Arkadaslar,
Esra arkadasimizin annesi dun gece felc gecirmis su an yogun bakim da
Lutfen dualarimizi esirgemeyelim..muminin mumine duasi kabul olurmus.
Esra kiymetli bir arkadasimiz hepinizden Allah razi olsun...
Zeynepcim ben de cok uzuldum..ilk bes gun cok kritikmis..rabbim nerde varsa sifa versin...
selamün aleyküm...
oyyy kiyamam sana kusmusmu bak bogalari severmissin bende bi bogayim.
kime bu nokta nokta
günaydın fıstıklarım,herkese çoookkk teşekkür ederim ,Rabbim kimselerin emiğini karşılıksız bırakmasın inşAllahhhhh
Selamün aleykümm..
aminn....
100 gr hiç yoktan iyidir ablacım ben geçen cumadan beri tartıya hiç çıkmadım fenada şiş hissediyom ve yanı sıra hep atıştırma halindeyim tok olmama rağmen hep yiyesim var yarın artı olurum muhtemelen...
geçmiş olsunn...
Ben de sabitim bu hafta
Ahh sorma asu keske lahmacun olsaydi.cocuklarla disari cikmak tamamen tuzak..baris oglan mc donalds tutturdu hepimizi bastan cikardi.
Bugun de yemekte borek vardi..
Arkadaslar,
Çok üzüldüm Allah şifa versin çabukça ayaklansın inşallahArkadaslar,
yarın bilinmez bir muamaaYenacım ben de şimdi eve geldim arkadaş kahveye diye gittik ama çay demlemiş kahvaltı tarzı hazırlamış bir de bri sürü simit poğaça Katmer vs almış birer lokma yedim çok Israr etti küserim dedi
Yarına nolur bilmem
Bir de keşke lahmacun pide felan yeseydin bu mc di burger king di hiç hazetmiyorum ben yanlış anlama ama söylemeden duramadım
burdada hava çok soğuk özelikle ben spora gitiğim gün eve geldiğimde yorganın altında zor ısınıyoruum bi titriyorum anlatamamHava da çok soğuk sanki kar yağmış gibi kış geri geldi
hayırlı olsun canım.hayırlı evlat olur inş..bi de hamilelik başında kaç kiloydun?selllllaaammmmmm +90nın en fıstık cücüşleriiiii
CÜCÜŞ dediğime göre tanıyanlar tanıdı sanırım ,eski CHICKPEAS yeni ANCHOVY olarak karşınızdayımm
size müjdeli haberi vermek istedim ; Allahın izni ile bi aksilik çıkmazsa benimde bir cücüşüm olacak en orjinalinden
sıpa azıcık arattı ,biraz üzdü ,biraz zorladı ama çoookk şükür geldii
Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşAllahh ,dualarınızı eksik etmeyin ,sizi seviyorum ilk göz ağrılarımmm
canım maşallah ne güzel kilo vermişsin.tebrik ederimelbette elimden geldiğince vaktim oldukça anlatırım.
fotolarımı da paylaştım
özel birşey yoktu. bir ilaç bir çay bilmemne kemeri falan kullanmadım
diyetisyene gittim. verdiği diyeti birebir uyguladım. düzenli spor yaptım. ama hiç sektirmeden. çok düzenli.
8 ayda verdim. koruma yapıyorum şimdi.
gecmis olsun bizde kizimla ayni durumdayiz.burda iki gundur dolu.yagiyo suan cok guzel kar yagiyo.
Arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?