Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
ders arası size yazayım dedim
Allah kolaylıkla zihin açıklığı versin hasibecim

tşk ederim canlar :)

Offf valla yaparız insallah yaza kafamızı vurmayalımda inceleri giydikce fışkıri yağlar not :bunlrıı yazarken ağlayan pasta yedim vay halime

yok ben 7 den sonra bişey yememeye devam ediyorum ama gün içinde kötüyüm bi düzen tutturamadım...

slm kızlar
ders arası size yazayım dedim

tşk ederim canlar :)

Allah kolaylık versin...

bende uyuyabilirmiyim bilmiyorum ama yatayım yarın çok işim var ve şimdiden yorgunumm...

ben gidiyom ve sözü gece kuşumuz meyraya bırakıyomm...

hayırlı geceler....

bir maşaallah de deseydin çatlayana....

MERHABA ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLMANIZI ÇOK ÇOK İSTİYORUM.
BEN İKİ YILLIK EVLİ VE TAM 96 KİLO Bİ KADINIM. YAŞADGIM YER VE BAZI ETKENLER DOLAYISIYLA İNANILMAZ HAREKETSİZ Bİ HAYATIM VAR. HAFTADA ON DAKKA YÜRÜSEM SEVİNİYORUM. EVDEN ÇIKMIYORUM . AŞIRI DERECEDE DÜZENSİZ UYKUM VAR. SABAHA KADAR OTURUP SABAH YATIYORUM. SÜREKLİ YEMEK YİYORUM. ASLA DOYMUYORUM RESMEN. SÜREKLİ AÇIM VE OYLE ABUR CUBUR DA DEĞİL BİLDİGİNİZ AGIR YEMEKLER TOSTLAR BÖREKLER YİYORUM. AŞIRI DERECEDE SAĞLIĞIM VE PSİKOLOJİM BOZUK. ÇAMAŞIR ASSAM NEFES NEFESE KALIYORUM. ARTIK EŞİMLE BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ AMA ŞU HALİMLE HAMİLE KALSAM SONUMU HAYAL BİLE EDEMİYORUM. BEN KENDİ BAŞIMA ASLA BECEREMEDİM. ŞİMDİ SİZLERİN YARDIMIYLA ARTIK SAGLIĞIMA KAVUŞMAK İSTİYORUM.. LÜTFEN LÜTFEN YARDIM EDİN ARANIZA GİRİP BEN DE NORMAL İNSANLAR GİBİ NEFES ALIP HAREKET EDEYİM..

bugun gine koşuşturma başladı evı toplayıp kv evini temizlameye gidicem hep bi koşuşturmaca gidiyor bakalım kuçuk spam hasta bide dr göötürdün kansızlıkta varmış düzenli hiç bişey yemiyor hiç anasına çekmemiş
asucum esine simdiden geçmiş olsun inş sonuuçlarda güzel çıkar canım
bende adet başladı başlıyacak çok canım tatlı çekiyooo napıcaz yolcum bu iştahla

Offf valla yaparız insallah yaza kafamızı vurmayalımda inceleri giydikce fışkıri yağlar not :bunlrıı yazarken ağlayan pasta yedim vay halime
tarçınlı süt iç diyecekttim ama işişten çeçmiş neyse dün dünde kaldı bugune bakalım
maşallah boyle övgüer duyunca ınsan daha çok gaza geliyor dımı
canım öncelikle karamsarlıktan kurtulup pskolejini duzeltmen gerek ve bence uyku duzenını ele alarak başla eger bir mecburiyet yoksa veeee aramıza hoş geldin doru yerdesin

Gunaydin topikin bebikleri...
Yorgunluktan yazamadim dun. Duygunun pisigi cok kotuydu dayanamadim actim bezini bi daha baglamadim lazimlikla gun gecirdik birazda yapamadigim ev isleri vardi elif guzel uyuyunca yapim dedim lazimlik ve suprge vileda arasinda yoruldum .
En cokta kafam yoruldu cok sktim kendimi. Dun once yere sonra koltuga zonra lazimliga isedi aksamda kaka yapti ilk gunden yapmadi cok guzel ins devami gelir. Ara ara tuvalete oturcam der otururdu zaten ama yapmazdi.

Cok dua ettim allahim hislerini kuvvetlendir cabuk soylesin diye ins boyle gider

Belim ve ayaklarim cok agriyo 50-60 yasindakilerle ayni ayar oldum he zeynep senide unutmuyorum :))

Yena yena ve yena ne olacak bu siirlerin hali yillaaarr yillar once yazilmislar hala etkiliyolar.

Umit Yasar sevrim bende Ahmet Arif e ekleme yapim :) ne demis Ahmet Arif:

Körsem
Senden gayrisina yoksam
Bozuksam
Can benim düş benim
Ellere nesi?

selamun aleyküm güzeller
dönüşüm çok çabuk oldu .
dün köye gider gitmez arkadan telefon çaldı . yeğenim kucağında bebeklen merdivenlerden düşmüş. götürdüklerimi bile yerleştirmek nasibolmadı hemen geriye döndük. çok şükür fazla birşey yok. bebği koruyayım derken kendi beli sırtı omzu çok kötü vurmuş. bebğe birşey olmamış çok şükür. film çekildi sadece ezikler var ama ağrısı artarsa göğüs hastalıklarına götürün dediler. akşam acıyan yerlerine taze et koydum biraz beresini dışarıya alsın diye. yatarken duş alıp yattı. sabah iyi kalkar inşallah. akşam duyan geldi ev baya kalabalıktı gelenler hep yemeğede kalınca kucağımda çocukla baya yoruldum. yemek yaparkende sürekli eteklerime tutunup kucağıma tırmanıyor. hemen çıkıyorum şarjım bitiyor . şarjda çocukların yattığı odada kaldı. fırsat bulabilirsem uğrarım yine.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum

ablacım geçmiş olsun rabbim esirgemiş rabbim sanada kolayık versin

Hosgeldin canim.ben de 2.5 yillik evliyim biz de cocuk dusunuyorz ve su anda biraz kilo vermeye calisiyorm.dikkat edersen biraz iradeli davranirsan verirsin ins.ben kasim ayinda 98 kiloydm simdi 93 kiloyum.ku ben de troit var gec kilo veriyorm.

GÜNAYDIN
cok gecmis olsun Allah korumus valla
Yelizz nerdesin bu sabah uyanamadin zaar
Uyandim bacim uyandim saat 5 bucuktan beri ayaktayim dun esim evdeydi sonra misafir geldi yorgunluktan oluyom heryerim agriyo sanki dun diyet yalan oldu bide bi gun dikkat ediyorum 300 gram gidiyo bi gun ara veriyorum fazlasiyla geru aliyorum nas oluyo anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…