Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

günaydın günaydın günaydıınnn...

hiçte sevmem ama seda sayan gibi giriş yaptım he....

sabah çok erken kalktım..sanırım ayaklarımı üşüttüm idrarda yanma var sürekli wcye gidiyorum..umarım antibiyotik kullamadan atlatablirim...oyy bir sürü ütüm var...pc karşısında pinekliyorum..daha yatağımı bilem toplamadım ne olcek halim...annemde karşı çekyatta elinde kitap uyukluyorr...tahliller öğleden sonra çıkıcak bide ozaman gidicez tekrar doktora....gitmeden yemeklerimide hazır etmeliyim...kardeşiminde bugun mobilyaların tamamı geliyo akşam yada yarın düzenlemeye gidebiliriz...çokkk çalışmam lazım çokkk....

aramıza hoşgeldinn...rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

yok sen daha bana yetişemedin hayatım ben 80lik neneler gibiyimm...

dafi ablacım çok geçmiş olsun...

Nolcak la bizim halimiz

Günaydın arkadaşlar..
geçmiş olsun dilekleriniz için çok tesekkurler... benim iki evim var hem annemin evi hem bnm allah başımdan eksik etmesin şikayet etmiyorumda yorucu oluyor iki küçük çocukla şimdi yarın annemin evi temizlemeye baslicam ameliyatta gitmeden babam gel bende kal diyi rum gelmiyor bm iki çocukla git gel yapamam orda kalırım artık...

Bonus kaç yasti araları bnm 4 yaş aşırı kiskanclık var.. hiç duzelme yok gittikçe artıyor doğduğunda başladı.. araları azsa anlamiyolarda korkutmak gibi olmasinda
27 ay aralari tam 2,5 degil ama 2,5 iste :) hirsla davranmiyo cok sukurde yinede kiskaniyo kendide ana kuzusu daha. Buyukler daha cok kiskaniyo allah yardimcimiz olsun. Sen herseyi nasil uapican bi yardimci falan tutsaniz keske temizlik icin

Bonus kaç yasti araları bnm 4 yaş aşırı kiskanclık var.. hiç duzelme yok gittikçe artıyor doğduğunda başladı.. araları azsa anlamiyolarda korkutmak gibi olmasinda
Brnim ortanca kizla kucuk kiz arasinda 9 yas var benim kiz bile kiskandi uyku problemleri yasadi uyuduktan bi sure sonra aglayarak uyanmaya basladi duvarlara yazi yaziyordu bi seyler anlatiyodu surekli cok sukur gecti ustune fazla gitmemek ve gormezden gelmek lazim bazen uzulmeyin gelip gwcer hepsi

Günaydinnn arkadaslar...

Kapali,soguk,kasvetli bir hava var bugun burda,oysa dün ciktigim orman yürüyüsünde nasilda inandirmistim kendimi baharin geldigine...:) arada yüzünü gösteren günes baharin fragmani gibi sanki..:) neyse laf-i güzaf yapmayi birakip gecmise bakayim en iyisi..

Cogu kez bazi siirler ve türküler hususunda bende düsünmüs merak etmisimdir yasanan duygulari,hayret ile okuyup dinledilerimde olmustur..:)Can yücel,nazim hikmet,cemal süreya dizelerini severek okudugum sairler benimde,ahmet arif'in kalemi beni de duygulandirmistir hep..ortaokul dönemi siire yatkinlik dönemi zaten,benim de birkac karaladigim siirler mevcut,biyografi yazmak daha cok hosuma gider ama,bazilarini hala sakliyorum..:) kendi adina siir defteri bastirmis olman harika,evlatlarina kalacak en güzel hatiralardan birisi..
Bonus'un kaleminin etkili oldugu farkediliyor,dikkatimi cekmedi degil..:)
Ailemin bir kismi manisada bir kismi izmirde, izne geldigimizde manisada oluyoruz,esim de egeli..:)

iyi geceler arkadxaşlar yoğunluktan 3 gündür giremedim diyetime devam ediyom ama bu hafta durdum kilo veremiyorum canım sıkılıyor

Diyette duraklama kacinilmaz oluyor malesef,devam ettigin sürece kilo vermeye baslarsin..

Hosgeldiniz aramiza.Düzenli bir hayat kilo vermek icin önemli oldugu kadar saglikli yasam icin de önemli..acizane öncelikle uyku düzeninizi dengeleyerek baslayabilirsiniz mesala,gerisi gelir insallah.fazla Kilo malesef bedemize gereksiz yük,dilerim kilolarinizdan kurtulur ve bebeginize kavusursunuz..

Cok gecmis olsun dafi,umarim simdi daha iyidir yiyenin...Allah kourumus gercekten..

Hosgeldin canim.ben de 2.5 yillik evliyim biz de cocuk dusunuyorz ve su anda biraz kilo vermeye calisiyorm.dikkat edersen biraz iradeli davranirsan verirsin ins.ben kasim ayinda 98 kiloydm simdi 93 kiloyum.ku ben de troit var gec kilo veriyorm.

Bir arkadasimda troit rahatsizligi var,kendisi dereotu kürünün cok faydasi oldugundan bahsetmisti,isterseniz deneyebilirsiniz..dilerim kilolarinizdan kurtulup bebeginize kavusursunuz...

Bende ikinizi farketmistim dermisim :) su duygusalligim kadar azmim olaydi igne ipliktim simdiye kadar. Hatta olmustum zayifliktan :)

Yena o defterden biseyler yazsana buraya merak ettim bak ilham olsun banada

Oglanla kizin arasi 8 yas cok kiskandi oda icine atti huy degistirdi bende sabirsiz davrandim babasina yakin oldu benle arasi acildi tam duzeltcekken tekrar kardes

Koca cocuk bizimle yatardi kardesi olunca kendi yatagina gecti zorla simdilerde gece korkulari var tek yatamiyo

Ayy ablam çok sevindim inan, hadi gozunuz aydın...

bugun sabah 5de yattim 10 da kalktim gozumu acamiyirum.halsizm.

Gozunuz aydin Allah bi daha yasatmadin

Arada
Bir kruvadan
Bir ay coregi
Bir bardak su
535 kalori

ÖĞLE
Bir tane probiyotik yogurt
Bir elma(arada yersen boyle olur)
143 kalori
2 bardak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…