Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar bu ev işleri üstüme üstüme geliyo ya.yap yap bitmiyo.normalde cumartesi gunleri yaparm genel temizligi ama baktim yarin cok iş var bu aksamdan basladim.bugün ne yapsam yarina kardır.
Kolay gelsin valla ben ev hanımıyım yine de iş bitmiyor azcık da tembelim galiba :)

Kizlar bu ev işleri üstüme üstüme geliyo ya.yap yap bitmiyo.normalde cumartesi gunleri yaparm genel temizligi ama baktim yarin cok iş var bu aksamdan basladim.bugün ne yapsam yarina kardır.

canım ben de haftaici yapıyorum temizliği çamaşır ve ütü kalıyor haftasonuna..zaten 1.5 gün tatil var onu da ailecek degerlendiriyoruz..

hayirli aksamlar arkadaslar...

Kasimpati,
kereviz ve bilumum kis sebzelerini cok severim cokta tuketiriz yemegini ama salatasini sevmiyoruz..

Frida keyifsiz gibisin umarim sadece yorgunluktur...

Derin yine doktora gitmissiniz galiba nasil sonuc.?

kereviz ve kis sebzelerini ben de cok seviyorum yena.bu arada sen nasilsin?daha iyisindir tansiyonun düsmüstür umarim..

Tatlının fazlası zarar kızlar yapmayın
Gerçi bende de var bir sıkıntı ama neden bilmiyorum bahardan diyelim gitsin

Rabbim ferahlatsin asuman abla,imtian dünyasi iste..

Benim canım da bakla istiyor markette var da evde benden başka kimse yemez
Eşimde gastrit ve 2. Derece Reflü varmış sağlıklı beslenmesi lazım diye yedirebilirmiyim acaba

Bugun bakla aklimdan gecti benim de Asuman abla,acaba cikmismidir diye düsündüm,cok severimm..:)

Bende yapmadm cok daha lezzetli olurmus bi kere yedim birinde ama kimdi onuda unutmusum.

Sen nasil pisiriyon asuman abla unla falan yapiyolar oylemi ben zeytinygli fasulye gibi pisirdim bu sefer fena olmadi

Bugun benim de canim sIkkin ,keyfim yok bonus..hepimizin gönlünü daraltan meseleler kisa zamanda gecer insallah...
bu arada ben baklayi,unlu suda biraz bekletiyor orta ateste de soganla kavuruyor,,biraz seker ve tuz ekliyorum,birazda dereotu koyup altini kapatiyorum.ertesi gün sarmisakli yogurt ile servis ediyorum..bazen üzerine zeytinyagi ve pulbiber kavuruyor,bazende dereotu ile süslüyorum..bir gun önceden yapinca daha lezzetli oluyor..:)

canım ben de haftaici yapıyorum temizliği çamaşır ve ütü kalıyor haftasonuna..zaten 1.5 gün tatil var onu da ailecek degerlendiriyoruz..

Ben de haftaici yapmaya gayret ediyorum temizligi,esimin ve kendimin hakkina giriyormusum gibi hissediyorum haftasonuna kalirsa...:)

kasımpatı

sağol canım bugun de var hafif agrı ama dun çok korkunçtu..
İnşş gecicidir..
bu arada tebrik ederim seni haftanın ve ayın birincisi oldun devamı hep gelsin....

Estagfirullah yena,ben de seni tebrik ediyorum iki haftadir güzel kilo veriyorsun,azmin daimi olsun insallah.daha iyi hissetmene sevindim,umarim gecicidir..yüksek tansiyon zor oluyor gercekten,rahmetli babamda da vardi..

bonuscum duygu'nun pişik durumu nasıl.?
Oyle kalin biseydiki tam gecmedi henuz soldu ama. Sureklide lazimliktayiz krem falan cok suremedim bi kere surdum sadece.

Cok dar bi zamanda alistiriyorum ama mecbur kaldim gercekten kotuydu. Akilli cocuk zaten anliyo biliyo cok zorlanmiycagini biliyodum zorlanmiyo sukurde ben bazen hemen bakamiyorum cocuga aniden kacirdigi falan oluyo olucak o kadar.

Abisinn yatagina ve cekyata isedi makineyi cikardim yikiycam diye islerim bitmediki bi turlu.

Kuzum benim aferin ona..ortaliga yapmasi cok normal isemeden batirmadan tuvaletmi alisir cocuk.:)

Sartlar oyle gerekiyodur orada..
Arkadasimin kizkardesi celalbayar iyi bir bolumden birincilikle mezun oldu yurt disina gelin gitti bir turlu bulamadi is...biraz da sans sanirim bu isler...

Öyle,diploma denkligi yok malesef.calismak isteyen iyi bir egitim sahibi tr'den gelmis bircok kisi/kisiler istedigi alanda calisamiyor..bu durum erkekler icin daha cok büyük bir sorun teskil ediyor tabi..

Allah yardimcin olsun bonus,kolayliklar diliyorum sana..bu günlerde gecip güzel bir ani olarak kalicak ilerde,cok daraltma kendini kirlenen ev ve yapamadigin isler icin...gerci uzaktan böyle konusmasi kolaydir dimi...:)

Oylede kim yikasin onlari makine var cikardim bugun firsat olmadi iste. O degil ben zorlaniyorum butun dikkatimi ona veremiyorum bi an dalip goturmesem isiyo hemen

haklısın valla..paran çok olcak mürebbiye bulundurcan bir iki tane..:) ohh ne rahat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…