Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm...

¿sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ;ɐp ɐpunloʎ ʎǝş ɹǝɥ ıʞuɐs

kız dellendinmi....tersim döndü beyaa..

günaydınnn kızlarr kahvaltımı yaptımmm 1 tost 2 zeytin 1 çatal peynir ve çayımı içiyorum bağdemciklerim çatal gibi batıyo

oy benimde aynen öyle geçmiş olsun...

Selamünaleyküm bacılar
Hayırlı cumalarımız olsun
Kilo : 80,8
Spor : 150 dk

maşaallah...

ben o rakamı en son 2014 ocakta görmüştüm sonra yalan oldu...

Kilom 95 insallah verecm.kadon dogm doktrm diger adete kadar 5kg bekliyorm dedi.cocugumz olmuyo tedaviye. basladm

Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin inş..

Kilomu da yazayım
Geçen hafta 93
Bu hafta 92.5
Fark -500

Kilom ayni kizlar yoldayim eve gidince yazarum nisayi edremite özel dra goturduk çocuk perişan oldu pazartesiden beri sabah aksam iğne ateş meğer bogazlari bembeyaz iltihap doluymus
Cok gecmis olsun
Tebrik ederim kizlar nursena ellerine saglik

bayağı yoğunsun bugün kolay gelsiin

Bugun yaptigimiz spor bu hafta icin mi gecerli yoksa haftaya mi ekliyoruz

aynı şeyi bende merak ediyorum geçen haftadan 40 dk. sporum var bugünde 75 dk. spor yaptım yani kıyamıyorum 75 dk. sporu önümüzdeki haftaya ekleyip spor listesinde birinciliğemi oynasam diye düşünüyorum

Kilom ayni kizlar yoldayim eve gidince yazarum nisayi edremite özel dra goturduk çocuk perişan oldu pazartesiden beri sabah aksam iğne ateş meğer bogazlari bembeyaz iltihap doluymus

geçmiş olsun derin çabuk toparlar inş.

haftanın başarılılarını tebrik ediyorum

aceleci nursena tablo için teşekkürler güzel olmuş :)

Kizlari uyutayim derken ben uyuyorum yaa kalk bonus kalk kendine gel ac gozunu yap isini dunyanin isi sende

benimde çok işim var spora gitim geldim bugün daha yorucuydu eve geldim karnımıda doyurdum şimdi çay içiyorum mayıştım kaldım halbuki evimi temizlesem kesin daha çok kalori yakarım heee

Merhabalar..

Herkes cok iyidir umarim ..
Nursenacim eline emegine yuregine saglik..hepimize cok iyi geldin iyi ki varsin arkadasim..ozellikle listeyi hazirlaman sahane...zaten eskilerden bir tek sen ellememistin.:)
Ama sanki erken hazirlamissin .:))
Bu arada sukker 3. Oluyor kizin hakkini almayalim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…