Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim basari oykum en son lisedeykendi genclik iste o zaman bi on kilo vermis 55 e dusmustum sonra evlendim ve hizli yukselisim basladi
Bende en son o yaslarda 50 li kilolardaydim ne duygusala bagliyon sende yahu biz bosunami gazladik kendimizi silkelen bakim git bi bardak su ic icin acilsin

evet bonus vallaha çok ihtiyacım var şu elbise güzel seni fazla kiloluda göstermez diyip tavsiyede bulunsanız ne iyi olar minetar olurum vallaha :) annen sadece diktirme parası mı 300 verdi çok yaaa eee doğrudur ben geçenlerde 2 gömlek daratltmasına 70 verdim ve çok mutsuz oldum. desene ben 100 diktirsem diye hayal kuruyorum yinede araştıracam....

adaş ben uyanamadım yaaa yeni kalktım ......

Gunaydin arkadaslar..

Bonus iyi gorunuyorsun sevindim..
Fridacim 400 bana da cok geldi az biraz arastir vaktin var nasil olsa..
Ayakkabiya taban eklersen olmazmi..

araştıracam canım ayakkabıda fiyat olarak fazla yinede ben aldığım ayakkabıyı uzuuuun süre kullanan biri olarak kötü almıycam ama ayaklarda sakat biliyorsun rahat bişey bakıcam artık ....

Gunaydin herkese 5.30 da kalkan biri olarak uyuyanlari cok kiskaniyorum hayir uyudunuz yazmayin bareopuyorum hepinizi

kıskanma bacım niye kıskanıyorsun çünkü ben bir uykucu olarak bu dönem uyumak istemiyorum bari ramazana kadar uyuyanı kına bence :))

Günaydin arkadaslar...

yine günesli mis gibi bir hava var burda,kahvaltimi yapip nehir kenarina yürüyüse gitmeyi planliyorum...birazdan daha önce 2 ay kadar gidip biraktigim diyetisyenimi arayip randevu alacagim..simdi gidip en sagliklisindan kahvaltimi yapayim...:)

Sen nerdensin gunes nehir falan

Frida aklima geldi simdi airport avm yi bildinmi :) orda xado muydu neydi buyuk beden magazasi var ordan belki bisey bulursun ben bi kere girdim cok abiye gelmisti bana hersey. Birde caruselin karsisindaki caddede bir buyuk beden magazasi var adini bir turlu hatirlayamiyorum orayada bakilabilir

Selamün aleykümm...

kuzu rahat verse hiç çıkmıcam yataktan yaa...neyse zorakide olsa kalkıp ortalığı topladım mutfağı hallettim bi posta çamaşır toplayıp yenisini astım bide en kısa zamanda ütüye girişsem süper olucek...temizlik yapmalıyım ama hiç uğraşasın yok günlük süpürüyom geçiştiriyom bakalım nekadar kaçabilirim büyük temizlikten...bende artılardayım sanırım tartıya çıkasımda yok diyet yapasımda yok..ne olcek halim...

yaa aynen kardeşimin düğünüde 17 mayısa alındı...göya bende 75 olcemde cici bi abiye alcemm laftaa...amann napim bende feracemle otururum hıhh...

seninde kardeşinin düğünüydü demii..yanlışmı hatılıyom acep..

Allah iyiliğini versin kız ne çok güldüm...

nursena kızz dönüşün muhteşem olmuşş)

evet canım tamam biliyorum evet bakırköyde epey var büyük beden satan yer bakınacam birde ben dışarı çıkıyorum dedim yaa çıkamadım arkadaş aradı ardından terzi arkadaşda geldii bayağı konuştuk kesin bir elbiseyi diktiriyorum 2. de diktirebilirim dediğin gibii bakırköye bir bakınmam lazım ....

terzim en düz elbiseyi 100 liraya dikerim dedi ama benimki düz olmıycak bakalım ne kadar fiyat çıkartıcak tahminimce 150 yi geçirmez gibime geldii geçirirsede ben sıkıştırırım onu :)

Hah hatirladim populand ismi hala ordami bilmiyorum. Faik sonmez de buyuk beden ama abiye varmi onuda bilmiyorum yani anliyacagin fikrim var ama emin deyılım

anladım faik sönmezde büyük beden abiye bağzen bulunuyor ama genelde diz altı benimde boyum uzun giyince diz üstüne çıkıyor bu kilodada mini etek giyemem kii yinede bakıcam dur bakalım bir şey çıkacak mı

o zamana kadar düzelir herşey toparla artık kendini zaman zaman hepimiz aynı mod da oluyoruz yine 7o li bir rakama düşersin evet kardeşimin düğünü diktirmeyide düşündüğüm için şimdiden bakınmaya başladım mayıs 1 de dolapta elbiseler asılı olursa kafam rahat eder bide kızım var bayağı işimiz var ....

git tabi diyetisyene bakalım alman diyetisyenler nasıl diyet listesi veriyor. bende yürüyüş planlamıştım ama arkadaşlar gelince kaldı bizim diyetisyenleride biliyorsun karatay hoca var epey azarlıyor insanı doğruda söylüyorda neysee... birde gürkan Kubilay vardı artık futbol maçları yorumluyor ne alakaysaa .....

Öğle yemeğimi yedim 3 kaşık çıntar mantarı (muğla yöresine ai . Bi mantar türü)4kaşık bulgur pilavı salata4 kaşık kızımı okula sonra yürüyüşe gidiyorum

menüler süper çabuk dönüş yaptın harika

güzelmiş gerçekten :)

evet dayko yok derin ve hayriyede bir görünüp bir kayboluyorlar arzu da uğramıyor ve hatice var oda kayıplar da ...

yeti artık kızlar köprüye girişte son çıkıştayız fazlada geç olmadan gelin hadii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…