- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Allah razı olsun çok şükürHadi gozunuzaydn canim şükür bisey cikmams
Her hafta ayni kiloyu vermiyorm.oncee cok yacas verdm haftada yarim kilo falan 4 kilo verince ara verdm o esnada 1 kiloyu tekrar aldim (annemin yemekleri yzndn)tekrar basladim 16 gunde de 2.5 kilo verdm1 haftada ne kadar kilo veriyorsun cnm
Amin canim.gercekten artik bebegimin olmasi i istiyorum.umarm yakin zamanda i ce narin zayif gebeler oluruzinşallah sağlıklı bi biçimde zayıflayıp bebişlerimize kavuşuruz canm yavaş olması önemli değil sağlıklı olması önemli :)
insallah.Kimi çocuğun boyle uyku problemi oluyor yaa, inş. Tez zamanda düzene girer canım.
cuma gunleri kilo bildirimi yapiliyo.istersen gunluk yediklerinide yaxabilirsin.ama spora basla bi isin olur vucudun hareketlenir.zinde olursun temiz havada al.ii gelir evden cikamazsanda bahcende balkonunda az temiz hava al.leslie diye bi spor programi var yuruyus gibi hareketleri yapiyo.guzel yani burda yemek onerileride var.hergun biseylerden kopya cek kisaca.basaricaz merak etme.yas kac.cocugun varmihoşbulduk canm inşallah etkilenirim hepinizin azminden. kimlerin kaç kilo verdiğini görebilirmiyim peki. çizelgeleriniz vs var mı. yarışlar bişiyler. benim gaza gelmem lazım da :)
Sağol nursenacımiyi akşamlar kızlar çok yorgunum mevlüt bitti şükür bide yarını atlatırsam kızn beslenme sırası bende 25 kişilik kek puaça yapıcam sabah ayaklarım ağrıyo valla
asuu çok geçmiş olsun sevindim temiz çıktığına
dafii çok üzüldüm allah korumuş gene inşallah iyiidr anneside
gecmis olsun ablaSağol nursenacım
Allah kabul etsin dualarınızı yarın için de kolay gelsin
Dafi ablacim cok cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis ne korkmustur annesi Allahim gorunur gorunmez kazadan korusun..
ablacım geçmiş olsun rabbim esirgemiş rabbim sanada kolayık versin
Gecmis olsun daficim
GÜNAYDIN
cok gecmis olsun Allah korumus valla
Selamün aleykümm...
dafi ablacım çok geçmiş olsun...
Cok gecmis olsun dafi,umarim simdi daha iyidir yiyenin...Allah kourumus gercekten..
..
hayırlı geceler kızlarHayırlı günler
Hastane işlerimiz bitti şükür kötü bişey de yokmuş binlerce şükür
Daficim geçmiş olsun Allah korumuş ikisini de
Bonus kolay gelsin duygu zorluk çıkarmadan halledersiniz inşallah
ayyy cok gecmis olsun sanada kolay gelsin.
çok geçmiş olsun ablacım.
çok teşekkür edrim. Allah razı olsun. bugün daha iyi çok şükür. ayağa kalkarken zorlanıyor ama kalktığında rahatca dolaşabiliyor.iyi akşamlar kızlar çok yorgunum mevlüt bitti şükür bide yarını atlatırsam kızn beslenme sırası bende 25 kişilik kek puaça yapıcam sabah ayaklarım ağrıyo valla
Evet ta kendisinden bahsediyorum...
Biraz kül biraz duman o benim iste
Kerem misali yanan o benim iste
Inanma gozlerine ben ben degilim
Beni sevdigin zaman o benim iste
iyi akşamlar kızlar çok yorgunum mevlüt bitti şükür bide yarını atlatırsam kızn beslenme sırası bende 25 kişilik kek puaça yapıcam sabah ayaklarım ağrıyo valla
cok erkencisin. bildirimde. helal sanaKİLO BİLDİRİMİ:
86.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?