Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin. oncelikle bize ihanet etme agir yemeklerdende uzaklas uzaklasamiyorsan en azinda tadimlik ye. buraya gir devamli herkesin az yedigini gorunce etkilenirsin. once kendine guven yavas yavas basaricaz. buna aklina koy. hergun spor yapmaya baska bugun 5 dk yarin 10 dk serken bi bakmisin hergun 1saat duzenli spor yapmaya baslamisin.ha bu arada biz normal bi insaniz unutma.canim.

ayyy cok gecmis olsun sanada kolay gelsin.

hoşbulduk canm inşallah etkilenirim hepinizin azminden. kimlerin kaç kilo verdiğini görebilirmiyim peki. çizelgeleriniz vs var mı. yarışlar bişiyler. benim gaza gelmem lazım da :)

Hosgeldiniz aramiza.Düzenli bir hayat kilo vermek icin önemli oldugu kadar saglikli yasam icin de önemli..acizane öncelikle uyku düzeninizi dengeleyerek baslayabilirsiniz mesala,gerisi gelir insallah.fazla Kilo malesef bedemize gereksiz yük,dilerim kilolarinizdan kurtulur ve bebeginize kavusursunuz..

denemedgm şey kalmadı uyku için. hayattan keyi almadgm için gündüzleri hiç sevemiyorum. bi an önce zaman geçsin diye bütün gün uyumak istiyorum mecbur kalmasam hiç uyanmşcam. ama bu şekilde de asla kilo veremem biliyorum. uyku hapım var düzenli kullanmaya başliyim tekrardan inşallah düzene girerim canım

geçmiş olsun canım.
canım sen günlük 1bardak yeşilçayı möutlaka içsen? çok iyiolur kilo açısından, ama tabi karar senin.
diyet yapamadığın vakitlerde en azından kilo için böyle bir etkinlik olmuş olur.

inş canım, çok geçmiş olsun her ikisinin pişiğinede.

ümit yaşar oğzcandamı bahsediyorsun?

çok geçmiş olsun ablacım.

geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun meyracım
Sağolasın çok rahatladım gerçekten

sağol ablacım.

Hosgeldin canim.ben de 2.5 yillik evliyim biz de cocuk dusunuyorz ve su anda biraz kilo vermeye calisiyorm.dikkat edersen biraz iradeli davranirsan verirsin ins.ben kasim ayinda 98 kiloydm simdi 93 kiloyum.ku ben de troit var gec kilo veriyorm.
inşallah sağlıklı bi biçimde zayıflayıp bebişlerimize kavuşuruz canm yavaş olması önemli değil sağlıklı olması önemli :)

ben geldim ama bitaraflrım kırıldı ayaklarımın uzerine basamıyorum kımse olmasada yatsam bı

haklısın meyroşum ama bende bır tebbellik oldu sorma gitsin inş dikkkat edicem bundan sonra
asum çok şükür gözün aydın

Sağol canım çok şükür
Sen de bu ara çok yoğunsun biraz dinlenebilsen ne iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…