- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Merhabalar hatun kişiler
Benim de arkadaşlar geldi kızım dersanede olunca toplaştık hemen o varken gelmiyorlar ders çalışıyor diye :)
Akşama eşim siz yiyin ben geçiştireceğim dedi
Pırasa yaptım ama kızlar yemez onu ben yerim
Kızlara ne yapsam bilmiyorum
evet dayko yok derin ve hayriyede bir görünüp bir kayboluyorlar arzu da uğramıyor ve hatice var oda kayıplar da ...
yeti artık kızlar köprüye girişte son çıkıştayız fazlada geç olmadan gelin hadii
Geçmiş olsun Zeynepcimay bendede daha yemek yokk ne yapsamki bilemedim..büyük kız ateşi baya yükselmiş okulda yolda yürüyemiyodu nerdeyse biraz kucağıma aldım bir yandan küçüğü tutmaya çalıştım derken zorda olsa eve attık kendimizi ve ilaç verdim yemek istemedi şimdi uyuyo ama arada sayıklıyo inş uyuyup dinlenince kendine gelir...böyle olursa yarın göndermeyebilirim okula..
Evet iyi fikir de kim çıkıp alacak adaşadaş yaprak dönerle, tırnak pide alıp kolayca İskender yapabilirsin çocuklarda çok sever ...
Merhabalar hatun kişiler
Benim de arkadaşlar geldi kızım dersanede olunca toplaştık hemen o varken gelmiyorlar ders çalışıyor diye :)
Sağolun fikirler içiniyi olmuş oturmuşsunuz ne güzel, değişiklik olmuştur ablacım: )
makarna olabilir: )
şöyle yoğurtla, üzerinede sosla...
Cok gecmis olsunay bendede daha yemek yokk ne yapsamki bilemedim..büyük kız ateşi baya yükselmiş okulda yolda yürüyemiyodu nerdeyse biraz kucağıma aldım bir yandan küçüğü tutmaya çalıştım derken zorda olsa eve attık kendimizi ve ilaç verdim yemek istemedi şimdi uyuyo ama arada sayıklıyo inş uyuyup dinlenince kendine gelir...böyle olursa yarın göndermeyebilirim okula..
Sağolun fikirler için
Ilginçtir benim küçük kız makarnayı yemez
Bendekiler de cins cins maşallah :))
Patates kizartailirsin meselaMerhabalar hatun kişiler
Onu yapacağım inşallah :))Patates kizartailirsin mesela
Ooohhhhh baharatli gene cok guzel olur haOnu yapacağım inşallah :))
Fırında kızartacağım ama
Güzel oluyor gerçektenOoohhhhh baharatli gene cok guzel olur ha
Güzel oluyor gerçekten
En azından yağdan kurtarırım kızları alışsınlar
Benim küçük kızımda hep patates kızartması ister ben bu sıra fırında yapıyorum Alışsın diye gerçi küçüğüm incecik ama belli olmaz ilerde kilo sorunu olmasın hem daha sağlıklıben bekarken annem ne yapayım diyince ben direk fırında patates yap derdim: )))))
fırında patates diyince gülümseriz bi annemle: )
Benim küçük kızımda hep patates kızartması ister ben bu sıra fırında yapıyorum Alışsın diye gerçi küçüğüm incecik ama belli olmaz ilerde kilo sorunu olmasın hem daha sağlıklı
arzu berkuras nikli arkadaş. evet yaa kına ve düğün için birde benim kız var artık oda bir yetişkin oldu boyu boyumu geçtii yani ...Arzu kimdiniye iki elbise diktiriyon sen kina ve dugun sanirsam
geçmiş olsunGeçmiş olsun Zeynepcim
Benim küçük de evde yatıyor yarın gitmeyecek sanırım
eve o kız mide amelyatı oldu bakalım beli bir süre sonra ne olucak...Ya kizlar pelin oztekinin yeni halini gordunuzmu acayip zayiflamis yaaaaaaa cok pis gaza geldim sukker hazirmisin yaris icin yarin bildiriden sonra basliyormuyuz
Onu yapacağım inşallah :))
Fırında kızartacağım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?