Iki tane niye :))
Seviyorm seni ya hu her daim gulumsetirsin yuzumu. Bizdeki nasil bag oyle kilolarimiza dayaliher kıza ayrı ayrı :)
Seviyorm seni ya hu her daim gulumsetirsin yuzumu. Bizdeki nasil bag oyle kilolarimiza dayali
düsünsene ne iyi olurdu, ingiliz mürebiyyeler meshurmus ya...rus neyin olmasın zaten :)
ben de seni seviyorum romantik kalem..
Kalem dedin aklima geldi su senin defterden yaz biseyler ya o yastaki ruh halini merak ettim cok fazla asiri :))
Kasimpati sendende alalim :)
Anaaaa tuh yav kime kizdiydin simdide bunu merak ettim asiriyazcaktım unuttum.. ben bir dönem birilerine çok fena kızıp o defteri imha ettim..o kadar pişmanım ki anlatamam.
Konuyu degisme nilüüüü kime kizdinda kiydin deftereHazirana kadar 10 kiloyu unutma bonus..3-5 Allah ne verdiyse sakın bırakma...
Anaaaa tuh yav kime kizdiydin simdide bunu merak ettim asiri
Koca adamin ettigine bak :) saka bi yanada bende olsaydim kesin aynisini yapardim. Iste o yuzden kk nin disinda kimse bilmeyecek benim ne yazdigimikim olabilir koca kişisi elbett..LAtife ettiğini söyledi ayaklarıma kapanıp ama 14-15 yaşımın masumluğuyla toyluğuyla alay etmıştı bir kere..
ellerine saglik senn ii olda listeye gerek yokKIZLAR LİSTEDE HATAM VARSA ÖZÜRDİLİYORUM çok başım ağrıyo anca yapabildim sanırım bahardan tansiyonum oynuyo devamlı iyi akşamlar düzeltmem gereken yer varsa düzelteyimmm
Koca adamin ettigine bak :) saka bi yanada bende olsaydim kesin aynisini yapardim. Iste o yuzden kk nin disinda kimse bilmeyecek benim ne yazdigimi
Dereotu olmadan olmaz tabii ama taze soğanı duymadım deneyeceğim inşallahbaklayı taze soğanla pişirin ve muhakak dereotu piştikten sonra enfes oluyor...
Dereotu olmadan olmaz tabii ama taze soğanı duymadım deneyeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?