¿sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ;ɐp ɐpunloʎ ʎǝş ɹǝɥ ıʞuɐs
günaydınnn kızlarr kahvaltımı yaptımmm 1 tost 2 zeytin 1 çatal peynir ve çayımı içiyorum bağdemciklerim çatal gibi batıyo
Selamünaleyküm bacılar
Hayırlı cumalarımız olsun
Kilo : 80,8
Spor : 150 dk
Kilom 95 insallah verecm.kadon dogm doktrm diger adete kadar 5kg bekliyorm dedi.cocugumz olmuyo tedaviye. basladm
Kilomu da yazayım
Geçen hafta 93
Bu hafta 92.5
Fark -500
ay asucum hiç merak etme hiçte yenilecek bişey değildir kendileriBen de merak ediyorum boyozu nasıl birşey ola ki :)
Cok gecmis olsunKilom ayni kizlar yoldayim eve gidince yazarum nisayi edremite özel dra goturduk çocuk perişan oldu pazartesiden beri sabah aksam iğne ateş meğer bogazlari bembeyaz iltihap doluymus
Tebrik ederim kizlar nursena ellerine saglik
haftanın birincisi kasımpatı35 2,400gr
haftanın ikincisi nursena 1,500gr
haftanın üçncüleri yena ve egedenizi 1 kg
herkezi tebrik ediyorum azmimiz daim olsun kızlar biz süperiz
listenin kusuruna bakmaın artık ilk yapıyorum acemi işi hatam varsa özür
Nursena sukker bildirimini dun yapmis canimHeyt bee kim tutar seni :) hazir gelmisken kilo bildirimi de yapayim
99.5
Bende -1.4 hihahohihi :))
bayağı yoğunsun bugün kolay gelsiinBende çıkıyorum hemen teyzemin kızı okul kantini işletiyor sabah aradı ateşlemiş benim yerime gidermisin dedi oraya gidecem Yardıma saat 4 gibi biter işimiz ordanda evine giderim ziyaretine sonrada anneme uğrarım artık akşama görüşürüz kısmetse
Bugun yaptigimiz spor bu hafta icin mi gecerli yoksa haftaya mi ekliyoruz
Kilom ayni kizlar yoldayim eve gidince yazarum nisayi edremite özel dra goturduk çocuk perişan oldu pazartesiden beri sabah aksam iğne ateş meğer bogazlari bembeyaz iltihap doluymus
haftanın birincisi kasımpatı35 2,400gr
haftanın ikincisi nursena 1,500gr
haftanın üçncüleri yena ve egedenizi 1 kg
herkezi tebrik ediyorum azmimiz daim olsun kızlar biz süperiz
listenin kusuruna bakmaın artık ilk yapıyorum acemi işi hatam varsa özür
Kizlari uyutayim derken ben uyuyorum yaa kalk bonus kalk kendine gel ac gozunu yap isini dunyanin isi sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?