Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

a.s daficim ne denir bilmiyorum ama geçmiş olsun diyim bidaha yaşamayın

Daficim eşin hem korkmuş hem seni korkutmuş gece vardır bir hikmeti Allah hayırlara çıkarsın

Aleykum selam dafi.gecmis olsun size de,hayr'a huzur ve mutluluga vesile olsun esinin rüyasi..
canım senin eşinede geçmiş olsun

sadece dafi yi okudumm cepten bi ara korkmuşsunuz çok birdaha yaşatmasın allah
amin Allah razı olsun kızlar. Allah kimseye yaşatmasın. hayat arkadaşının yanında yaşadığı sıkıntı insanı çok etkiliyor. Allah başımızdan almasın onları

Nursena Allah kavuştursun.

benim bugünde beslenmem kötüydü onun için menü paylaşmıyorum.

menümü paylaşıyım
kahvaltı:7 zeytin,yarım kase yoğurt, 1 salatalık,1ceviz
spor:90 dk yürüyüş hızlı
spor:50 dk egzersiz video
akşam yemeği:1 kase yeşil mercimek çorbası, 1 kase kabak yemeği, yarım kase yoğurt
spor:20 dk zumba

Iyi geceler topigim sizi seviyorum...

Dafi ablacim gecmis olsun ikinizede sen okumussundur zatende ben yinede oku diyim :)

Sakinlik icin niyet edip yasin okuyabilirsin yine sakinlik icin asr suresini 33 kere okuyabilirsin. Birde insirah suresi kalp ferahligi icin okunur. Tekrari olmaz ins.

Hasibe cok iyi gittin kac haftadir bi kucuk pudingten çaklıttan nolcek len

Frida frida fikrim geldi bulamazsan diktirirsinde oda pahaliyami gelirki? Nerden baktin elbiseyi?

Bebiki sormussun bugun iyiydi sukur uyududa 3 cesit yemrk yaptim

Hadi tekrardan iyi geceler topigim

ALLAH hayirlara yorsun.

iyi geceler canım bugün iyiymişsiniz 3 çeşit yemek yapmışsın darısı diğer günlere inş. :)

yaa sağol fikir verdiğin için evet diktirmekte bir seçenek düşünüyorum aslında terzim naz etmese 100 liraya dikse ki çok zor kumaş olayınıda Bakırköy cumartesi pazarından 100 liraya haletsem çok iyi olurda bakıcam artık elbisede 400 liraydı eşimde beğendi alalım diyor bana faza geldii .....birde rahat 50 lira terzi masrafı var. bayağı sıkıntı oldu neticede 1 gün giyip dolaba asıyoruz bu elbiseleri sonra üzülüyor insan ....

elbiseyi avcılarda bahar butik var ordan baktım

tsk ederim sukur biraz daha ii.bende sendenim uykusuzluga dayanamiyorum.

Oh hatun artı çıkarsa hazırlamış kılıfını zaten hemen hazır bahane asu :))
Allah kavuştursun canım
bu topikteki potansiyel rakibim benim

Off alisamadım gurbete ama napıcan büyük kız cok ağladı çok şansızmış kimsemiz yokmuş neden uzakmışız falan diye küçükte ablasına senoş gidenin arkasından ağlanmaz diyo birine gülüyom bilmiş eke birine de üzülüyom ben alışamadımki çocuk nasıl alışsın
Karsilama he

Oglan daha iyide tam duzelmedi bebikte digeride iyi sukur. Benim anami aglataraktan yasayip gidiyolar

Sen nasil oldun abla yurumeden sonra epey zorlanmistin
paçalı donunu giy ağrın kalmaz bonusum beni dinle:)

Yakı alsan eczaneden az biraz fayda eder belki gece emzirmeye falan terinle kalkınca tutuluyosun heralde hey gidi şair bonuscseviyom seni

olurmu gercekten yoksa benmi sorunluyum

kahvaltı için diyorsun dimi? olur tabiki bazen benimde canım kahvaltı yapmak istemez...
kızına da geçmiş olsun.

: (((
kvnede geçmiş olsun ablam.

amin, çok geçmiş olsun ablacım.

Bende sevmiyorum sicagi bahar havalari tam bana gore gunes olacak ama bir yandanda esinti olacak

aynen baymicak: )
bebeğine geçmiş olsun.

benim ortadaki mesaj hoşuma gitti sabrın sonu selametir gibi bişey iyi olmuş. hem sıcak hava iyidir meyraa evlerde sıkıldık

evde bende sıkıldımda bayan sıcağı sevmiyom ben: )

allah kavuştursun canım.

Fridaaa ruyama girdin hee bak saatiyle yaziyorum :)))
Bilincaltima ne diyim hatlar karisti sen telefondan nilüfere gonderdim dedi bende telefondan elbise bakiyodum sana

400 cokmus elbise icin o parayi gozden cikardiysan bence diktirebilirsi en azindan ustune gore olur. Kardesimin dugununde annem kilolardan guzel bisey bulamadi bulduklarida genc isi kaldi vakit daralmisti burda bir terziye 300 e diktirdi kumas falanda yoh yani

Anneme kaziklandin falan derken bide duydukki gelinin kaynanasi 1000 liraya diktirmis
Annemi gaza getirdik sonrada oglun bi kere evleniyo şık olcan tabi millet ne paralar veriyo diye.
Ya iste öyle

paçalı donunu giy ağrın kalmaz bonusum beni dinle:)

Yakı alsan eczaneden az biraz fayda eder belki gece emzirmeye falan terinle kalkınca tutuluyosun heralde hey gidi şair bonuscseviyom seni
Agrim var mi dedim la o mesajda. Demediysemde var yani

Şair bonus cok iddiali oldu şair aday adayina 1000 kisi icinden selam veren olsun (bu saatte sacmalayan binis )

Cocuk emerken fazla bile yazmisim uykuya devam zzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…