Maşallah enerji patlaması demekasuuu enerji için eğitim almak şartmı şekercim trafo gibiyim bu aralar
cok sagolun kızlar perisan olduk bu hafta nisanın iğneleri yuzunden hiç kendimde değilim uykusuz ve yorgunum...
yenacım yalnış tedavi yalnış iğneler caanım perişanız inşallah duzeliriz bugun yeni tedavıye başladık ...aynen duzenli beslenince spor yapimnca verıyorum cnm
Allah şifa versin derincimbızım atesımız basladı yine korkuyorum havale geçirecek cocuk yazdırmıyor bana
Haklısın boşa gitmesin sporla değerlendireyim en iyisiMaşallah enerji patlaması demek
Sen bol spor yap bari :))
Bişey olmaz inşallah korkma canım her çocuk geçiriyor böyle ateşli dönemler bende çok bilirim kizimin başında sabahladigimi artık sayıklardi çocuk soğuk kompres en iyisibızım atesımız basladı yine korkuyorum havale geçirecek cocuk yazdırmıyor bana
ay canım ya çok geçmiş olsun sirkeli suyla sil vücudunu ateşi hemen düşürüyor ben çocuklarıma o şekilde yapıyorumbızım atesımız basladı yine korkuyorum havale geçirecek cocuk yazdırmıyor bana
eeee dafi hanım bu hafta çoştuk bizzz takılmazsan bize gelir + lar seni kınıyoruz bu hafta haftaya tam gaz burdasın ona göre misafir müsafir dinlemek biznursenacım ellerine sağlık liste güzel olmuş.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim. bende sondan birinci olmuşum. artı olan tek üyemiyim neyim
saat 1 buçuktan 2 buçuğa kadar tempolu yürüdüm sonra 1 tabak bulgur pilavı yarımda yufka ekmek yedim salata akşam yemek yemedim tabisi su çay böle işte gezme olunca kaçıyo allah sanada kolaylık versinİyi akşamlar
Nursena gezmede ne yedin :)
Yarın kahvaltıda annemlerdeyiz bana da sınav var yarın ama niyetim yok yaramazlık yapmaya
ben unutmuşum kusura bakma bu hafta 3. oldun maşşalahHeyt bee kim tutar seni :) hazir gelmisken kilo bildirimi de yapayim
99.5
Bende -1.4 hihahohihi :))
yarında gelecek misafir ondan sonra biraz ara verirler inşallaheeee dafi hanım bu hafta çoştuk bizzz takılmazsan bize gelir + lar seni kınıyoruz bu hafta haftaya tam gaz burdasın ona göre misafir müsafir dinlemek biz
saat 1 buçuktan 2 buçuğa kadar tempolu yürüdüm sonra 1 tabak bulgur pilavı yarımda yufka ekmek yedim salata akşam yemek yemedim tabisi su çay böle işte gezme olunca kaçıyo allah sanada kolaylık versin
Selamünaleyküm bacılar
Egedeniz yoğundur ben boş gezenin boş kalfası ben elliyem sizi
Sen gerekli eğitimi al iyi enerji vereceğim dersen elletiriz :))
bızım atesımız basladı yine korkuyorum havale geçirecek cocuk yazdırmıyor bana
Selamün aleyküm...
oy patlıyom yawww...buakşam yemeğe çıktık çoluk çocuk kocam kebap ısmarladı bizee üstünede tatlıı mide fesadı geçiriyorum galiba çok fenayımm..sanki kıtlıktan çıkmıştım silip süpürdüm herşeyi...sonra dönüşte parka uğradık kızlar kurtlarını dökerkene bizde eşimle spor aletlerinde takıldık....genede hiç eksilmedi yediklerim...patlıyorumm....
nursena 60 dakika sporum var bugun....
yarında gelecek misafir ondan sonra biraz ara verirler inşallahay hepte hem yemekli hem yatı misafiri vardı bu hafta. önümüzdeki haftada köye gidersem yine takılamam size
hakettim kınım kınım kınayın beni
Geçmiş olsun dikkat et kendine ılık bitki çayları içhayirli aksamlar kizlar..
Ben bugun baya rahatsizim yaa,kendimi hic iyi hissetmiyorum,bogazlarim cok aciyor galiba grip oluyorum...zaten kirginlik vardi,hafta sonu misafirlerim gelecegi icin bugun temizlik yapmistim,üsütünce daha da tetikledi sanirim.. misafirlerde gelicek insallah yarina daha kötü olmamm..
ne yaptın canım sen akşam akşam çok kaçırmasaydın:44:
cok sagolun kızlar perisan olduk bu hafta nisanın iğneleri yuzunden hiç kendimde değilim uykusuz ve yorgunum...
yenacım yalnış tedavi yalnış iğneler caanım perişanız inşallah duzeliriz bugun yeni tedavıye başladık ...aynen duzenli beslenince spor yapimnca verıyorum cnm
yarina telafi edersin insallah yolcu,arada olur..:)
masallah dafi misafir konusunda bereketlisin,ne güzel..
Bu arada sukker 3. Oluyor kizin hakkini almayalim ..
nursena kusura bakma soruna cok gec cvp vermisim. telden internt berbat bise ya dogru duzgun baglanmyrm bi turlu. liste super olmus ellerine saglik.
asuman abla boyumu sormussun 159 du sanirm bende hic bilmiyom :)
ins.hepiniz 70 ve daha dusuk rakamlari gorursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?