- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
KİLON KAÇ ONU YAZARSANGunaydin kizlar sanirim bi haftalik yaptiginiz sporu yaziyosunuz.benim
Spor.190 dk
Kilo -500g
Diclecim devletten ayrilinca kendini buldun sen ..harikasin enerjini hissettim inan..
Neler okuyorsun bu ara islemi ilgili.? Ben de Ahmet Umit patasana okuyorum..polisiye pek sevmem ama ilgimi.
Allah yardimcin olsun canim tez zamanda kavusursun insaallahKilom 95 insallah verecm.kadon dogm doktrm diger adete kadar 5kg bekliyorm dedi.cocugumz olmuyo tedaviye. basladm
Bugun yaptigimiz spor bu hafta icin mi gecerli yoksa haftaya mi ekliyoruzbaya sakiniz bu gün sular içiliyormu kızlar
meyra sporum 500 dk cıkk
sabahtan yaptıysam bu haftaya ekliyorum yapmadıysam haftaya takvime günlerin yanına akşam yatarken toplam dk yazıyorum benBugun yaptigimiz spor bu hafta icin mi gecerli yoksa haftaya mi ekliyoruz
Kilomu da yazayım
Geçen hafta 93
Bu hafta 92.5
Fark -500
sölemem süprizi kaçarNursena kilonu bildir de öyle çıkayım :)
Kız gezmeye gitmeyecem benim büyük kızın hoşuna giden bişey vardı alayım da sürpriz olsun sınav öncesi diye düşündüm ordan da bir arkadaş rahatsızmış mhrs randevu sitemine kayıt edip ona randevu alacağımsölemem süprizi kaçar
merak et
listeyi yapınca gör tamammı belki hırsından gezmelerde neyim bayılın
ama ben gezmeye gidicem biliyonmu bulgur pilavı yufka ekmek yicekmişik nidecem sabırrr ver bana allahım yürümem lazım gene senden 6 paket sana yağ kadar daha eksiğim zayıfım yaneeKız gezmeye gitmeyecem benim büyük kızın hoşuna giden bişey vardı alayım da sürpriz olsun sınav öncesi diye düşündüm ordan da bir arkadaş rahatsızmış mhrs randevu sitemine kayıt edip ona randevu alacağım
Havanı severim seninama ben gezmeye gidicem biliyonmu bulgur pilavı yufka ekmek yicekmişik nidecem sabırrr ver bana allahım yürümem lazım gene senden 6 paket sana yağ kadar daha eksiğim zayıfım yanee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?