Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaslar,

Esra arkadasimizin annesi dun gece felc gecirmis su an yogun bakim da
Lutfen dualarimizi esirgemeyelim..muminin mumine duasi kabul olurmus.
Esra kiymetli bir arkadasimiz hepinizden Allah razi olsun...
Zeynepcim ben de cok uzuldum..ilk bes gun cok kritikmis..rabbim nerde varsa sifa versin...

amin inş.
bende çok üzüldüm mesajını okuyunca, dua ettim, aklıma geldikçede ederim, rabbim tez şifa versin inş.
sen gelişmeleri bizimle paylaş yenam.
geçmiş olsun dileğimi görüştüğünde de iletirsen çok sevinirim.

oyyy kiyamam sana kusmusmu bak bogalari severmissin bende bi bogayim.

yok kız küsmedim: )
biliyom boğasın: ) bende öptüm

kime bu nokta nokta

komiksin valla: ))))
yani öylesine koydum: )

günaydın fıstıklarım,herkese çoookkk teşekkür ederim ,Rabbim kimselerin emiğini karşılıksız bırakmasın inşAllahhhhh

inş canım.
nasıl bulantın falan varmı? bulantın, baş dönmen, kasık ağrın: )

sağol canım öyle gaz yapıcak bişeyde yemedim ama neden böyle oldu bilmiyorum

Ben de sabitim bu hafta

Ahh sorma asu keske lahmacun olsaydi.cocuklarla disari cikmak tamamen tuzak..baris oglan mc donalds tutturdu hepimizi bastan cikardi.
Bugun de yemekte borek vardi..

afiyet olsun evdeki hesaplar çarşıya uymuyor işte :) bizde yoldan çıkmaya çok müsaitiz sanki , geçen benim kızda hamburger diye tuturdu benim canımda ne zamandır pide döner istiyordu yedik vallaha ...

Arkadaslar,

geçmiş olsun Allah şifasını versin

Arkadaslar,

Çok üzüldüm Allah şifa versin çabukça ayaklansın inşallah

Yenacım ben de şimdi eve geldim arkadaş kahveye diye gittik ama çay demlemiş kahvaltı tarzı hazırlamış bir de bri sürü simit poğaça Katmer vs almış birer lokma yedim çok Israr etti küserim dedi
Yarına nolur bilmem
Bir de keşke lahmacun pide felan yeseydin bu mc di burger king di hiç hazetmiyorum ben yanlış anlama ama söylemeden duramadım

yarın bilinmez bir muamaa

bende sevmiyorum mc yi burgeri ama tamamen yemiyorum desem yalan olur. arada benim kızın peşine takılıp burger yediğimde oluyor . hele benim kız hiç sevmediğim halde şu kahveci var yaa adı aklıma gemedi şimdi ona taktı kafayı yemek yemiyelim orda oturalım diye tuturuyor hakaten filitre kahvesi güzel ben kendime onu alıyorum benim kızda milkşek gibi bişey içiyor adlarınıda hayata aklımda tutamam ....

Burasi aksam uzeri soguyor ama sizin oralar gibi degil tabii..
Hamburger menuler cok sagliksiz cocuklarin da yememesi gerek sık olmasa da yiyorlar..
Ben seviyorum kizlar niye yalan soyleyeyim.:) ama cocuklara hic sevmedigimi soyluyorum.:)

iyi aksamlar arkadaslar...

Benim kirginligim hala devam ediyor,keyfim de yok pek..bizim burda da hava cok soguk kis geri geldi resmen,pattaniyenin altindan hic cikmak istemiyorum bugun...yarin burda resmi tatil saliya kadar,firsattan istifade sehir disinda olma planlarimiz var,umarim daha kötü olmam...Kilo konusunda hic ümitli degilim bu hafta,insallah kilo almamisimdir,yarin yüzlesme günü...

hayırlı olsun canım.hayırlı evlat olur inş..bi de hamilelik başında kaç kiloydun?

canım maşallah ne güzel kilo vermişsin.tebrik ederim

gecmis olsun bizde kizimla ayni durumdayiz.burda iki gundur dolu.yagiyo suan cok guzel kar yagiyo.

Tesekkur ederim elifunda,size de cok gecmis olsun..Burda kar yagisi yoktu ama birkac gündür 4 mevsimi yasadik resmen,yagmur ve dolu burda da yagdi..

Arkadaslar,

Henüz herkesin nicklerini aklimda tutamiyor ve isimlerini bilmiyorum,kusura bakmayin arkadaslar...Esra arkadasimizin annesine cok gecmis olsun,Rabbim sifa-i acili Ihsan eylesin..Bekleyisleri hayra,saglik ve mutluluga vesile olsun,annecigini evlatlarina ve sevdiklerine bagislasin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…