kahvaltıyı kızım sağolsun 12den sonra yapınca iştahım yoktu zaten öğün atlamıyım diye yaptım akşamları hep hafif geçiştirmeye çalışıyorum öyle değişik bişey oldu ama protein ağırlıklı beslenince halsizlik falan olmadı çok şükürHayırlı geceler
Yediklerin çok az geldi bana
Bugun mod duskunlugu hakim..kimsecikte çıt yok nerdesiniz yahu
Hayırlı günler
Büyük bir kase sütlü kahvaltılık gevrek yedim
Artık bu hafta eksi bildirim yapmak istiyorum
Bugun mod duskunlugu hakim..
Safece burasi degil reelde de oyle isyerinde herkes oflayip pufluyo pazartesi nin gunahini aliyorus sali daha sendromlu.:))
Geçmiş olsun canım eşine de Allah şifa versinhayirli günler arkadaslar,aklim sizde olmasina ragmen 2 gündür ugrayamadim,esim biraz rahatsiz evde olunca da sürekli onunla ilgileniyorum...
ahh bu erkekler hastalaninca ne kadar da nazli oluyorlar...
hayirli günler arkadaslar,aklim sizde olmasina ragmen 2 gündür ugrayamadim,esim biraz rahatsiz evde olunca da sürekli onunla ilgileniyorum...
kizlar iki saat yurudum.1mil de leslie yaptim.sorun daha kahvlti yapmadm
kimse rakibem olmadı mı benim yahu
Kac kiloydun sen canim belki bu rakip olma olayi bana gaz verir yada kilo onwmli degilse rakip olalimkimse rakibem olmadı mı benim yahu
Hayırlı günler
Büyük bir kase sütlü kahvaltılık gevrek yedim
Artık bu hafta eksi bildirim yapmak istiyorum
hayirli günler arkadaslar,aklim sizde olmasina ragmen 2 gündür ugrayamadim,esim biraz rahatsiz evde olunca da sürekli onunla ilgileniyorum...
kizlar iki saat yurudum.1mil de leslie yaptim.sorun daha kahvlti yapmadm
cuma 100.9 idi bakalım bu cuma kaç olcakKac kiloydun sen canim belki bu rakip olma olayi bana gaz verir yada kilo onwmli degilse rakip olalim
elimde 6 aylık bebek rakip arıyorum ben de ayranı yok içmeye hesabıver gazı iyi oluyor inan: )))))))
iyi degilim hemde hic ii degilim.Cok gecmis olsun..isin zor erkeklerin nazi hic cekilmiyor..
Yaptigin cok yanlis bu kadar kotu davranmamalisin kendine..ac karnina spor yapmak ayrica zararli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?