hosgeldin. oncelikle bize ihanet etme agir yemeklerdende uzaklas uzaklasamiyorsan en azinda tadimlik ye. buraya gir devamli herkesin az yedigini gorunce etkilenirsin. once kendine guven yavas yavas basaricaz. buna aklina koy. hergun spor yapmaya baska bugun 5 dk yarin 10 dk serken bi bakmisin hergun 1saat duzenli spor yapmaya baslamisin.ha bu arada biz normal bi insaniz unutma.canim.MERHABA ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLMANIZI ÇOK ÇOK İSTİYORUM.
BEN İKİ YILLIK EVLİ VE TAM 96 KİLO Bİ KADINIM. YAŞADGIM YER VE BAZI ETKENLER DOLAYISIYLA İNANILMAZ HAREKETSİZ Bİ HAYATIM VAR. HAFTADA ON DAKKA YÜRÜSEM SEVİNİYORUM. EVDEN ÇIKMIYORUM . AŞIRI DERECEDE DÜZENSİZ UYKUM VAR. SABAHA KADAR OTURUP SABAH YATIYORUM. SÜREKLİ YEMEK YİYORUM. ASLA DOYMUYORUM RESMEN. SÜREKLİ AÇIM VE OYLE ABUR CUBUR DA DEĞİL BİLDİGİNİZ AGIR YEMEKLER TOSTLAR BÖREKLER YİYORUM. AŞIRI DERECEDE SAĞLIĞIM VE PSİKOLOJİM BOZUK. ÇAMAŞIR ASSAM NEFES NEFESE KALIYORUM. ARTIK EŞİMLE BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ AMA ŞU HALİMLE HAMİLE KALSAM SONUMU HAYAL BİLE EDEMİYORUM. BEN KENDİ BAŞIMA ASLA BECEREMEDİM. ŞİMDİ SİZLERİN YARDIMIYLA ARTIK SAGLIĞIMA KAVUŞMAK İSTİYORUM.. LÜTFEN LÜTFEN YARDIM EDİN ARANIZA GİRİP BEN DE NORMAL İNSANLAR GİBİ NEFES ALIP HAREKET EDEYİM..
ayyy cok gecmis olsun sanada kolay gelsin.selamun aleyküm güzeller
dönüşüm çok çabuk oldu .
dün köye gider gitmez arkadan telefon çaldı . yeğenim kucağında bebeklen merdivenlerden düşmüş. götürdüklerimi bile yerleştirmek nasibolmadı hemen geriye döndük. çok şükür fazla birşey yok. bebği koruyayım derken kendi beli sırtı omzu çok kötü vurmuş. bebğe birşey olmamış çok şükür. film çekildi sadece ezikler var ama ağrısı artarsa göğüs hastalıklarına götürün dediler. akşam acıyan yerlerine taze et koydum biraz beresini dışarıya alsın diye. yatarken duş alıp yattı. sabah iyi kalkar inşallah. akşam duyan geldi ev baya kalabalıktı gelenler hep yemeğede kalınca kucağımda çocukla baya yoruldum. yemek yaparkende sürekli eteklerime tutunup kucağıma tırmanıyor. hemen çıkıyorum şarjım bitiyor . şarjda çocukların yattığı odada kaldı. fırsat bulabilirsem uğrarım yine.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
bi duzene girmediki.dun kaynanama biraktim gittim 3de yatirdm yarim saat sonra kalkmis.beni aramis bende gec geldim ustumden dusmedi hic.kucagimda uyudu.kuzum benimKızmı uyutmadı canım?
bi duzene girmediki.dun kaynanama biraktim gittim 3de yatirdm yarim saat sonra kalkmis.beni aramis bende gec geldim ustumden dusmedi hic.kucagimda uyudu.kuzum benim
Selamun aleykum...
Rgl oldm karnım ağrıyo: (
Geçmiş olsun meyracımAyy ablam çok sevindim inan, hadi gozunuz aydın...
Âmin Allah razı olsunGozunuz aydin Allah bi daha yasatmadin
Arada
Bir kruvadan
Bir ay coregi
Bir bardak su
535 kalori
ÖĞLE
Bir tane probiyotik yogurt
Bir elma(arada yersen boyle olur)
143 kalori
2 bardak su
1 haftada ne kadar kilo veriyorsun cnmBitmediiii 4 mile leslie.umarm cuma eksiyi görürüm
hoşbulduk canm inşallah etkilenirim hepinizin azminden. kimlerin kaç kilo verdiğini görebilirmiyim peki. çizelgeleriniz vs var mı. yarışlar bişiyler. benim gaza gelmem lazım da :)hosgeldin. oncelikle bize ihanet etme agir yemeklerdende uzaklas uzaklasamiyorsan en azinda tadimlik ye. buraya gir devamli herkesin az yedigini gorunce etkilenirsin. once kendine guven yavas yavas basaricaz. buna aklina koy. hergun spor yapmaya baska bugun 5 dk yarin 10 dk serken bi bakmisin hergun 1saat duzenli spor yapmaya baslamisin.ha bu arada biz normal bi insaniz unutma.canim.
bugun gine koşuşturma başladı evı toplayıp kv evini temizlameye gidicem hep bi koşuşturmaca gidiyor bakalım kuçuk spam hasta bide dr göötürdün kansızlıkta varmış düzenli hiç bişey yemiyor hiç anasına çekmemiş
asucum esine simdiden geçmiş olsun inş sonuuçlarda güzel çıkar canım
tarçınlı süt iç diyecekttim ama işişten çeçmiş neyse dün dünde kaldı bugune bakalım
maşallahboyle övgüer duyunca ınsan daha çok gaza geliyor dımı
canım öncelikle karamsarlıktan kurtulup pskolejini duzeltmen gerek ve bence uyku duzenını ele alarak başla eger bir mecburiyet yoksa veeee aramıza hoş geldin doru yerdesin
Gunaydin topikin bebikleri...
Yorgunluktan yazamadim dun. Duygunun pisigi cok kotuydu dayanamadim actim bezini bi daha baglamadim lazimlikla gun gecirdik birazda yapamadigim ev isleri vardi elif guzel uyuyunca yapim dedim lazimlik ve suprge vileda arasinda yoruldum .
En cokta kafam yoruldu cok sktim kendimi. Dun once yere sonra koltuga zonra lazimliga isedi aksamda kaka yapti ilk gunden yapmadi cok guzel ins devami gelir. Ara ara tuvalete oturcam der otururdu zaten ama yapmazdi.
Cok dua ettim allahim hislerini kuvvetlendir cabuk soylesin diye ins boyle gider
Belim ve ayaklarim cok agriyo 50-60 yasindakilerle ayni ayar oldum he zeynep senide unutmuyorum :))
Yena yena ve yena ne olacak bu siirlerin hali yillaaarr yillar once yazilmislar hala etkiliyolar.
Umit Yasar sevrim bende Ahmet Arif e ekleme yapim :) ne demis Ahmet Arif:
Körsem
Senden gayrisina yoksam
Bozuksam
Can benim düş benim
Ellere nesi?
selamun aleyküm güzeller
dönüşüm çok çabuk oldu .
dün köye gider gitmez arkadan telefon çaldı . yeğenim kucağında bebeklen merdivenlerden düşmüş. götürdüklerimi bile yerleştirmek nasibolmadı hemen geriye döndük. çok şükür fazla birşey yok. bebği koruyayım derken kendi beli sırtı omzu çok kötü vurmuş. bebğe birşey olmamış çok şükür. film çekildi sadece ezikler var ama ağrısı artarsa göğüs hastalıklarına götürün dediler. akşam acıyan yerlerine taze et koydum biraz beresini dışarıya alsın diye. yatarken duş alıp yattı. sabah iyi kalkar inşallah. akşam duyan geldi ev baya kalabalıktı gelenler hep yemeğede kalınca kucağımda çocukla baya yoruldum. yemek yaparkende sürekli eteklerime tutunup kucağıma tırmanıyor. hemen çıkıyorum şarjım bitiyor . şarjda çocukların yattığı odada kaldı. fırsat bulabilirsem uğrarım yine.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
Selamün aleykümm...
günaydın günaydın günaydıınnn...
hiçte sevmem ama seda sayan gibi giriş yaptım he....
sabah çok erken kalktım..sanırım ayaklarımı üşüttüm idrarda yanma var sürekli wcye gidiyorum..umarım antibiyotik kullamadan atlatablirim...oyy bir sürü ütüm var...pc karşısında pinekliyorum..daha yatağımı bilem toplamadım ne olcek halim...annemde karşı çekyatta elinde kitap uyukluyorr...tahliller öğleden sonra çıkıcak bide ozaman gidicez tekrar doktora....gitmeden yemeklerimide hazır etmeliyim...kardeşiminde bugun mobilyaların tamamı geliyo akşam yada yarın düzenlemeye gidebiliriz...çokkk çalışmam lazım çokkk....
aramıza hoşgeldinn...rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
yok sen daha bana yetişemedin hayatım ben 80lik neneler gibiyimm...
dafi ablacım çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun meyracım
Sağolasın çok rahatladım gerçekten
Sağolasın bonuscumAsuman ablacim gozunuz aydin temizmis eniste :)
inşallah sağlıklı bi biçimde zayıflayıp bebişlerimize kavuşuruz canm yavaş olması önemli değil sağlıklı olması önemli :)Hosgeldin canim.ben de 2.5 yillik evliyim biz de cocuk dusunuyorz ve su anda biraz kilo vermeye calisiyorm.dikkat edersen biraz iradeli davranirsan verirsin ins.ben kasim ayinda 98 kiloydm simdi 93 kiloyum.ku ben de troit var gec kilo veriyorm.
Hoşgeldiniz inşallah gönlünüzce zayıflayıp bebeğinizi alırsınız kucağınızainşallah sağlıklı bi biçimde zayıflayıp bebişlerimize kavuşuruz canm yavaş olması önemli değil sağlıklı olması önemli :)
haklısın meyroşum ama bende bır tebbellik oldu sorma gitsin inş dikkkat edicem bundan sonrageçmiş olsun canım.
canım sen günlük 1bardak yeşilçayı möutlaka içsen? çok iyiolur kilo açısından, ama tabi karar senin.
diyet yapamadığın vakitlerde en azından kilo için böyle bir etkinlik olmuş olur.
inş canım, çok geçmiş olsun her ikisinin pişiğinede.
ümit yaşar oğzcandamı bahsediyorsun?
çok geçmiş olsun ablacım.
geçmiş olsun canım.
sağol ablacım.
asum çok şükür gözün aydınHayırlı günler
Hastane işlerimiz bitti şükür kötü bişey de yokmuş binlerce şükür
Daficim geçmiş olsun Allah korumuş ikisini de
Bonus kolay gelsin duygu zorluk çıkarmadan halledersiniz inşallah
Sağol canım çok şükürben geldim ama bitaraflrım kırıldı ayaklarımın uzerine basamıyorum kımse olmasada yatsam bı
haklısın meyroşum ama bende bır tebbellik oldu sorma gitsin inş dikkkat edicem bundan sonra
asum çok şükür gözün aydın
ümit yaşar oğzcandamı bahsediyorsun.
Hadi gozunuzaydn canim şükür bisey cikmamsHayırlı günler
Hastane işlerimiz bitti şükür kötü bişey de yokmuş binlerce şükür
Daficim geçmiş olsun Allah korumuş ikisini de
Bonus kolay gelsin duygu zorluk çıkarmadan halledersiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?