bende spor yaparken doksanların müziklerini dinliyom ihtiyarladık herhal şimdikiler pek sarmıyo...Eki Görüntüle 1452822
90 dk nursenacım
Bugünkü spor işi de tamamdır yatmadan önce de mekik çekerim ohhh
Açmışım 90 ların şarkılarınıda vakit nası geçti anlamadım valla
ozaman bu sorunlar yani erkekler bize fazla.Sorun erkekler canım
Siiittt bonus duymasın hepten moruk demeye başlar sonrabende spor yaparken doksanların müziklerini dinliyom ihtiyarladık herhal şimdikiler pek sarmıyo...
iyi akşamlar mantarlı tavuğumu yedim bir kase de yoğurtla böreğe selam bile vermedim
Şimdi çayımı içiyorum Allah'ım azmimizi daim et
Elifunda biz onlara fazlayız canım bence :))
Ellerine sağlık canım
oyy teşekkür ederimmm inşallah hep beraber birbirimize destekle gidiyoruz bakalım çok mutluyum inşallah haftayada spor listemiz süper olurrr ee artık yarın spor tablosu yıkılıcak meyra söz sendeEllerine sağlık canım
nursena kissss sana yetişmek munkun değil telef olacaz buralarda maşallah sanaaa
nursena sana 2 nazar boncuğu 1 er de bize
yöresel bacımm ben burda yedim çok güzel buranın yoğurlaması meşhur ya her yerde var haftada 2 kilo yiyoz ailecek yakın olasakta yollasam kız sana kargoda ekşirmikiSüzme yoğurtçu nursena o yoğurt yöresel bir ürün mü buralarda da varmıdır
Sağol canım yollamış kadar oldun :))yöresel bacımm ben burda yedim çok güzel buranın yoğurlaması meşhur ya her yerde var haftada 2 kilo yiyoz ailecek yakın olasakta yollasam kız sana kargoda ekşirmiki
HoşgeldinizArkadaşlar merabalar, 91,9 kg ile aranıza Katılmak istiyorum..
Tşk ederimHoşgeldiniz
hoş geldiniz aynı kilolardayız yaza kadar inşallah beraber veririz yarın cuma öğlene kadar tartılıcaksını aç karnına kilomuzu bildiriyoruz her cuma bildirim yapıyoruzArkadaşlar merabalar, 91,9 kg ile aranıza Katılmak istiyorum..
hmmmhoş geldiniz aynı kilolardayız yaza kadar inşallah beraber veririz yarın cuma öğlene kadar tartılıcaksını aç karnına kilomuzu bildiriyoruz her cuma bildirim yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?