemedi. seni korkutan birşeymi oldu dedim. hiç birşey olmadı diyor. zaten günün yarıdan çoğu birlikteydik. çarşıya çıktık. yarım gün dolaştık. gece birlikte bebek görmeye gittik. hep beraberdik.
Allah hayırlara çıkartsın. çok korktum.

Daficim ne kotu olmus esin yazik yaa..etkilendigi birseyler olmustur farkinda olmadan..Allah hayra cikarsin..seni dusunemiyorum odun kopmustur kiyamam..

sıcağı sevmiyom ben kızlar yaaa, dedeme çekmişim heralde bu konuda.
zemheri soğuğu sıcaktan daha çok seviyorum.
vesselam şuan dışarda öyle güzelb ir hava varki tam benlik: )
açık güneşli bir hava, bi yandanda serine yakın hafifçe bir esinti....
ohhh missss, ama yarına eminim değişir
ben kutuplara doğrumu taşınsam naapsam: )

Bende sevmiyorum sicagi bahar havalari tam bana gore gunes olacak ama bir yandanda esinti olacak

yoğunmusuuun canım ben bugün bütün gün dışarıdaydım gurubuda okumadım çok utandım şimdi watsaptan filan rahatsızlık verdim dimiii kayınvalidene geçmiş olsun. en zoru yengeni ziyarete gitmek Allah sabırlar versin. işlerinde de kolay gelsin

Çocukları hasta olan Arkadaşlara da şifalar dilerim

nasılsın adaş kızlar evde kalıcak sabahları artık uyumamam lazım diyordun yapabiliyormusun benimde en büyük sıkıntım sabahları uyumak bana zarar veriyor bahar geldi azıcık dışarılara atmam lazım kendimi bakarsın spor filan yaparım uykuyuda seviyorum nolucak

a.s daficim ne denir bilmiyorum ama geçmiş olsun diyim bidaha yaşamayın

son fotoo beni çok duygulandırdı....

benim ortadaki mesaj hoşuma gitti sabrın sonu selametir gibi bişey iyi olmuş. hem sıcak hava iyidir meyraa evlerde sıkıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…