a.s daficim ne denir bilmiyorum ama geçmiş olsun diyim bidaha yaşamayın
Daficim eşin hem korkmuş hem seni korkutmuş gece vardır bir hikmeti Allah hayırlara çıkarsın
canım senin eşinede geçmiş olsunAleykum selam dafi.gecmis olsun size de,hayr'a huzur ve mutluluga vesile olsun esinin rüyasi..
amin Allah razı olsun kızlar. Allah kimseye yaşatmasın. hayat arkadaşının yanında yaşadığı sıkıntı insanı çok etkiliyor. Allah başımızdan almasın onlarısadece dafi yi okudumm cepten bi ara korkmuşsunuz çok birdaha yaşatmasın allah
Karsilama hebonus gelmiş Nasıl çocuklar iyi mi
Sen nasılsın belin nasıl
salgin varmis sabah hic uyumadan doktora gittik.burda ilac yazmiyolar sinir oldm40.2 atesi bi ates dusurucu yazdirana kadar ne kadar dil doktum.Gecmis olsun canim ne oldu bu bidiklara boyle yaaaaaa
cok sagolasin.Allah hayirli sifalar versin..
bilmiyorum ki nerden nasil bulasiyo anlamiyrum salgin varmis.Gecmis olsun canim ne oldu bu bidiklara boyle yaaaaaa
aminnn cumlesine.cok sagol.cumaya da az kaldı moral bozmak yok tam gaz devam
geçmiş olsun Allah şifa versin
var mı arttıran hepimiz aynı hafta mı oluyoruz koskaca ayda
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
insanin ustune gelinince moral kalmiyo.ama basaricam kizlar sayenizde.cumaya da az kaldı moral bozmak yok tam gaz devam
geçmiş olsun Allah şifa versin
var mı arttıran hepimiz aynı hafta mı oluyoruz koskaca ayda
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
sagol canim sanada cok gecmis olsunSelamün aleykümm...
pess etmeyelim inş..
sağol canım....
geçmiş olsun canım...
yeliz senin kuzuyada çok geçmiş olsun...
bende birazdan iğneye çıkıcam ama doktor bana gelse daha memnun olurdum sanırım..
ALLAH hayirlara yorsun.SELAMUN ALEYKÜM GÜZELLER
hasta olan kuzucuklara acil şifalar diliyorum.
yenacım kv. nede çok geçmiş olsun. biran önce iyileşir inşallah seninde düzenin bozulmaz.
bugün benimde pek dengem yok akşam hiç uyumadım.
ne oldu bilmiyorum akşam ben daha uyumamıştım eşim acayip sesler çıkartmaya başladı. hemen uyandırdım. ne oldu dedim rüyamda köpek ısırıyordu dedi.
neyse bir süre sonra uyuduk bir uyandım yine sesler çıkartıyor. tekrar uyandırdım. her taraf yılanlarla dolu elimde birşey var yılanların kafasını çiziyorum etkisiz hale getiriyorum başka yerden bir başkası çıkıyor dedi.biraz oturduk. o arada ezan okunmaya başladı kalktık namazlarımızı kıldık. eşim tesbihini bitirdikten sonra tekrar yattı . ben daha kuran okuyordum birden uykusunda bağırmaya başladı.uğraşıyorum uyandıramıyorum. yanaklarına vura vura zorla uyandırdım. eve hırsız girmiş onunla mücadele ediyordum dedi. ama ben korkudan öldüm. elim kolum saldı. Allah hayır yazsın neydi bu yaşadıklarımız anlıyamadım. akşamdan rahatsız olacak kadar yese ağır yedi kabus gördü diycem ama birşeyde yemedi. seni korkutan birşeymi oldu dedim. hiç birşey olmadı diyor. zaten günün yarıdan çoğu birlikteydik. çarşıya çıktık. yarım gün dolaştık. gece birlikte bebek görmeye gittik. hep beraberdik.
Allah hayırlara çıkartsın. çok korktum.
Iyi geceler topigim sizi seviyorum...
Dafi ablacim gecmis olsun ikinizede sen okumussundur zatende ben yinede oku diyim :)
Sakinlik icin niyet edip yasin okuyabilirsin yine sakinlik icin asr suresini 33 kere okuyabilirsin. Birde insirah suresi kalp ferahligi icin okunur. Tekrari olmaz ins.
Hasibe cok iyi gittin kac haftadir bi kucuk pudingten çaklıttan nolcek len
Frida frida fikrim geldi bulamazsan diktirirsinde oda pahaliyami gelirki? Nerden baktin elbiseyi?
Bebiki sormussun bugun iyiydi sukur uyududa 3 cesit yemrk yaptim
Hadi tekrardan iyi geceler topigim
tsk ederim sukur biraz daha ii.bende sendenim uykusuzluga dayanamiyorum.Hayriye evet karar verip şu işin ucundan tutalım artık bende bayağı artılardayım başlıyalım artık ....
doğru söylüyorsun adaş çabalamadan olmuyor değil mi ...
tebrikler arkadaşım çok sevindim 80 rakaları görmüşsün 70 leride görürsün inş. :)
geçmiş olsun bebik çabuk toparlar inş. huysuzluğu gider annesi ..
geçmiş olsun şimdi nasıl oldu kızın ateşi düştü mü ? uykusuzlık çok kötüüü uyku seven biri olarak seni anlıyabiliyoruum
geçmiş olsun Zeynep tedavine başlamışın inş fayda verir ağrıların biraz hafifledi mi ?
bonusunda bebiki huysuzdu nasıl oldu acaba ?
aklından kötü anıları terlikle kovala unut yaşanmamış say güzel günler görücez inşaallahinsanin ustune gelinince moral kalmiyo.ama basaricam kizlar sayenizde.
bu topikteki potansiyel rakibim benimOh hatun artı çıkarsa hazırlamış kılıfını zaten hemen hazır bahane asu :))
Allah kavuştursun canım
Off alisamadım gurbete ama napıcan büyük kız cok ağladı çok şansızmış kimsemiz yokmuş neden uzakmışız falan diye küçükte ablasına senoş gidenin arkasından ağlanmaz diyo birine gülüyom bilmiş eke birine de üzülüyom ben alışamadımki çocuk nasıl alışsıncevap veremedim çünkü eve gelip gurubu okuyunca tamda gününü buşmuşum kıza musalat olucak dedim yoğunmuşsun neyse bugünü atlatık önümüzdeki günlere bakalım :)))
anneni yolcu etmişsin Allah kavuştursun bağdemciklerinde fazla ilerlemez inş. geçmiş olsun. evet yarın tam gaz bıraktığın yerden başla lütfen senin öğün resimlerin çok iyi oluyor :)
paçalı donunu giy ağrın kalmaz bonusum beni dinle:)Karsilama he
Oglan daha iyide tam duzelmedi bebikte digeride iyi sukur. Benim anami aglataraktan yasayip gidiyolar
Sen nasil oldun abla yurumeden sonra epey zorlanmistin
aklından kötü anıları terlikle kovala unut yaşanmamış say güzel günler görücez inşaallah
Iyiyim şimdi canım 2 gün yürüdüm 3-4 günde ancak kendime gelebildim yaşlılık işte:))Karsilama he
Oglan daha iyide tam duzelmedi bebikte digeride iyi sukur. Benim anami aglataraktan yasayip gidiyolar
Sen nasil oldun abla yurumeden sonra epey zorlanmistin
olurmu gercekten yoksa benmi sorunluyum
Bugun cok yogunum basimi kasiyacak vaktim yok..
Kayinvaldem hastaymis dun aksam acile goturmusler..
Aklim onda esime git gor dedim gerekirse bize getir bakariz..
Bir kac gndur yengeme ugrayamadim hasta oldugum icin. bu aksam is cikisi ugramak istiyorum oraya gidince de oylesine fena oluyorum ki.
Nasil alisacagiz bilemiyorum.
SELAMUN ALEYKÜM GÜZELLER
hasta olan kuzucuklara acil şifalar diliyorum.
yenacım kv. nede çok geçmiş olsun. biran önce iyileşir inşallah seninde düzenin bozulmaz.
bugün benimde pek dengem yok akşam hiç uyumadım.
ne oldu bilmiyorum akşam ben daha uyumamıştım eşim acayip sesler çıkartmaya başladı. hemen uyandırdım. ne oldu dedim rüyamda köpek ısırıyordu dedi.
neyse bir süre sonra uyuduk bir uyandım yine sesler çıkartıyor. tekrar uyandırdım. her taraf yılanlarla dolu elimde birşey var yılanların kafasını çiziyorum etkisiz hale getiriyorum başka yerden bir başkası çıkıyor dedi.biraz oturduk. o arada ezan okunmaya başladı kalktık namazlarımızı kıldık. eşim tesbihini bitirdikten sonra tekrar yattı . ben daha kuran okuyordum birden uykusunda bağırmaya başladı.uğraşıyorum uyandıramıyorum. yanaklarına vura vura zorla uyandırdım. eve hırsız girmiş onunla mücadele ediyordum dedi. ama ben korkudan öldüm. elim kolum saldı. Allah hayır yazsın neydi bu yaşadıklarımız anlıyamadım. akşamdan rahatsız olacak kadar yese ağır yedi kabus gördü diycem ama birşeyde yemedi. seni korkutan birşeymi oldu dedim. hiç birşey olmadı diyor. zaten günün yarıdan çoğu birlikteydik. çarşıya çıktık. yarım gün dolaştık. gece birlikte bebek görmeye gittik. hep beraberdik.
Allah hayırlara çıkartsın. çok korktum.
Bende sevmiyorum sicagi bahar havalari tam bana gore gunes olacak ama bir yandanda esinti olacak
benim ortadaki mesaj hoşuma gitti sabrın sonu selametir gibi bişey iyi olmuş. hem sıcak hava iyidir meyraa evlerde sıkıldık
iyi akşamlar kaçak geldii
annemler gitti
benim kilolar artudır kesin cuma bakcaz artık asuu nazır değdi dermişim:))
evde misafir olunca koptum ben burdan diyetten hayattan birazda ailevi sorunları vardı annemin babasıyla rahatsızlandı falan derken neyse kadın cağızıaz morallede olsa yolladım
yarın kaldığım yeerden allah izin verirse devam edicem
temizlik yaptım az hemen şişti bademciklerim
umarım herkez iyidir kızlar geçmişi okuyamadım
sadece dafi yi okudumm cepten bi ara korkmuşsunuz çok birdaha yaşatmasın allah
yena kayınvalide hastalanmış geçmiş olsun
Agrim var mi dedim la o mesajda.paçalı donunu giy ağrın kalmaz bonusum beni dinle:)
Yakı alsan eczaneden az biraz fayda eder belki gece emzirmeye falan terinle kalkınca tutuluyosun heralde hey gidi şair bonuscseviyom seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?