kime bu nokta noktamsj tekrarı........................
gecmis olsun bizde kizimla ayni durumdayiz.burda iki gundur dolu.yagiyo suan cok guzel kar yagiyo.mutlu günler arkadaslar..
Benim hic keyfim yok bugun,kirginlikta var grip oluyorum yine sanirim...tüm kis grip olmamistim oysa,bahar yaramadi sanirim bana..:)
Nhtylz kirlentlerin cok cici,renk uyumu cok güzel,ellerine saglik.güle güle kullan.
Asuman abla kizina cok gecmis olsun,acil sifalar.
Bonus bu süreci kolaylik ile atlatirsin umarim,malesef her konuda oldugu gibi cevrenin olumsuz faktörlerinden cok etkileniyoruz...ne yapilsada engeleyemiyoruz dahiyane firkirlerini,en iyisi yapilabildigince duymamazliktan gelmek zannimca..:)
Yena ogluna cok güldüm,cok tatli..:)ben de kücükken ablami inanilmaz kiskanirdim,tek rakibimdi her konuda..:)
Nursena kizina acil sifalar diliyorum,kolaylik ile atlatirsiniz insallah bu süreci.
Frida kizinin elbisesi cok cici,güle güle giysin insallah..ayakkabi konusundan yena'ya katiliyorum,söyle afilli bir babet ve düz fön saclar ile harika olur..
tebrik ediyorum.basarinin sirrini biraz daha detayli aciklarmisin darisi basimiza.selam kızlar
27 nisan 2012 de burada son mesajımı yazmıştım. o zaman 90 üzeri kilodaydım. 96 kiloyu gördüğümü biliyorum tartıda. bir sebepten bu forumu bırakmak zorunda kaldım. aradan çok zaman geçti. ama ben doğru düzgün kilo veremiyordum.
en sonunda 2014 temmuz ayında adamakıllı şekilde diyet ve spora başladım.
şu an 58 kiloyum.
herkese başarılar dilerim.
kilolu olanın derdini başkası bilemez. umarım hepiniz başarırsınız.
sevgiler...
afern az kalir bence.aferin banaa :)
Ayy super bir haber ilk ticırımiz..Allah sag salim yuzunu gosyermeyi nasip etsin saglicakla catir catir dogur inss.cok ama cok sevindim aynurcum...opucukler sevgiler fasulyeye ve annesine..
Rabbim tum isteyenlere insallah kavustursun...
ayyy çok sevindim aynurcumm....Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin canım....rabbim isteyen herkese nasip etsin....
Ama o mavi beyaz degilki mint yesili ve toz pembe zikzak olandan bahsediyosun dimi
Gozun aydin insaallah sag salum kucagina alirsin
Cikiyo google da resmi ben de metak edip baktim saglam olurmu acep
Aynurcum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah canım
Çok çok sevindim Allah tüm isteyenlere nasip etsin
geçmiş olsun ikinizede: )
bende kapalıyım senin gibi.
allah kolaylık versin inş canım, ecir inş bunu düşün, zor ama sonu güzel, ecir varsa sabra değer değilmi.
çocuk bu hasta ola ola büyüyor, bende doğursamda tam olsa: )
çok güzel olmuşlar, ellerine sağlık: )
bana yap ablam huysuzluğunu, gerçekten her zaman beklerim yapmanı: )
sen çok tatlısınkiiii.......
bu arada üçünüzede çok geçmiş olsun ablacım.
sağol balım, aynıyım: )
bari makyajı ojesi aksesuarı daha açıkça olsa, hani yaşı itibariyle çok karalı olur diye dedim, ama güzel kaliteli kıyafeti yoksa.
düğün içinde gölünüze göre bi yerlerde mutlaka vardır bişeyler amaaa işte nerde, biraz mağaza mağaza gezmek yada birilerine sormak lazım galiba. dediğin gibi olmazsada diktirirsiniz, çok hoş şeylerde çıkıyor diktirmeylede ortaya.
gönlünüze göre olsun inş canım.
geçmiş olsun canım.
çok sevindim canım inan: )
hayırlı olsun, sağlıkcakla kucağına al bebeğini inş: )))
yine yaz ara ara emi: )
allaha emanet olun.
pompaya alistirisan da azalar demislerdi bana ikikez kullandim bidaha kullanmadim.bide suyu bol ic bulgur pilavi ye.sutunu cogaltir. ha bide hurma.
Geçmiş olsun canım bugün bol su iç eksi olursun yarına inşallahBenimde biraz iradem artsa ne iyi olur yarın ben eksi 100 gr. Razıyım karnımdada inanılmaz bir şikinlik ve gaz var anlamadım afedersin yürüyüş yaparken durmadan geğirdim durdum midem kötü gecede yatamadım zaten ....
Arkadaşına kahve içmeye gidiyormuşsun afiyet olsun :)
Kesin vardır bişeyler ama yemem inşallah zaten ben de krizlerdeyimSağol hatırlatın Rezenem var akşama içeyim arkadaşında cız mamalar yoktur inş. Bende 2 seferdir arkadaşlardan kurabiyelere hayır diyorum sonra gelip evde bişeyler yiyorum bugünlerde tatlı krizlerim var ... : (
aminn....Yarın cuma kızlar nerelerdesiniz
Ben bugün 100 gr eksi çıktım :))
Şimdi bir arkadaşa kahveye gideceğim allahım irademi artırsın
Benimde biraz iradem artsa ne iyi olur yarın ben eksi 100 gr. Razıyım karnımdada inanılmaz bir şikinlik ve gaz var anlamadım afedersin yürüyüş yaparken durmadan geğirdim durdum midem kötü gecede yatamadım zaten ....
Arkadaşına kahve içmeye gidiyormuşsun afiyet olsun :)
Yarın cuma kızlar nerelerdesiniz
Ben bugün 100 gr eksi çıktım :))
Şimdi bir arkadaşa kahveye gideceğim allahım irademi artırsın
Nursenanın kızının çiçekleri solmuştur biraz inş. Merak ettim ....
Yena dün akşam barışa halı saha ayakabı alıcaktınız? lahmacunun yanında ne içtin :)))
Cok gecmis olsun Allah tez zamanda sifasini versin insallahArkadaslar,
Esra arkadasimizin annesi dun gece felc gecirmis su an yogun bakim da
Lutfen dualarimizi esirgemeyelim..muminin mumine duasi kabul olurmus.
Esra kiymetli bir arkadasimiz hepinizden Allah razi olsun...
Arkadaslar,
Esra arkadasimizin annesi dun gece felc gecirmis su an yogun bakim da
Lutfen dualarimizi esirgemeyelim..muminin mumine duasi kabul olurmus.
Esra kiymetli bir arkadasimiz hepinizden Allah razi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?