- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Yok adaşım senden bahsetmedikyaaa bilmiyorum işte az değil yaniii 75 dk. spor görmemişin sporu olmuş hangi haftaya ekliyceğini şaşırmış
noluyor yaa kim kimi soladı üstümemi alınayım ?
Canın epeyce tatlı çekmiş gerçekten :) bari ekmeği az yeseydinBugun 40 dk sporumu yaptim 2 litre suyumu da ictim yediklerim soyle
SABAH:3kuru kayisi bir bardak balli limonlu su
KAHVALTI:kepek ekmegi ile tost 5 zeytin bir domates
ÖĞLE: bir kase yesil mercimek corbasi iki dilim etimek
ARA:4 dilim kepek ekmegi 2 corba kasigi tahin pekmez karisimi
AKSAMpatlican musakka makarna salata ayran
Arada yediklerim olmasa basarili sayilir ama napim canim cok tatli cekti
Selamünaleyküm bacılar
Egedeniz yoğundur ben boş gezenin boş kalfası ben elliyem sizi
baya sakiniz bu gün sular içiliyormu kızlar
meyra sporum 500 dk cıkk
Bende aynı 79,9 olamadım bi türlü ama suç bende dikkat etmedim Nursena sağolsun toparladı bizinursena supersin enerjine hayran kaldim valla
biri benide silkelesede de gaza getirse ( ismi lazim degil bas harfi bonus kafa olabiler)
kilo bildirimi : 70
kurtulamiycam bu rakamdan he. yapisti kaldi aylardir
Canım seninle çok fark yokki arada böyle devam edersen yakında 7 li rakamları bile göreceksin zaten sıkıntı yokkilom 85,6 lütfedip 400 gramcık eksilmiş...
spor 140 dakika
Ellerine saglık cancazım kızlar hepimizi tebrik ederim
Geçmiş olsun derincimKilom ayni kizlar yoldayim eve gidince yazarum nisayi edremite özel dra goturduk çocuk perişan oldu pazartesiden beri sabah aksam iğne ateş meğer bogazlari bembeyaz iltihap doluymus
bayağı yoğunsun bugün kolay gelsiin
aynı şeyi bende merak ediyorum geçen haftadan 40 dk. sporum var bugünde 75 dk. spor yaptım yani kıyamıyorum 75 dk. sporu önümüzdeki haftaya ekleyip spor listesinde birinciliğemi oynasam diye düşünüyorum
geçmiş olsun derin çabuk toparlar inş.
haftanın başarılılarını tebrik ediyorum
aceleci nursena tablo için teşekkürler güzel olmuş :)
benimde çok işim var spora gitim geldim bugün daha yorucuydu eve geldim karnımıda doyurdum şimdi çay içiyorum mayıştım kaldım halbuki evimi temizlesem kesin daha çok kalori yakarım heee[/ QUOTE]
Sağol canım saat 5 te gelebildim eve
Senin spor salonuna başlamana da çokkkk sevindim tekrar belirteyim
Sen gerekli eğitimi al iyi enerji vereceğim dersen elletiriz :))Asuuu yalanmı ama
Kilom ayni kizlar yoldayim eve gidince yazarum nisayi edremite özel dra goturduk çocuk perişan oldu pazartesiden beri sabah aksam iğne ateş meğer bogazlari bembeyaz iltihap doluymus
haftanın birincisi kasımpatı35 2,400gr
haftanın ikincisi nursena 1,500gr
haftanın üçncüleri yena ve egedenizi 1 kg
herkezi tebrik ediyorum azmimiz daim olsun kızlar biz süperiz
listenin kusuruna bakmaın artık ilk yapıyorum acemi işi hatam varsa özür
selamün aleyküm...
Sorma ya sanki gunlerin patlamasini yasiyor gibiydimCanın epeyce tatlı çekmiş gerçekten :) bari ekmeği az yeseydin
geçmişolsunKilom ayni kizlar yoldayim eve gidince yazarum nisayi edremite özel dra goturduk çocuk perişan oldu pazartesiden beri sabah aksam iğne ateş meğer bogazlari bembeyaz iltihap doluymus
işim vardı kız öğlen 12 ye kadar verilirse kilolar sonra geçe kalıyo 12 de eşim yemeğe geliyo sonra kızı okula falan götürünce yoğun oluyorum ondan dolayı zaten sabah uyanınca aç karnına tartılıyoruz 12 pekte geç deil demiAcelen neydi gözüm listeyi ne cabik yaptin öyle
bu hafta acemii listeyi nası yaptımı unuttum inan işim olmayınca pc yle neyse öğrencez heralda yavaştankilo verenleri tebrik ediyorum :)
ben yine bildirim yapmada geç kaldım
bu haftada değişmedi 86 kg( en azından haftaya eklenirse sevinirim :)
kusura bakma tebrik ederimmerhabalaar AAA listeye yetişememişim halbuki kocaman bir 700 gr.vermiştim :)))
kilo bildirimi : 111.3
onu neden görmemişim dün vermiş heralde ondan sanırım hatırlatın bana kız perşembe verenleriMerhabalar..
Herkes cok iyidir umarim ..
Nursenacim eline emegine yuregine saglik..hepimize cok iyi geldin iyi ki varsin arkadasim..ozellikle listeyi hazirlaman sahane...zaten eskilerden bir tek sen ellememistin.:)
Ama sanki erken hazirlamissin .:))
Bu arada sukker 3. Oluyor kizin hakkini almayalim ..
ederim arkadaşım azmin daim olsunarkadaşım benide kaydet lütfenbu hafta 1 kg vermişim 98.6 yım 70 dk yürüyüş yaptım 2 haftadır ekmek yemiyorum dikkatli besleniyorum 1kilo vermişim lütfen beni motive edin azmimi kaybetmek istemiyorum
keşke pilav yerinede bir tabak sebze yemeği yeseydin canım kalorisi daha düşük olurduKizlar ben de bugun yaptiklarmi yazim
Sabah 60 dk spor 1 bardk limonlu su
Kahvalti :2 yumurta ama biri. minnacikti 1domates 1 salatalik bir tutam maydonoz ve yesil cay.
Ara bikac kasik yogurt yarim elma ve 5 tane kuru incir
Aksam1tabak yesil fasulye 1 tabak pilav ve yaninda yesillik. Ve 2lt yakin su ictm
asuuu enerji için eğitim almak şartmı şekercim trafo gibiyim bu aralarSen gerekli eğitimi al iyi enerji vereceğim dersen elletiriz :))
ne yaptın canım sen akşam akşam çok kaçırmasaydın:44:Selamün aleyküm...
oy patlıyom yawww...buakşam yemeğe çıktık çoluk çocuk kocam kebap ısmarladı bizee üstünede tatlıı mide fesadı geçiriyorum galiba çok fenayımm..sanki kıtlıktan çıkmıştım silip süpürdüm herşeyi...sonra dönüşte parka uğradık kızlar kurtlarını dökerkene bizde eşimle spor aletlerinde takıldık....genede hiç eksilmedi yediklerim...patlıyorumm....
nursena 60 dakika sporum var bugun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?