asu özel günüm olmak üzereyim nedense 1 yıldır adet olurken sökene kadar ağrılı sancılı geçiyo hiç oldumu bile anlamaz tarihe bakardım şimdi adet olmaya başlamam 3 gün sürüyoKilo verenleri kutlarım
Nursenacım ellerine sağlık canım ayrıca geçmiş olsun bu hafta yoruldun sen de
Baş ağrısı migren de olabilir mi acaba rüzgârlı bahar havası tetikliyor migreni
evet ya yaşlanıyoruz asum bu ayki arada götürdüğün mercimek köftelerinde payı var sanırımNursena ayda 600 gr vermişim maşallah
Bu ne ya dikkat de etTim o kadar yaşlandım galiba metabolizma durmuş
Benim de öyle ha geldi gelcek diye bekliyorum ben de :)asu özel günüm olmak üzereyim nedense 1 yıldır adet olurken sökene kadar ağrılı sancılı geçiyo hiç oldumu bile anlamaz tarihe bakardım şimdi adet olmaya başlamam 3 gün sürüyo
evet ya yaşlanıyoruz asum bu ayki arada götürdüğün mercimek köftelerinde payı var sanırım
Haklısın canım en azından artıya Gidiş durdu şükürEline saglik kuzu hata goremiycek kadar anlamsiz bakiyorum ekrana liste gayet guzel olmus.
Asumn abla ilk haftadan sonra daha dikkat ettin sen 600 gr iyi yinede
Nursena emegine saglik reizz.:)
Cok begendim tabloyu.:)
Bonuscum nen var kuzum..ben de oglumla yengemdeyim kizim babasiyla ev de yarin kursu var burdan zor oluyor diye gelmediler..
Yengemle yemek sonrasi tatli niyetine bi fasil agladik iyi geldi..
Nursena dafi beni ayni yazin demisti simdi hatirladim..
İki hafta ustuste mazeretsiz bildirim yapmayanlari silebilirsin yasal bir uygulamadir..:)
Sen aglama iyi ol bebeklerin sana ihtiyaci var...Bende alim o tatlidan gerci bir miktar yemistim gunduz yetmemis demek
Almazmisin sende oylede sismaniz boylede...Tatlının fazlası zarar kızlar yapmayın
Gerçi bende de var bir sıkıntı ama neden bilmiyorum bahardan diyelim gitsin
Eline saglik canim tesekkur ederz.derece yapanlari tebrik eduyorm.ozellikleKASIMPAT35 iKIZLAR LİSTEDE HATAM VARSA ÖZÜRDİLİYORUM çok başım ağrıyo anca yapabildim sanırım bahardan tansiyonum oynuyo devamlı iyi akşamlar düzeltmem gereken yer varsa düzelteyimmm
Sen aglama iyi ol bebeklerin sana ihtiyaci var...
Bonuscum en tatlısı sizlerle muhabbet etmek birazdan bişeycik kalmaz rahatlarız hepimizAlmazmisin sende oylede sismaniz boylede...
Ben almistim pisirdim dun bi dahakine ic bakla alim diyorumBenim canım da bakla istiyor markette var da evde benden başka kimse yemez
Eşimde gastrit ve 2. Derece Reflü varmış sağlıklı beslenmesi lazım diye yedirebilirmiyim acaba
Afiyet olsun ben de hafta içi yaparım inşallah iç bakla hiç yapmadımBen almistim pisirdim dun bi dahakine ic bakla alim diyorum
Bende yapmadm cok daha lezzetli olurmus bi kere yedim birinde ama kimdi onuda unutmusum.Afiyet olsun ben de hafta içi yaparım inşallah iç bakla hiç yapmadım
Ben doğrayıp unlu suya atıyorum sonra SOĞAN kavurup baklaları içine ekliyorum beraber az kavurup az su o kadarBende yapmadm cok daha lezzetli olurmus bi kere yedim birinde ama kimdi onuda unutmusum.
Sen nasil pisiriyon asuman abla unla falan yapiyolar oylemi ben zeytinygli fasulye gibi pisirdim bu sefer fena olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?