haklisin canim ama bazen yapamiyorum bunalima giriyorum kendimce.sagolun desteginiz icin sizde olmasaniz kafayi yerdim galiba.
geçmiş olsun Allah şifa versinkizim atesli bugun saglam uyumadik. basim catliyo
var mı arttıran hepimiz aynı hafta mı oluyoruz koskaca aydargl oldm gerginim karnım ağrıyo: (
geçmiş olsun Allah acil şifalar versinGunaydin hanimlar bidigim hasta oldudolayisiyla huysuz annem hep derdi cocugumun hasta olduguna degil huyunun degistigine yanarim diye
Gecmis olsun canim ne oldu bu bidiklara boyle yaaaaaakizim atesli bugun saglam uyumadik. basim catliyo
cumaya da az kaldı moral bozmak yok tam gaz devam
geçmiş olsun Allah şifa versin
var mı arttıran hepimiz aynı hafta mı oluyoruz koskaca ayda
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
E="nhtylz, post: 39752119, member: 654868"]Gunaydin hanimlar bidigim hasta oldudolayisiyla huysuz annem hep derdi cocugumun hasta olduguna degil huyunun degistigine yanarim diye
Allah hayirli sifalar versin..kizim atesli bugun saglam uyumadik. basim catliyo
Âmin canımGununuz aydin bedeniniz ince sagligimiz yerin de olsun..
Cok gecmis olsun onemli birsey yoktur insaaallahBugun cok yogunum basimi kasiyacak vaktim yok..
Kayinvaldem hastaymis dun aksam acile goturmusler..
Aklim onda esime git gor dedim gerekirse bize getir bakariz..
Bir kac gndur yengeme ugrayamadim hasta oldugum icin. bu aksam is cikisi ugramak istiyorum oraya gidince de oylesine fena oluyorum ki.
Nasil alisacagiz bilemiyorum.
iyi geceler hanımlar
bugünkü menümü paylaşıyım
spor:3 mil leslie
kahvaltı:2 yumurta 1 çay kaşığı tereyağ
spor:50 dk nivea bodyle dinamik sabahlar
öğlen:1 maden suyu
akşam yemeği: 1 kase yoğurtlu kurutulmuş fasulye ve biber haşlaması 2 köfte
spor:25 dk zumba
aynı anda duygusal dönemimizdeyiz madem beraber pes etmeyelim
kilodan dolayı mı bu tavır eğer öyleyse muhtemelen hepimiz ara ara yaşıyoruzdur bu tür şeyleri eşimizden dostumuzdan ama üç beş ay sonra ne olucaz onu düşün motivasyon şart bize yemeği kesersen gerekli enerjiyi alamadığından kilo verme olayı çok sağlıksız olur sonuçta sağlığımız için kilo vermemiz lazım
arada olur hepimize canım, ağlama üzülme lütfen...
allah kolaylık versin zeynepcim.
kizim atesli bugun saglam uyumadik. basim catliyo
Âmin canım
Kayınvalidene şifalar dilerim herşeye rağmen yine içimiz rahat etmiyor değil mi
Daficim ne kotu olmus esin yazik yaa..etkilendigi birseyler olmustur farkinda olmadan..Allah hayra cikarsin..seni dusunemiyorum odun kopmustur kiyamam..SELAMUN ALEYKÜM GÜZELLER
hasta olan kuzucuklara acil şifalar diliyorum.
yenacım kv. nede çok geçmiş olsun. biran önce iyileşir inşallah seninde düzenin bozulmaz.
bugün benimde pek dengem yok akşam hiç uyumadım.
ne oldu bilmiyorum akşam ben daha uyumamıştım eşim acayip sesler çıkartmaya başladı. hemen uyandırdım. ne oldu dedim rüyamda köpek ısırıyordu dedi.
neyse bir süre sonra uyuduk bir uyandım yine sesler çıkartıyor. tekrar uyandırdım. her taraf yılanlarla dolu elimde birşey var yılanların kafasını çiziyorum etkisiz hale getiriyorum başka yerden bir başkası çıkıyor dedi.biraz oturduk. o arada ezan okunmaya başladı kalktık namazlarımızı kıldık. eşim tesbihini bitirdikten sonra tekrar yattı . ben daha kuran okuyordum birden uykusunda bağırmaya başladı.uğraşıyorum uyandıramıyorum. yanaklarına vura vura zorla uyandırdım. eve hırsız girmiş onunla mücadele ediyordum dedi. ama ben korkudan öldüm. elim kolum saldı. Allah hayır yazsın neydi bu yaşadıklarımız anlıyamadım. akşamdan rahatsız olacak kadar yese ağır yedi kabus gördü diycem ama birşeyde yemedi. seni korkutan birşeymi oldu dedim. hiç birşey olmadı diyor. zaten günün yarıdan çoğu birlikteydik. çarşıya çıktık. yarım gün dolaştık. gece birlikte bebek görmeye gittik. hep beraberdik.
Allah hayırlara çıkartsın. çok korktum.
sağol canım bende birşeyden etkilendiğini düşündüm ama herşey hergünkü gibiydi dedi.Daficim ne kotu olmus esin yazik yaa..etkilendigi birseyler olmustur farkinda olmadan..Allah hayra cikarsin..seni dusunemiyorum odun kopmustur kiyamam..
Bende sevmiyorum sicagi bahar havalari tam bana gore gunes olacak ama bir yandanda esinti olacaksıcağı sevmiyom ben kızlar yaaa, dedeme çekmişim heralde bu konuda.
zemheri soğuğu sıcaktan daha çok seviyorum.
vesselam şuan dışarda öyle güzelb ir hava varki tam benlik: )
açık güneşli bir hava, bi yandanda serine yakın hafifçe bir esinti....
ohhh missss, ama yarına eminim değişir
ben kutuplara doğrumu taşınsam naapsam: )
Bugun cok yogunum basimi kasiyacak vaktim yok..
Kayinvaldem hastaymis dun aksam acile goturmusler..
Aklim onda esime git gor dedim gerekirse bize getir bakariz..
Bir kac gndur yengeme ugrayamadim hasta oldugum icin. bu aksam is cikisi ugramak istiyorum oraya gidince de oylesine fena oluyorum ki.
Nasil alisacagiz bilemiyorum.
Çocukları hasta olan Arkadaşlara da şifalar dilerim
SELAMUN ALEYKÜM GÜZELLER
hasta olan kuzucuklara acil şifalar diliyorum.
yenacım kv. nede çok geçmiş olsun. biran önce iyileşir inşallah seninde düzenin bozulmaz.
bugün benimde pek dengem yok akşam hiç uyumadım.
ne oldu bilmiyorum akşam ben daha uyumamıştım eşim acayip sesler çıkartmaya başladı. hemen uyandırdım. ne oldu dedim rüyamda köpek ısırıyordu dedi.
neyse bir süre sonra uyuduk bir uyandım yine sesler çıkartıyor. tekrar uyandırdım. her taraf yılanlarla dolu elimde birşey var yılanların kafasını çiziyorum etkisiz hale getiriyorum başka yerden bir başkası çıkıyor dedi.biraz oturduk. o arada ezan okunmaya başladı kalktık namazlarımızı kıldık. eşim tesbihini bitirdikten sonra tekrar yattı . ben daha kuran okuyordum birden uykusunda bağırmaya başladı.uğraşıyorum uyandıramıyorum. yanaklarına vura vura zorla uyandırdım. eve hırsız girmiş onunla mücadele ediyordum dedi. ama ben korkudan öldüm. elim kolum saldı. Allah hayır yazsın neydi bu yaşadıklarımız anlıyamadım. akşamdan rahatsız olacak kadar yese ağır yedi kabus gördü diycem ama birşeyde yemedi. seni korkutan birşeymi oldu dedim. hiç birşey olmadı diyor. zaten günün yarıdan çoğu birlikteydik. çarşıya çıktık. yarım gün dolaştık. gece birlikte bebek görmeye gittik. hep beraberdik.
Allah hayırlara çıkartsın. çok korktum.
son fotoo beni çok duygulandırdı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?