Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eki Görüntüle 1452822
90 dk nursenacım
Bugünkü spor işi de tamamdır yatmadan önce de mekik çekerim ohhh
Açmışım 90 ların şarkılarınıda vakit nası geçti anlamadım valla
bende spor yaparken doksanların müziklerini dinliyom ihtiyarladık herhal şimdikiler pek sarmıyo...

bende spor yaparken doksanların müziklerini dinliyom ihtiyarladık herhal şimdikiler pek sarmıyo...
Siiittt bonus duymasın hepten moruk demeye başlar sonra
iyi akşamlar mantarlı tavuğumu yedim bir kase de yoğurtla böreğe selam bile vermedim
Şimdi çayımı içiyorum Allah'ım azmimizi daim et
Elifunda biz onlara fazlayız canım bence :))

Ellerine sağlık canım
nursena kissss sana yetişmek munkun değil telef olacaz buralarda maşallah sanaaa
nursena sana 2 nazar boncuğu 1 er de bize
oyy teşekkür ederimmm inşallah hep beraber birbirimize destekle gidiyoruz bakalım çok mutluyum inşallah haftayada spor listemiz süper olurrr ee artık yarın spor tablosu yıkılıcak meyra söz sende

Hayirli aksamlar arkadaslar..Bugun ugrayamadim sabah arakadaslar ile disarda kahvalti yaptik,gezdik vs derken gec geldim eve..cok iyi geldi bana bugun,uzun süredir görüsemedigim arkadaslarimla bulustuk,hasret giderdik..:)genel olarak diyetimi bozmadim,ögle sonu ictigim latte olmayaydi iyidi ama neyse..yarin insallah hepimiz adina tartida eksi gördugumuz bir gün olur...simdiden hepinize hayirli cumalar.

nursena,bugun spor yapamadim ama bol bol yürüdüm..

hoş geldiniz aynı kilolardayız yaza kadar inşallah beraber veririz yarın cuma öğlene kadar tartılıcaksını aç karnına kilomuzu bildiriyoruz her cuma bildirim yapıyoruz
hmmm
Yalnız ben çalıştığım yerdeki tartıya güvenemiyorum da..
Cumartesileri daha güvenilir bir tartıyla tartılıyordum ( Saçma görünse de sebebi var)
Ben Cumartesileri bildirim yapsam sorun olur mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…