Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bızım atesımız basladı yine korkuyorum havale geçirecek cocuk yazdırmıyor bana
Allah şifa versin derincim

nursenacım ellerine sağlık liste güzel olmuş.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim. bende sondan birinci olmuşum. artı olan tek üyemiyim neyim
eeee dafi hanım bu hafta çoştuk bizzz takılmazsan bize gelir + lar seni kınıyoruz bu hafta haftaya tam gaz burdasın ona göre misafir müsafir dinlemek biz
İyi akşamlar
Nursena gezmede ne yedin :)
Yarın kahvaltıda annemlerdeyiz bana da sınav var yarın ama niyetim yok yaramazlık yapmaya
saat 1 buçuktan 2 buçuğa kadar tempolu yürüdüm sonra 1 tabak bulgur pilavı yarımda yufka ekmek yedim salata akşam yemek yemedim tabisi su çay böle işte gezme olunca kaçıyo allah sanada kolaylık versin

yarında gelecek misafir ondan sonra biraz ara verirler inşallah ay hepte hem yemekli hem yatı misafiri vardı bu hafta. önümüzdeki haftada köye gidersem yine takılamam size
hakettim kınım kınım kınayın beni

bende menü yazsammı acaba çok abuk sabuk yedim ama yazayım bari

sabah : 1 elmalı kurabiye, 1 yudum peynir, 4 yaprak sarma, 3 lahana sarma, 2 kuru dolma, 3 bardak ıhlamur

öğle : 1 portakal

ara : 2 şöbiyet

akşam : az çorba, 3 kuru dolma, 1 tabak fırında patatesli et , salata, 1 fincan kahve

yarina telafi edersin insallah yolcu,arada olur..:)

masallah dafi misafir konusunda bereketlisin,ne güzel..

hayirli aksamlar kizlar..

Ben bugun baya rahatsizim yaa,kendimi hic iyi hissetmiyorum,bogazlarim cok aciyor galiba grip oluyorum... zaten kirginlik vardi,hafta sonu misafirlerim gelecegi icin bugun temizlik yapmistim,üsütünce daha da tetikledi sanirim.. misafirlerde gelicek insallah yarina daha kötü olmamm..

Geçmiş olsun dikkat et kendine ılık bitki çayları iç

arka odanında tülünü perdesini attım yıkadım bugün, perdeyi astı eşim, tül biraz geç kalınca eşimde erken uyuyunca tül bana kaldı... uyandıramadım imkanı yok.
asımı kolay diye asıveriyim dedim, kollarım ağrıdı ya: (
kas romatizması bende de var, birden fazla yüklenmeye hiç gelmiyo bu kas romatizması: (
zaten bu aralar ev için için soğuk olunca her yerim ağrıyo, soğuğa sıcağada gelmez bu romatizma.
neyse geçer bakalım.
neyse geçmiş okumaya devam, reklamlara girdiydim: )

ne yaptın canım sen akşam akşam çok kaçırmasaydın:44:

kaçtıki ne kaçtı ama en kısa sürede toparlıcam inş...

kıyamam kuzum yaa...RAbbim tez zamanda şifa versin inş...

yarina telafi edersin insallah yolcu,arada olur..:)

masallah dafi misafir konusunda bereketlisin,ne güzel..

inş canım...

Bu arada sukker 3. Oluyor kizin hakkini almayalim ..

banane bildirime gelseydi o da

inş sende görürsün canım, listedeki tümemeklerin içinde tekrar çok sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…