Bir haftadr ugramayan daykoya not:
Sevgili dayko sen bu satirlari okurken ben cok uzaklarda ( yok yok fazla uzak degil guzellik topiclerinde) olacagim.
Cok zaman gecti sen ugramayali bak artik 65 kilo oldum hedefime ulastim. iyisindir yaslanip cokmedin ins. Burda olsaydin cokmezdin ama yoktun napalim. Seni bekleyecek halimiz yohtu.Torun torba seviyosundur simdi.
Ben cok iyiyim oglan evlendi kizlar hala okuyo bende gunumu gun ediyorum. Zayif bedenimle avmlerde salina salina geziyorum.
Okurken duygulanirsan cok zirlama sil tulbentine gozlerini cek dizine battaniyeni ve benim yukselisimi izle
Benim basari oykum en son lisedeykendi genclik iste o zaman bi on kilo vermis 55 e dusmustum sonra evlendim ve hizli yukselisim basladiinşallahhh hiç başarı öyküm olmadı kilo yönünden inşallahhh olur be bonusss bir iş hayal etmek yarısıdır demi
Bende en son o yaslarda 50 li kilolardaydim ne duygusala bagliyon sende yahu biz bosunami gazladik kendimizi silkelen bakim git bi bardak su ic icin acilsinBenim basari oykum en son lisedeykendi genclik iste o zaman bi on kilo vermis 55 e dusmustum sonra evlendim ve hizli yukselisim basladi
Fridaaa ruyama girdin hee bak saatiyle yaziyorum :)))
Bilincaltima ne diyim hatlar karisti sen telefondan nilüfere gonderdim dedi bende telefondan elbise bakiyodum sana
400 cokmus elbise icin o parayi gozden cikardiysan bence diktirebilirsi en azindan ustune gore olur. Kardesimin dugununde annem kilolardan guzel bisey bulamadi bulduklarida genc isi kaldi vakit daralmisti burda bir terziye 300 e diktirdi kumas falanda yoh yani
Anneme kaziklandin falan derken bide duydukki gelinin kaynanasi 1000 liraya diktirmis
Annemi gaza getirdik sonrada oglun bi kere evleniyo şık olcan tabi millet ne paralar veriyo diye.
Ya iste öyle
Agrim var mi dedim la o mesajda.Demediysemde var yani
Şair bonus cok iddiali olduşair aday adayina 1000 kisi icinden selam veren olsun (bu saatte sacmalayan binis )
Cocuk emerken fazla bile yazmisim uykuya devam zzzzzz
Hayırlı sabahlar
bugün uyuyamadım malesef
küçük kızım okula gitti büyük evde öğlen gidecek yine de az yatayım dedim ama uyuyamadım çok da uykum vardı ama :)
artık akşamüzeri azcık kestiririm belki
Gunaydin arkadaslar..
Bonus iyi gorunuyorsun sevindim..
Fridacim 400 bana da cok geldi az biraz arastir vaktin var nasil olsa..
Ayakkabiya taban eklersen olmazmi..
Gunaydin herkese 5.30 da kalkan biri olarak uyuyanlari cok kiskaniyorum hayir uyudunuz yazmayin bareopuyorum hepinizi
Sen nerdensin gunes nehir falanGünaydin arkadaslar...
yine günesli mis gibi bir hava var burda,kahvaltimi yapip nehir kenarina yürüyüse gitmeyi planliyorum...birazdan daha önce 2 ay kadar gidip biraktigim diyetisyenimi arayip randevu alacagim..simdi gidip en sagliklisindan kahvaltimi yapayim...:)
Sen nerdensin gunes nehir falan
yaaa aslında birde elbise giyip resmini atımda nülüfere tezgahtar kızlar tuturdu resim çekmek yasak diye bende bir eğri büyrü durmuşum omuzlar çökük karın dışarıda zar zor çaktırmadan bir poz çekebildim düşünün artık doğru dursaydım burayada eklerdim resimii ...
elbise güzeldide kolları yoktu kol taktırmam lazım sırtıda çok dekolteydii filan ...
benim ciddi elbise problemim var mayısın 16 sında düğün var kilo vericem diye 1 ay beklesem havalar ısındıkça fiyatlar artıyor benim kızada alınacak birde kınayı sayarsak 4 abiye almam lazım yazık yaaa ...
Sevgili dayko sen bu satirlari okurken ben cok uzaklarda ( yok yok fazla uzak degil guzellik topiclerinde) olacagim.
Cok zaman gecti sen ugramayali bak artik 65 kilo oldum hedefime ulastim. iyisindir yaslanip cokmedin ins. Burda olsaydin cokmezdin ama yoktun napalim. Seni bekleyecek halimiz yohtu.Torun torba seviyosundur simdi.
Ben cok iyiyim oglan evlendi kizlar hala okuyo bende gunumu gun ediyorum. Zayif bedenimle avmlerde salina salina geziyorum.
Okurken duygulanirsan cok zirlama sil tulbentine gozlerini cek dizine battaniyeni ve benim yukselisimi izle
evet canım tamam biliyorum evet bakırköyde epey var büyük beden satan yer bakınacam birde ben dışarı çıkıyorum dedim yaa çıkamadım arkadaş aradı ardından terzi arkadaşda geldii bayağı konuştuk kesin bir elbiseyi diktiriyorum 2. de diktirebilirim dediğin gibii bakırköye bir bakınmam lazım ....Frida aklima geldi simdi airport avm yi bildinmi :) orda xado muydu neydi buyuk beden magazasi var ordan belki bisey bulursun ben bi kere girdim cok abiye gelmisti bana hersey. Birde caruselin karsisindaki caddede bir buyuk beden magazasi var adini bir turlu hatirlayamiyorum orayada bakilabilir
Hah hatirladim populand ismi hala ordami bilmiyorum. Faik sonmez de buyuk beden ama abiye varmi onuda bilmiyorum yani anliyacagin fikrim var ama emin deyılım
Selamün aleykümm...
kuzu rahat verse hiç çıkmıcam yataktan yaa...neyse zorakide olsa kalkıp ortalığı topladım mutfağı hallettim bi posta çamaşır toplayıp yenisini astım bide en kısa zamanda ütüye girişsem süper olucek...temizlik yapmalıyım ama hiç uğraşasın yok günlük süpürüyom geçiştiriyom bakalım nekadar kaçabilirim büyük temizlikten...bende artılardayım sanırım tartıya çıkasımda yok diyet yapasımda yok..ne olcek halim...
yaa aynen kardeşimin düğünüde 17 mayısa alındı...göya bende 75 olcemde cici bi abiye alcemm laftaa...amann napim bende feracemle otururum hıhh...
seninde kardeşinin düğünüydü demii..yanlışmı hatılıyom acep..
Allah iyiliğini versin kız ne çok güldüm...
nursena kızz dönüşün muhteşem olmuşş)
Günaydin arkadaslar...
yine günesli mis gibi bir hava var burda,kahvaltimi yapip nehir kenarina yürüyüse gitmeyi planliyorum...birazdan daha önce 2 ay kadar gidip biraktigim diyetisyenimi arayip randevu alacagim..simdi gidip en sagliklisindan kahvaltimi yapayim...:)
Öğle yemeğimi yedim 3 kaşık çıntar mantarı (muğla yöresine ai . Bi mantar türü)4kaşık bulgur pilavı salata4 kaşık kızımı okula sonra yürüyüşe gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?