- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Allah kolaylıkla zihin açıklığı versin hasibecim
tşk ederim canlar :)arada biraz eşin yardımcı olsa bulaşığa falan?
geçeeeer bugünlerde geçer, o an insana öyle geliyor ama geçiyor değilmi canımcım, ve ecri var inş hepsinin anne olmanın emzirmenin çocuk büyütmenin inş.
çok geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun ablacım.
çok geçmiş olsun canım annene.
iyi olmuş doktora götürmeye niyetlenmen.
allah kolaylık versin canım: )
inş ablacım, geçmiş olsun.
babacığına allah tez şifa versin inş canım, çok geçmiş olsun.
kızlarınada çok geçmiş olsun.
Offf valla yaparız insallah yaza kafamızı vurmayalımda inceleri giydikce fışkıri yağlar not :bunlrıı yazarken ağlayan pasta yedim vay halime
slm kızlar
ders arası size yazayım dedim
tşk ederim canlar :)
bende uyuyabilirmiyim bilmiyorum ama yatayım yarın çok işim var ve şimdiden yorgunumm...
ben gidiyom ve sözü gece kuşumuz meyraya bırakıyomm...
hayırlı geceler....
Slm kizlar uyumadan bi bakayim dedim.günüm güzel gecti cok şükür.bugün esimin bi akrabasiyla karsilastm bana cok zayiflafigimi söyledi.Spnra bizim pkuln temzligni yapan bayan bana hocam sizi gördükçe catliyorm.masallah nasil zayifliyosnz dedi
bende adet başladı başlıyacak çok canım tatlı çekiyooo napıcaz yolcum bu iştahla
tarçınlı süt iç diyecekttim ama işişten çeçmiş neyse dün dünde kaldı bugune bakalımOfff valla yaparız insallah yaza kafamızı vurmayalımda inceleri giydikce fışkıri yağlar not :bunlrıı yazarken ağlayan pasta yedim vay halime
maşallahSlm kizlar uyumadan bi bakayim dedim.günüm güzel gecti cok şükür.bugün esimin bi akrabasiyla karsilastm bana cok zayiflafigimi söyledi.Spnra bizim pkuln temzligni yapan bayan bana hocam sizi gördükçe catliyorm.masallah nasil zayifliyosnz dedi
canım öncelikle karamsarlıktan kurtulup pskolejini duzeltmen gerek ve bence uyku duzenını ele alarak başla eger bir mecburiyet yoksa veeee aramıza hoş geldin doru yerdesinMERHABA ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLMANIZI ÇOK ÇOK İSTİYORUM.
BEN İKİ YILLIK EVLİ VE TAM 96 KİLO Bİ KADINIM. YAŞADGIM YER VE BAZI ETKENLER DOLAYISIYLA İNANILMAZ HAREKETSİZ Bİ HAYATIM VAR. HAFTADA ON DAKKA YÜRÜSEM SEVİNİYORUM. EVDEN ÇIKMIYORUM . AŞIRI DERECEDE DÜZENSİZ UYKUM VAR. SABAHA KADAR OTURUP SABAH YATIYORUM. SÜREKLİ YEMEK YİYORUM. ASLA DOYMUYORUM RESMEN. SÜREKLİ AÇIM VE OYLE ABUR CUBUR DA DEĞİL BİLDİGİNİZ AGIR YEMEKLER TOSTLAR BÖREKLER YİYORUM. AŞIRI DERECEDE SAĞLIĞIM VE PSİKOLOJİM BOZUK. ÇAMAŞIR ASSAM NEFES NEFESE KALIYORUM. ARTIK EŞİMLE BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ AMA ŞU HALİMLE HAMİLE KALSAM SONUMU HAYAL BİLE EDEMİYORUM. BEN KENDİ BAŞIMA ASLA BECEREMEDİM. ŞİMDİ SİZLERİN YARDIMIYLA ARTIK SAGLIĞIMA KAVUŞMAK İSTİYORUM.. LÜTFEN LÜTFEN YARDIM EDİN ARANIZA GİRİP BEN DE NORMAL İNSANLAR GİBİ NEFES ALIP HAREKET EDEYİM..
ablacım geçmiş olsun rabbim esirgemiş rabbim sanada kolayık versinselamun aleyküm güzeller
dönüşüm çok çabuk oldu .
dün köye gider gitmez arkadan telefon çaldı . yeğenim kucağında bebeklen merdivenlerden düşmüş. götürdüklerimi bile yerleştirmek nasibolmadı hemen geriye döndük. çok şükür fazla birşey yok. bebği koruyayım derken kendi beli sırtı omzu çok kötü vurmuş. bebğe birşey olmamış çok şükür. film çekildi sadece ezikler var ama ağrısı artarsa göğüs hastalıklarına götürün dediler. akşam acıyan yerlerine taze et koydum biraz beresini dışarıya alsın diye. yatarken duş alıp yattı. sabah iyi kalkar inşallah. akşam duyan geldi ev baya kalabalıktı gelenler hep yemeğede kalınca kucağımda çocukla baya yoruldum. yemek yaparkende sürekli eteklerime tutunup kucağıma tırmanıyor. hemen çıkıyorum şarjım bitiyor . şarjda çocukların yattığı odada kaldı. fırsat bulabilirsem uğrarım yine.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
Hosgeldin canim.ben de 2.5 yillik evliyim biz de cocuk dusunuyorz ve su anda biraz kilo vermeye calisiyorm.dikkat edersen biraz iradeli davranirsan verirsin ins.ben kasim ayinda 98 kiloydm simdi 93 kiloyum.ku ben de troit var gec kilo veriyorm.MERHABA ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLMANIZI ÇOK ÇOK İSTİYORUM.
BEN İKİ YILLIK EVLİ VE TAM 96 KİLO Bİ KADINIM. YAŞADGIM YER VE BAZI ETKENLER DOLAYISIYLA İNANILMAZ HAREKETSİZ Bİ HAYATIM VAR. HAFTADA ON DAKKA YÜRÜSEM SEVİNİYORUM. EVDEN ÇIKMIYORUM . AŞIRI DERECEDE DÜZENSİZ UYKUM VAR. SABAHA KADAR OTURUP SABAH YATIYORUM. SÜREKLİ YEMEK YİYORUM. ASLA DOYMUYORUM RESMEN. SÜREKLİ AÇIM VE OYLE ABUR CUBUR DA DEĞİL BİLDİGİNİZ AGIR YEMEKLER TOSTLAR BÖREKLER YİYORUM. AŞIRI DERECEDE SAĞLIĞIM VE PSİKOLOJİM BOZUK. ÇAMAŞIR ASSAM NEFES NEFESE KALIYORUM. ARTIK EŞİMLE BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ AMA ŞU HALİMLE HAMİLE KALSAM SONUMU HAYAL BİLE EDEMİYORUM. BEN KENDİ BAŞIMA ASLA BECEREMEDİM. ŞİMDİ SİZLERİN YARDIMIYLA ARTIK SAGLIĞIMA KAVUŞMAK İSTİYORUM.. LÜTFEN LÜTFEN YARDIM EDİN ARANIZA GİRİP BEN DE NORMAL İNSANLAR GİBİ NEFES ALIP HAREKET EDEYİM..
cok gecmis olsun Allah korumus vallaselamun aleyküm güzeller
dönüşüm çok çabuk oldu .
dün köye gider gitmez arkadan telefon çaldı . yeğenim kucağında bebeklen merdivenlerden düşmüş. götürdüklerimi bile yerleştirmek nasibolmadı hemen geriye döndük. çok şükür fazla birşey yok. bebği koruyayım derken kendi beli sırtı omzu çok kötü vurmuş. bebğe birşey olmamış çok şükür. film çekildi sadece ezikler var ama ağrısı artarsa göğüs hastalıklarına götürün dediler. akşam acıyan yerlerine taze et koydum biraz beresini dışarıya alsın diye. yatarken duş alıp yattı. sabah iyi kalkar inşallah. akşam duyan geldi ev baya kalabalıktı gelenler hep yemeğede kalınca kucağımda çocukla baya yoruldum. yemek yaparkende sürekli eteklerime tutunup kucağıma tırmanıyor. hemen çıkıyorum şarjım bitiyor . şarjda çocukların yattığı odada kaldı. fırsat bulabilirsem uğrarım yine.
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
Uyandim bacim uyandim saat 5 bucuktan beri ayaktayim dun esim evdeydi sonra misafir geldi yorgunluktan oluyom heryerim agriyo sanki dun diyet yalan oldu bide bi gun dikkat ediyorum 300 gram gidiyo bi gun ara veriyorum fazlasiyla geru aliyorum nas oluyo anlamiyorumYelizz nerdesin bu sabah uyanamadin zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?