Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun 40 dk sporumu yaptim 2 litre suyumu da ictim yediklerim soyle
SABAH:3kuru kayisi bir bardak balli limonlu su
KAHVALTI:kepek ekmegi ile tost 5 zeytin bir domates
ÖĞLE: bir kase yesil mercimek corbasi iki dilim etimek
ARA:4 dilim kepek ekmegi 2 corba kasigi tahin pekmez karisimi
AKSAMpatlican musakka makarna salata ayran
Arada yediklerim olmasa basarili sayilir ama napim canim cok tatli cekti

Canın epeyce tatlı çekmiş gerçekten :) bari ekmeği az yeseydin

baya sakiniz bu gün sular içiliyormu kızlar
meyra sporum 500 dk cıkk
Maşallah dk cıkk demiş bide
nursena supersin enerjine hayran kaldim valla

biri benide silkelesede de gaza getirse ( ismi lazim degil bas harfi bonus kafa olabiler)

kilo bildirimi : 70

kurtulamiycam bu rakamdan he. yapisti kaldi aylardir
Bende aynı 79,9 olamadım bi türlü ama suç bende dikkat etmedim Nursena sağolsun toparladı bizi
kilom 85,6 lütfedip 400 gramcık eksilmiş...

spor 140 dakika
Canım seninle çok fark yokki arada böyle devam edersen yakında 7 li rakamları bile göreceksin zaten sıkıntı yok
Ellerine saglık cancazım kızlar hepimizi tebrik ederim
Kilom ayni kizlar yoldayim eve gidince yazarum nisayi edremite özel dra goturduk çocuk perişan oldu pazartesiden beri sabah aksam iğne ateş meğer bogazlari bembeyaz iltihap doluymus
Geçmiş olsun derincim

Kilom ayni kizlar yoldayim eve gidince yazarum nisayi edremite özel dra goturduk çocuk perişan oldu pazartesiden beri sabah aksam iğne ateş meğer bogazlari bembeyaz iltihap doluymus

Gecmis olsun,acil sifalar diliyorum kizina..

Ayy ben birincimi olmusum,cok bir sevindirik oldumm..:)hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar,azminiz daimi olsun..Ellerine saglik nursena.

selamün aleyküm...

Aleykum selam meyra.

Kizlar ben de bugun yaptiklarmi yazim
Sabah 60 dk spor 1 bardk limonlu su
Kahvalti :2 yumurta ama biri. minnacikti 1domates 1 salatalik bir tutam maydonoz ve yesil cay.
Ara bikac kasik yogurt yarim elma ve 5 tane kuru incir
Aksam1tabak yesil fasulye 1 tabak pilav ve yaninda yesillik. Ve 2lt yakin su ictm

geçmişolsun

Acelen neydi gözüm listeyi ne cabik yaptin öyle
işim vardı kız öğlen 12 ye kadar verilirse kilolar sonra geçe kalıyo 12 de eşim yemeğe geliyo sonra kızı okula falan götürünce yoğun oluyorum ondan dolayı zaten sabah uyanınca aç karnına tartılıyoruz 12 pekte geç deil demi
kilo verenleri tebrik ediyorum :)
ben yine bildirim yapmada geç kaldım
bu haftada değişmedi 86 kg ( en azından haftaya eklenirse sevinirim :)
bu hafta acemii listeyi nası yaptımı unuttum inan işim olmayınca pc yle neyse öğrencez heralda yavaştan
merhabalaar AAA listeye yetişememişim halbuki kocaman bir 700 gr.vermiştim :)))

kilo bildirimi : 111.3
kusura bakma tebrik ederim

onu neden görmemişim dün vermiş heralde ondan sanırım hatırlatın bana kız perşembe verenleri

arkadaşım benide kaydet lütfen bu hafta 1 kg vermişim 98.6 yım 70 dk yürüyüş yaptım 2 haftadır ekmek yemiyorum dikkatli besleniyorum 1kilo vermişim lütfen beni motive edin azmimi kaybetmek istemiyorum
ederim arkadaşım azmin daim olsun

keşke pilav yerinede bir tabak sebze yemeği yeseydin canım kalorisi daha düşük olurdu

Selamün aleyküm...

oy patlıyom yawww...buakşam yemeğe çıktık çoluk çocuk kocam kebap ısmarladı bizee üstünede tatlıı mide fesadı geçiriyorum galiba çok fenayımm..sanki kıtlıktan çıkmıştım silip süpürdüm herşeyi...sonra dönüşte parka uğradık kızlar kurtlarını dökerkene bizde eşimle spor aletlerinde takıldık....genede hiç eksilmedi yediklerim...patlıyorumm....

nursena 60 dakika sporum var bugun....

ne yaptın canım sen akşam akşam çok kaçırmasaydın:44:

cok sagolun kızlar perisan olduk bu hafta nisanın iğneleri yuzunden hiç kendimde değilim uykusuz ve yorgunum...
yenacım yalnış tedavi yalnış iğneler caanım perişanız inşallah duzeliriz bugun yeni tedavıye başladık ...aynen duzenli beslenince spor yapimnca verıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…