Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

adaş yaprak dönerle, tırnak pide alıp kolayca İskender yapabilirsin çocuklarda çok sever ...

ay bendede daha yemek yokk ne yapsamki bilemedim..büyük kız ateşi baya yükselmiş okulda yolda yürüyemiyodu nerdeyse biraz kucağıma aldım bir yandan küçüğü tutmaya çalıştım derken zorda olsa eve attık kendimizi ve ilaç verdim yemek istemedi şimdi uyuyo ama arada sayıklıyo inş uyuyup dinlenince kendine gelir...böyle olursa yarın göndermeyebilirim okula..

Geçmiş olsun Zeynepcim
Benim küçük de evde yatıyor yarın gitmeyecek sanırım

iyi olmuş oturmuşsunuz ne güzel, değişiklik olmuştur ablacım: )
makarna olabilir: )
şöyle yoğurtla, üzerinede sosla...

Cok gecmis olsun

Patates kizartailirsin mesela

ben bekarken annem ne yapayım diyince ben direk fırında patates yap derdim: )))))
fırında patates diyince gülümseriz bi annemle: )
Benim küçük kızımda hep patates kızartması ister ben bu sıra fırında yapıyorum Alışsın diye gerçi küçüğüm incecik ama belli olmaz ilerde kilo sorunu olmasın hem daha sağlıklı

Benim küçük kızımda hep patates kızartması ister ben bu sıra fırında yapıyorum Alışsın diye gerçi küçüğüm incecik ama belli olmaz ilerde kilo sorunu olmasın hem daha sağlıklı

öyle tabi ablacım, allah korusun.
ben örneğim, 20yaşına kadar 53kg olan ben bu ilaçlarla ne hale geldim, hayat işte.
fırındakine bayılırım zaten, biraz fazla kızarınca daha lezzetli oluyor, çıtır çıtır, ben genelde tepsinin kenarından yerim çıtır diye: )
afiyet olsun inş sizede.

Arzu kimdi niye iki elbise diktiriyon sen kina ve dugun sanirsam
arzu berkuras nikli arkadaş. evet yaa kına ve düğün için birde benim kız var artık oda bir yetişkin oldu boyu boyumu geçtii yani ...

Geçmiş olsun Zeynepcim
Benim küçük de evde yatıyor yarın gitmeyecek sanırım
geçmiş olsun
Ya kizlar pelin oztekinin yeni halini gordunuzmu acayip zayiflamis yaaaaaaa cok pis gaza geldim sukker hazirmisin yaris icin yarin bildiriden sonra basliyormuyuz
eve o kız mide amelyatı oldu bakalım beli bir süre sonra ne olucak...

Onu yapacağım inşallah :))
Fırında kızartacağım ama

fırında tam olarak nasıl yapıyorsun ? hazır difriz patatesi fırında güzel oluyor ama oda işenmiş yağlı zaten ..

bende patatesi çok iri dilimledikten sonra baharatlıyıp teflon tencereye koyuyorum yarım bardak suyla kapağı kapalı bişirdikten sonra kapağını açıyorum suyu iyice çekiyor güzel oluyor hee yinede en az 4 yemek kaşığı yağ koyuyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…