Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bizim topikte her türlüsünden varız: )
selam ey bonus

Gunaydin caanım topic

Kahvalti yapildi en sevdigim aheste seklinde degilde bebik uyurken bitsin diye agiza tikistirma seklinde.

Simdide cay iciliyor cam fincanla cift kesme sekerli ve tadina doyulmuyor. Sekere hayir diyemedim bu sabah zaten hu hafta iyi basladim ama hastalik falan enerjim cok dustu.

Ins toparliycam cumartesi gunu disinda. 40 ucurmaya annaneye gidilcek cayin yanina bir dizi karbonhidrat ve seker olucak.

Oyy cay gibisi varmi ya helede bebik uyanmadan biten hafif demli 2 fincan gibisi

Gunaydin arkadaslar..

Bonus iyi gorunuyorsun sevindim..
Fridacim 400 bana da cok geldi az biraz arastir vaktin var nasil olsa..
Ayakkabiya taban eklersen olmazmi..

Iyi olalim ya napalim baska yeteri kadar kotuluk ve aksilik var bi de biz sisirmeyelim dunyayi

Sosyal mesajida verir gider bebegi pispislerim aga

Bir haftadr ugramayan daykoya not:

Sevgili dayko sen bu satirlari okurken ben cok uzaklarda ( yok yok fazla uzak degil guzellik topiclerinde) olacagim.

Cok zaman gecti sen ugramayali bak artik 65 kilo oldum hedefime ulastim. iyisindir yaslanip cokmedin ins. Burda olsaydin cokmezdin ama yoktun napalim. Seni bekleyecek halimiz yohtu.Torun torba seviyosundur simdi.

Ben cok iyiyim oglan evlendi kizlar hala okuyo bende gunumu gun ediyorum. Zayif bedenimle avmlerde salina salina geziyorum.

Okurken duygulanirsan cok zirlama sil tulbentine gozlerini cek dizine battaniyeni ve benim yukselisimi izle

[

allah kavuştursun canım.
avatardaki yer neresi?[/QUOTE]sarıgerme dalaman tarafında biyer

Gir Kanıma (Harun Kolçak):

Simdi bunu acin ve sizi uyandirmaya calisirkenki halimi dusunun. Tip olarakta biraz bonus kendisi dansina hastayim zaten

Nur, frida, asuman aplam uyanamayanlar olarak size gelsin

allah seni güldürsün sabah sabah 2 küp şeker enerji patlaması yaratmış sende maşşallahh diyim çılgın bonusss

dalaman tarafında biyer

allah seni güldürsün sabah sabah 2 küp şeker enerji patlaması yaratmış sende maşşallahh diyim çılgın bonusss
2 fincan yani 4 kup seker. Hizli bi sekilde sahalara donmussun annenden sonra tarzini sevdim

Espiri bi yana yazarken birden basari oykuleri geldi aklima nasil bi mutlulukla yazilir darisi bize ins

2 fincan yani 4 kup seker. Hizli bi sekilde sahalara donmussun annenden sonra tarzini sevdim

Espiri bi yana yazarken birden basari oykuleri geldi aklima nasil bi mutlulukla yazilir darisi bize ins
inşallahhh hiç başarı öyküm olmadı kilo yönünden inşallahhh olur be bonusss bir iş hayal etmek yarısıdır demi

çamaşırım bitti balkon yıkanacak faştırı fuşturu hortumu çekemde yıkayam hiç sevmediğim bir iş gerçi ev işini her türlüsünü sevmem de zorla işte 1 de arkadaşla yürüyüşe çıkacam 1 saat tempolu yürücez sonrada kızı dişçiye götürcem off çok çalışmam gerekiyo çook

inşallahhh hiç başarı öyküm olmadı kilo yönünden inşallahhh olur be bonusss bir iş hayal etmek yarısıdır demi
Yani ben onu baslamak yarisidir diye biliyorum :)

yillarimiz gitti kizim kilo vermezsem bi kac sene sonra seker hastasi olucam ve daha neler neler...
Inaniyorum ben bir gun bu siteye basari oykusu yazacagim ve seninde adin gecicek emin ol...

Kolay gelsin kuzum bende giriseyim islere bebik uyudu yurudugun icin sanslisin yolun acik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…