Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun bizde kizimla ayni durumdayiz.burda iki gundur dolu.yagiyo suan cok guzel kar yagiyo.

tebrik ediyorum.basarinin sirrini biraz daha detayli aciklarmisin darisi basimiza.

günaydın fıstıklarım,herkese çoookkk teşekkür ederim ,Rabbim kimselerin emiğini karşılıksız bırakmasın inşAllahhhhh

Ayy super bir haber ilk ticırımiz..Allah sag salim yuzunu gosyermeyi nasip etsin saglicakla catir catir dogur inss.cok ama cok sevindim aynurcum...opucukler sevgiler fasulyeye ve annesine..
Rabbim tum isteyenlere insallah kavustursun...

ayyy çok sevindim aynurcumm....Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin canım....rabbim isteyen herkese nasip etsin....

Ama o mavi beyaz degilki mint yesili ve toz pembe zikzak olandan bahsediyosun dimi

Gozun aydin insaallah sag salum kucagina alirsin

Cikiyo google da resmi ben de metak edip baktim saglam olurmu acep

Aynurcum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah canım
Çok çok sevindim Allah tüm isteyenlere nasip etsin

pompaya alistirisan da azalar demislerdi bana ikikez kullandim bidaha kullanmadim.bide suyu bol ic bulgur pilavi ye.sutunu cogaltir. ha bide hurma.

Geçmiş olsun canım bugün bol su iç eksi olursun yarına inşallah
Şişkinlik için de rezene içsen faydası olur belki
Benim kahve işi de aniden oldu ben de evde sıkılıyordum hava yağmurlu canım da bişey yapmak istemiyor zaten ama kahveye kalmak asıl mesele gideceğim arkadaş bu konuda pek rahat durmaz bilirim

Kesin vardır bişeyler ama yemem inşallah zaten ben de krizlerdeyim
Çayın yanına leblebi ve kuru meyve karıştırıp yiyorum idare ediyorum

Selamün aleykümm..

Yarın cuma kızlar nerelerdesiniz
Ben bugün 100 gr eksi çıktım :))
Şimdi bir arkadaşa kahveye gideceğim allahım irademi artırsın
aminn....
100 gr hiç yoktan iyidir ablacım ben geçen cumadan beri tartıya hiç çıkmadım fenada şiş hissediyom ve yanı sıra hep atıştırma halindeyim tok olmama rağmen hep yiyesim var yarın artı olurum muhtemelen...

geçmiş olsunn...

Yarın cuma kızlar nerelerdesiniz
Ben bugün 100 gr eksi çıktım :))
Şimdi bir arkadaşa kahveye gideceğim allahım irademi artırsın

Ben de sabitim bu hafta

Nursenanın kızının çiçekleri solmuştur biraz inş. Merak ettim ....

Yena dün akşam barışa halı saha ayakabı alıcaktınız? lahmacunun yanında ne içtin :)))

Ahh sorma asu keske lahmacun olsaydi.cocuklarla disari cikmak tamamen tuzak..baris oglan mc donalds tutturdu hepimizi bastan cikardi.
Bugun de yemekte borek vardi..

Arkadaslar,

Esra arkadasimizin annesi dun gece felc gecirmis su an yogun bakim da
Lutfen dualarimizi esirgemeyelim..muminin mumine duasi kabul olurmus.
Esra kiymetli bir arkadasimiz hepinizden Allah razi olsun...

Arkadaslar,

Esra arkadasimizin annesi dun gece felc gecirmis su an yogun bakim da
Lutfen dualarimizi esirgemeyelim..muminin mumine duasi kabul olurmus.
Esra kiymetli bir arkadasimiz hepinizden Allah razi olsun...
Cok gecmis olsun Allah tez zamanda sifasini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…