Adaş demek atıştınız trip at , trip at hemen burnu sürtsün ....)))
Yoksa sabahtan şimdiye barıştınız mı :))
Ben yapamıyorumdaa ne küs kala biliyorum ne trip atabiliyorum tam trip atıcam biii gülme geliyor :))) amaaaan senlemi uğraşcam diyorum geçiyorum gidiyooor :)))
hayirlisi bu hafta ne yedim ne ictim bilmiyom. ama zayifliycam.manken gibi olcm kocamida catir catir catlatcam.
Ama isteyerek olmadi ki mecburen yani yoksa bende eksiydim bu sabah bi tartildim sok gecirdim ondan yani
Ben istiyom bu hafata ucuz atlattiniz yoksa buralarin tozunu attirirdim disli rakip cekilince meydan size kaldi dimi yoooooooooooh haftaya soruvam ikinizede
Benimde mantar sotem bişiyor :)) yanınada makarna yaptım ben makarna yemiycem ama
meyra nedir bu harnup falan kuzum pekmez türevi gibiii değil mii o zaten yarın eksi çıkamasam geçtiğim hafta yediğim tahinli pekmezler yüzünden....
Çukulata iyi ama bak ona bişey demiyorum afiyet olsuuun :)
BU GÜNÜN SPORCULARI ÇOOKK TEBRİKK EDİYORUMM DEVAMI GELİR İNŞALLAHHH
@bengisu022 70 dk
@74FRIDA 40dk
nursena 130 dk
dayko 90dk
@yolcu 20 dk eksiğim vArsa yazın arkadaşlar
Yok canim benim anladim tabiki espri yaptiginiinş canım.
tabi öyle canım, ben espri manasında dedim yanlış anlaşılmak istemem asla, tamammı: )
inş: )
harnup keçiboynuzunun diğer adı: )
keçiboynuzunun çekilmiş toz haline gelmiş hali benim içtiğimde canım.
harnupun pekmezide var.
sanki enerji verdi gibi evet..
ozaman onlarmi zararli.hayirlisi ya yoruldum.iyi akşamlar mantarlı tavuğumu yedim bir kase de yoğurtla böreğe selam bile vermedim
Şimdi çayımı içiyorum Allah'ım azmimizi daim et
Elifunda biz onlara fazlayız canım bence :))
asucum maşallah azmın daım olsunBugün iyi gittim beslenme açısından
Arkadaşımın ikramlarına hayır diyebildim sadece çay ve kahve içtim geldim
Ev ahalisine börek yaptım benim tavuklu mantar sotemin pişmesini bekliyorum ama arada çok acıktım elma ve peynir yedim şimdi de bir avuç leblebi aldım suyla bana göre başarılı :)
Sporum yok suyumu bolca içiyorum
kıalar maşallah hepiniz yaza çıtır olacaksınız çıtırBU GÜNÜN SPORCULARI ÇOOKK TEBRİKK EDİYORUMM DEVAMI GELİR İNŞALLAHHH
@bengisu022 70 dk
@74FRIDA 40dk
nursena 130 dk
dayko 90dk
@yolcu 20 dk eksiğim vArsa yazın arkadaşlar
hoşgeldın canım doğru yerdesinArkadaşlar merabalar, 91,9 kg ile aranıza Katılmak istiyorum..
Teşekkür ederimselamun aleykum
hayırlı cumalar kızar
dun akşam 10 na kadarmısafırlerım vardı şükür atlattımama yakta duramıyordum dıyetspor hiç birşeyyok tu ama artık bugunden ıtıbaren başlıyorum ınsallah herkez pek azımlı herkez bol bol eksı gorur bugun ınşllah
asucum maşallah azmın daım olsun
kıalar maşallah hepiniz yaza çıtır olacaksınız çıtır
hoşgeldın canım doğru yerdesin
Geçmiş olsun canımgünaydınnn kızlarr kahvaltımı yaptımmm 1 tost 2 zeytin 1 çatal peynir ve çayımı içiyorum bağdemciklerim çatal gibi batıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?