Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstıklar...
bu akşam istanbula yola çıkacağım.
yazın bir arkadaş bana kahve falı bakmış ve bu sene istanbulu mekan edeceksin bir ayağın orda olacak demişti... tesadüfün böylesi...
hiç durmadan geziyorum bu aralar..

hızlıca kilo b,ildirimimi yapayım...
bu sabah 91,7 idim..

spor da fena degil bu hafta 150 dakika...
bahar bana iyi geldi gerçekten...

Diclecim devletten ayrilinca kendini buldun sen ..harikasin enerjini hissettim inan..
Neler okuyorsun bu ara islemi ilgili.? Ben de Ahmet Umit patasana okuyorum..polisiye pek sevmem ama ilgimi.

Niloşumm, iki yıldır güzel bir yolda olduğumu düşünüyorum.. okuduğum kiitaplar genelde insani gelişim ile ilgili.. kişisel gelişim değil tam olarak... bie iki roman da var aralarında... genelde kendimi iyileştirip yüceltmeye çalışıyorum..
bir yandan da hekimlikten şifacılığa doğru kayıyorum. insanlara düşünce gücü ile şifalandırma yada dokunarak şifalandırma ie ilgili çalışıyorum.. sürekli eğitimlerdeyim...
uygulamalarda güzel sonuçlar da alıyorum...
çok para çok zaman harcıyorum ama iş ev ve diğer hayatlarımın dışında beni çok mutlu ediyor.
artık gittiğim yerlerde insanlar benden istekte bulunuyor baş ağrısı bel ağrısı genel enerji düşüklüğğü ve aklına gelen konularda..elimden geleni yapıyorum.. sevgiyle yapıyorum... zaten sevgi katmazsan başarılıda olamıyorsun..
o yüzden hep bu doğrultuda okuyorum. bu güne kadar inandığım bilimin dışında görünmekle birlikte gerçekliği ortada olan bir durum... umarım anlatabilmişimdir...
sevgiyle...

sölemem süprizi kaçar
merak et
listeyi yapınca gör tamammı belki hırsından gezmelerde neyim bayılın
Kız gezmeye gitmeyecem benim büyük kızın hoşuna giden bişey vardı alayım da sürpriz olsun sınav öncesi diye düşündüm ordan da bir arkadaş rahatsızmış mhrs randevu sitemine kayıt edip ona randevu alacağım

ama ben gezmeye gidicem biliyonmu bulgur pilavı yufka ekmek yicekmişik nidecem sabırrr ver bana allahım yürümem lazım gene senden 6 paket sana yağ kadar daha eksiğim zayıfım yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…