Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun bi ilki yasadim.sayende.bu haftann acisini cikarcam insallah.

esselamun aleykum
ben mısfırı bıtırdım derken dun yatılı mısafırım kaynımla eşim şehir dişına gittiler dun bende eltımı çagırdım çocuklar oynasın dıye evın altı ustune gıttı ama olsun herzaman bır araya gelinmiyor geç yattık onlar uyuyor ben sabah kuşu azıcık aydınlık görmeyim uyuyamadım bırrazdan kahvaltıy gırısırım sıze bakayım dedım syfalar bırıkmış bitti şükür ne guzel kılolar vermişsiniz maşallag
nursena meyra ellerinize saglık
kılo veren spor yapan çapalayan hatunlar sizerde kutlarım darısı ben gıbı temmmelerin başına
dayko ben sananırsam ıyı bı falakayı hakkettım artık
bızım atesımız basladı yine korkuyorum havale geçirecek cocuk yazdırmıyor bana
canım çok geçmiş olsun bu çocuklarda bizi tuketecek hastalıklarıyla rabbim yardımcın olsun
Nursena kaçmamış senin maşallah
Ben de kaçırmayacağım inşallah
asum pekbi uyumlu gördün seni
geçmiş olsun canım dikkate kendine

Egedeniz

Hissediyorum sendeki farkliligi maneviyatini gelistiriiyorsun bir nevi diyelim bir de ek olarak..
İzmir e geldigin de goruselim lutfen..beni de elle pozitif ve olumlu enerjinle..:)

Gunaydin.. İstanbul dayım . eğitimde..
Sabah sabah güldürdünuz beni.. Hepinize en temiz enerjiyi yollamayı dikedim. Günunuz, hafta sonu unuz, haftanız muhteşem geçsin. Tüm sorunlarınz sifalansin...

Azim böcüğümle aram düzeliyor galiba canım nursenanın dürtüklemesiyle :)
Darısı senin başına
Bakalım bugün ne yapacağım annemlerde:))

Gunaydin.. İstanbul dayım . eğitimde..
Sabah sabah güldürdünuz beni.. Hepinize en temiz enerjiyi yollamayı dikedim. Günunuz, hafta sonu unuz, haftanız muhteşem geçsin. Tüm sorunlarınz sifalansin...
Âmin canım sana da kolay gelsin
Sen arada yolla bize enerjini yoksa bizi elleyecekler burda :))

Kapali, sıkıcı, bir izmir sabahindan gunaydin...

Meyracim emegine saglik..

Egedeniz muckss..

Asucum yarin sinav da kizimiza basarilar diliyorum..Allah zihin acikligi versin sular seller gibi yapsin inss.sorulari...

Meyracim ellerine emegine saglik Ya ben bu sporda hep derecedeyim de niye hickilo verenler listesinde olamiyorum nerde yanlis yapiyorum acaba

Selamün aleykümm...

ben geldim ve gidiyorum...anneme geçicem bugun yarında dayımlara gidicez hepberaber diyet adına kötü geçicek gibi ama uzun zaman oldu yengemle görüşmeyeli bi hasret gidericez....bu arada kardeşim evi tutuyo bugun ve bundan sonra koşturmacam çok olur benim...evin boyası eksik gedikler vs derken çok çalışmam lazım çok...böyle işte şimdi kaçıyorum biraz erken çıkıp bikaç yerde fırın bakıcam bi daha yarın gece veya pazartesi gelebilirim sanırım....

merhabayıın ben geldim hepimiz iyiyiz dimi :) iyiyiz iyiyiz

Azim böcüğümle aram düzeliyor galiba canım nursenanın dürtüklemesiyle :)
Darısı senin başına
Bakalım bugün ne yapacağım annemlerde:))

iyi gezmeler :) ben kalabalık ortamlarda mağlesef çuvallıyorum inş. sen frenliyebilirsin kendini canım

Âmin canım sana da kolay gelsin
Sen arada yolla bize enerjini yoksa bizi elleyecekler burda :))

canım yarın kızımızında sınav günü Allah zihin açıklığı versin tüm doğru sorular kızımızın gözünün önüne gelsin inşallah Allahım AMİN ....

Kahvaltimi yaptim 5 kasik musli yarim bardak sut ile ve bir dilim kepek ekmeginin uzerine yabanmersini receli surup yedim bidik uyuyo kizlar tv izliyo ben de biraz tig durtim bari
tığla ne örüyorsun merak ettim :)

a.s beslenme yönünden fazla kaçırmayacağın gezmeler olur inş. bende düğün için koşturuyorum aslında annemin evini taşıdığımızda gelinin evinide hazırladık. geçtiğimiz hafta içide duşa kabineri takıldı gittim başında durdum dünde gelinin bindalı işini halletik annemde genelde bursada olduğu için ben ilgileniyoruum daha çok işimiz var çook :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…