Fridaaa ruyama girdin hee bak saatiyle yaziyorum :)))
Bilincaltima ne diyim hatlar karisti sen telefondan nilüfere gonderdim dedi bende telefondan elbise bakiyodum sana
400 cokmus elbise icin o parayi gozden cikardiysan bence diktirebilirsi en azindan ustune gore olur. Kardesimin dugununde annem kilolardan guzel bisey bulamadi bulduklarida genc isi kaldi vakit daralmisti burda bir terziye 300 e diktirdi kumas falanda yoh yani
Anneme kaziklandin falan derken bide duydukki gelinin kaynanasi 1000 liraya diktirmis
Annemi gaza getirdik sonrada oglun bi kere evleniyo şık olcan tabi millet ne paralar veriyo diye.
Ya iste öyle
Agrim var mi dedim la o mesajda.Demediysemde var yani
Şair bonus cok iddiali olduşair aday adayina 1000 kisi icinden selam veren olsun (bu saatte sacmalayan binis )
Cocuk emerken fazla bile yazmisim uykuya devam zzzzzz
bizim topikte her türlüsünden varız: )
selam ey bonus
Gunaydin arkadaslar..
Bonus iyi gorunuyorsun sevindim..
Fridacim 400 bana da cok geldi az biraz arastir vaktin var nasil olsa..
Ayakkabiya taban eklersen olmazmi..
Oohh afiyet olsun bizde nerdeyse ara ogun zamani olduBuyurun kahvaltıya
Gir Kanıma (Harun Kolçak):
Simdi bunu acin ve sizi uyandirmaya calisirkenki halimi dusunun. Tip olarakta biraz bonus kendisi dansina hastayim zaten
Nur, frida, asuman aplam uyanamayanlar olarak size gelsin
allah seni güldürsün sabah sabah 2 küp şeker enerji patlaması yaratmış sende maşşallahh diyim çılgın bonusssBir haftadr ugramayan daykoya not:
Sevgili dayko sen bu satirlari okurken ben cok uzaklarda ( yok yok fazla uzak degil guzellik topiclerinde) olacagim.
Cok zaman gecti sen ugramayali bak artik 65 kilo oldum hedefime ulastim. iyisindir yaslanip cokmedin ins. Burda olsaydin cokmezdin ama yoktun napalim. Seni bekleyecek halimiz yohtu.Torun torba seviyosundur simdi.
Ben cok iyiyim oglan evlendi kizlar hala okuyo bende gunumu gun ediyorum. Zayif bedenimle avmlerde salina salina geziyorum.
Okurken duygulanirsan cok zirlama sil tulbentine gozlerini cek dizine battaniyeni ve benim yukselisimi izle
2 fincan yani 4 kup seker.dalaman tarafında biyer
allah seni güldürsün sabah sabah 2 küp şeker enerji patlaması yaratmış sende maşşallahh diyim çılgın bonusss
inşallahhh hiç başarı öyküm olmadı kilo yönünden inşallahhh olur be bonusss bir iş hayal etmek yarısıdır demi2 fincan yani 4 kup seker.Hizli bi sekilde sahalara donmussun annenden sonra tarzini sevdim
Espiri bi yana yazarken birden basari oykuleri geldi aklima nasil bi mutlulukla yazilir darisi bize ins
Yani ben onu baslamak yarisidir diye biliyorum :)inşallahhh hiç başarı öyküm olmadı kilo yönünden inşallahhh olur be bonusss bir iş hayal etmek yarısıdır demi
Kolay gelsin kuzum bende giriseyim islere bebik uyudu yurudugun icin sanslisin yolun acik olsunçamaşırım bitti balkon yıkanacak faştırı fuşturu hortumu çekemde yıkayam hiç sevmediğim bir iş gerçi ev işini her türlüsünü sevmem de zorla işte 1 de arkadaşla yürüyüşe çıkacam 1 saat tempolu yürücez sonrada kızı dişçiye götürcem off çok çalışmam gerekiyo çook
Hemen de hızlı dönüş yaparmış maşallah rakibimeEki Görüntüle 1441547 Buyurun kahvaltıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?