Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende ikinizi farketmistim dermisim :) su duygusalligim kadar azmim olaydi igne ipliktim simdiye kadar. Hatta olmustum zayifliktan :)

Yena o defterden biseyler yazsana buraya merak ettim bak ilham olsun banada

Karsilikli farkindalik olmus öyle ise:)duygusanlik konusunda tavan yapan biri olarak söylediklerine harfiyen katiliyorum bonus...:)

Gözünüz aydin asuman abla,Allah yasatmasin bir daha..

Evet ta kendisinden bahsediyorum...

Biraz kül biraz duman o benim iste
Kerem misali yanan o benim iste
Inanma gozlerine ben ben degilim
Beni sevdigin zaman o benim iste

Ümit Yasar oguzcan deyince aklima ilk gelen en sevdigim dizeleri:

Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin?
Hep böyle içinde uzak bir işik mi yanar?
Bakişlarinda beni dinlendiren bir şey var;
Kiyisindaymiş gibi en sakin denizlerin...
Bir yelkenliyim şimdi ben senin limaninda
Firtinalardan geldim sende dinleniyorum...

Cok gecmis olsun yena,gecici bir durumdur insallah..bu arada kereviz en iyi tansiyon düsürücü ve dengeleyiciymis seviyorsan tüketebilirsin..

Bonus benim tansiyonum hep dusuktu Abi mden sonra bu tur sikayetler yasamaya basladim dun 14 .8.5 tu daha once 16 olmustu..
Bizde yuksek tansiypn genetik sismanlikta etkiliymis herseyde oldugu gibi..

Bilmezmiyim bizdede anne tarafi tansiyon baba tarafi seker... boyle devam ederse bi gorun dr a oncelikle tansiyon takibi istiycek 1 hafta sabah aksam olc diycek.

Hiç yumma gözlerini, işigin eksilmesin,
Gündüzüm aydinligim, ipek böcegim benim :)

Kasımpatı teşekkür ederIm canım
Yenacım geçmiş olsun limonlu su iyi gelirdi bana tansiyonum çıkınca kilo gerçekten etkili malesef yaşadım gördüm uzun süredir hiç yükselmiyor tansiyonum annemde tansiyon hastası yani yatkınım ben de
Kerevizi duymamıştım severim ama bu sene pek yiyemedim

merhabalaar umarım herkez iyidir :) ben nerdeyse 1 haftadır uğrıyamadım gerçi geceleri geç vakit sizi okuduğum oldu ama yazamadım yatılı misafirlerim vardı çarşamba öğlen yolcu ettim yeme düzenimde alt üst oldu ama çarşamba ve perşembe bayağı frenleyip hiç ekmek yemedim buna rağmen artılardayım herhâlde...

evet kilo vermeye kalkınca gr.la veriliyor. azıcık yediklerimize dikkat etmeyincede kiloyla geri dönüyor

Bonus benim tansiyonum hep dusuktu Abi mden sonra bu tur sikayetler yasamaya basladim dun 14 .8.5 tu daha once 16 olmustu..
Bizde yuksek tansiypn genetik sismanlikta etkiliymis herseyde oldugu gibi..
geçmiş olsun herhangi bir ilaç kullanmıyorsun dimiii şu bir haftalık takipi yap bakalım anlaşılır o zaman ...

bu sene pazarlarda güzel kereviz yoktu yaa bende yoğurtlu salatasını severim bu kış fazla yapamadım benimde ailede genetik tansiyon var. yürüyüşlerde yapılmış

haftanın birincisi KASIMPATI35
HAFTANIN 2.Sİ YENA
HAFTANIN 3.ELİFUNDA HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUMMMM

AYIN 1 NUMARASI KASIMPATI35
AYIN 2.Sİ
YENAA
AYIN 3 NUMARASI
BENGİSU0022
Kilo verenleri kutlarım
Nursenacım ellerine sağlık canım ayrıca geçmiş olsun bu hafta yoruldun sen de
Baş ağrısı migren de olabilir mi acaba rüzgârlı bahar havası tetikliyor migreni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…