Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo verenleri kutlarım
Nursenacım ellerine sağlık canım ayrıca geçmiş olsun bu hafta yoruldun sen de
Baş ağrısı migren de olabilir mi acaba rüzgârlı bahar havası tetikliyor migreni
asu özel günüm olmak üzereyim nedense 1 yıldır adet olurken sökene kadar ağrılı sancılı geçiyo hiç oldumu bile anlamaz tarihe bakardım şimdi adet olmaya başlamam 3 gün sürüyo
Nursena ayda 600 gr vermişim maşallah
Bu ne ya dikkat de etTim o kadar yaşlandım galiba metabolizma durmuş
evet ya yaşlanıyoruz asum bu ayki arada götürdüğün mercimek köftelerinde payı var sanırım

Benim de öyle ha geldi gelcek diye bekliyorum ben de :)
Kız şöyle doyana kadar yesem içim yanmazdı sayıyla yedim valla

Eline saglik kuzu hata goremiycek kadar anlamsiz bakiyorum ekrana liste gayet guzel olmus.

Asumn abla ilk haftadan sonra daha dikkat ettin sen 600 gr iyi yinede
Haklısın canım en azından artıya Gidiş durdu şükür
Eşim de üzülme toparlandın gerçekten diyor bir de uçurumun kenarından dönmüşüm :)) haklı aslında

Nursena emegine saglik reizz.:)
Cok begendim tabloyu.:)

Bonuscum nen var kuzum..ben de oglumla yengemdeyim kizim babasiyla ev de yarin kursu var burdan zor oluyor diye gelmediler..
Yengemle yemek sonrasi tatli niyetine bi fasil agladik iyi geldi..

Nursena dafi beni ayni yazin demisti simdi hatirladim..
İki hafta ustuste mazeretsiz bildirim yapmayanlari silebilirsin yasal bir uygulamadir..:)

Bende alim o tatlidan gerci bir miktar yemistim gunduz yetmemis demek

Kasimpati,
kereviz ve bilumum kis sebzelerini cok severim cokta tuketiriz yemegini ama salatasini sevmiyoruz..

Frida keyifsiz gibisin umarim sadece yorgunluktur...

Derin yine doktora gitmissiniz galiba nasil sonuc.?

KIZLAR LİSTEDE HATAM VARSA ÖZÜRDİLİYORUM çok başım ağrıyo anca yapabildim sanırım bahardan tansiyonum oynuyo devamlı iyi akşamlar düzeltmem gereken yer varsa düzelteyimmm
Eline saglik canim tesekkur ederz.derece yapanlari tebrik eduyorm.ozellikleKASIMPAT35 i

Afiyet olsun ben de hafta içi yaparım inşallah iç bakla hiç yapmadım
Bende yapmadm cok daha lezzetli olurmus bi kere yedim birinde ama kimdi onuda unutmusum.

Sen nasil pisiriyon asuman abla unla falan yapiyolar oylemi ben zeytinygli fasulye gibi pisirdim bu sefer fena olmadi

Bende yapmadm cok daha lezzetli olurmus bi kere yedim birinde ama kimdi onuda unutmusum.

Sen nasil pisiriyon asuman abla unla falan yapiyolar oylemi ben zeytinygli fasulye gibi pisirdim bu sefer fena olmadi
Ben doğrayıp unlu suya atıyorum sonra SOĞAN kavurup baklaları içine ekliyorum beraber az kavurup az su o kadar
Gerçi unutmuş da olabilirim geçen sene de yapmadım ben hiç galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…