Hasta degiller sukurde bebek kilo alamamis 300 gr almis sadece zaten ev icinde fazlaca stresli ve gerginim bu halimede uzuluyorum sakin olamiyorum boyle sutume yansimasida iyice uzdu beni. Herkesin beni degilde bebegi dusunmeside ayri bisey benden cok dusunemezler heralde ama elimde olan bisey degil.
Pompa aldim sut sagicam artirsin diye bebek az emiyo cunku az geliyo oyle iste :)
Kizlar gecmisi okuyamadim benim kucuk baya ağir geciriyo her yanı çiçek buyuk bole olmadiydi off zaten dengemde kalmadi diyetle ne yedircemi sastim istahta yok insallah bugunide atlatirsam rahatlarim heralde dokuntusu olali 3,gun oldu
Eki Görüntüle 1476528
Kizlar bunlarda benim tig isi yastiklarim
hayırlı günler
daha yeni kahvaltıdan kalktık saatler alınınca bizim kahvaltı saati de ileri alınmış oldu :)
büyük kızım hasta evde bugün öğleden sonra sağlık ocağına gideriz bi eşimde de var biraz soğuk algnlığı
ben de regloldum huzursuzum belim ağrıyor
huysuzluk yapasım var ama kime yapcam bilmem
bonusum kafna takma sakın sen sık sık emzirmeye devam et sen zaten bilirsin tecrübeli bir annesin
mutlu günler arkadaslar..
Benim hic keyfim yok bugun,kirginlikta var grip oluyorum yine sanirim...tüm kis grip olmamistim oysa,bahar yaramadi sanirim bana..:)
Nhtylz kirlentlerin cok cici,renk uyumu cok güzel,ellerine saglik.güle güle kullan.
Asuman abla kizina cok gecmis olsun,acil sifalar.
Bonus bu süreci kolaylik ile atlatirsin umarim,malesef her konuda oldugu gibi cevrenin olumsuz faktörlerinden cok etkileniyoruz...ne yapilsada engeleyemiyoruz dahiyane firkirlerini,en iyisi yapilabildigince duymamazliktan gelmek zannimca..:)
Yena ogluna cok güldüm,cok tatli..:)ben de kücükken ablami inanilmaz kiskanirdim,tek rakibimdi her konuda..:)
Nursena kizina acil sifalar diliyorum,kolaylik ile atlatirsiniz insallah bu süreci.
Frida kizinin elbisesi cok cici,güle güle giysin insallah..ayakkabi konusundan yena'ya katiliyorum,söyle afilli bir babet ve düz fön saclar ile harika olur..
Merhabalar
Mutlu carsambalar.:)
Yeliz guzelmis kirlentlerin instagramda gordum 2.5 luk kola siseleriyle puf yapmislar bayildim vakit bulursam ben de istiyorum cocuklarin odasina tuylu renkli ortuyle giydirip degisik olur..
Frida elbise cok hosmus..babetle de guzel olur elbiseyle denesin bakalim..
Saclar duz fon tam yasina gore ve babet diyorum.:)
Fundacim meyra kapali ben hemen maydanoz olayim.:)
Senin gorumcen nasil oldu..
Nursenos kiz kotu demek Allah yardimciniz olsun..
Derincim koca ya laf soyleme bence gece gezmene soz etmiyo ustelik cocuklara bakiyor daha noolsun.:)
Ya berkuras takildi kafama yok artik zayifladi zaar..
Asucum gecmis olsun canim...
Yap kaprisini at havani bize cekeriz biz seni guzellik.:)
Kasimpati sana da sifa diliyorum mevsim gecisleri hep sikintili olmustur bende de..bir an once duzelmen dilegiyle..
Bonuscum instagramdan buraya nasil kopyalanir bilemiyorum google amcaya yazsan cikarmi acep puf un resmi..
selllllaaammmmmm +90nın en fıstık cücüşleriiiii
CÜCÜŞ dediğime göre tanıyanlar tanıdı sanırım ,eski CHICKPEAS yeni ANCHOVY olarak karşınızdayımm
size müjdeli haberi vermek istedim ; Allahın izni ile bi aksilik çıkmazsa benimde bir cücüşüm olacak en orjinalinden
sıpa azıcık arattı ,biraz üzdü ,biraz zorladı ama çoookk şükür geldii
Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşAllahh ,dualarınızı eksik etmeyin ,sizi seviyorum ilk göz ağrılarımmm
bonus nerelerde acaba bebiklerle herşey yolundadır umarım ...
dafi de yok köye mi gitti acaba ?
nur direksiyon sınavını naptı çok merak ediyorum ...
hayriyede uğramıyor bikaç gündür yine yoğun herhâlde..
dayko canda uğramıyor epeydir ...
Ama o mavi beyaz degilki mint yesili ve toz pembe zikzak olandan bahsediyosun dimiüzülme canım niye üzülüyorsun herşey yoluna girer sen tecrübeli annesin acaba sağdığın sütü difrizde mi saklasan lazım olurmukiipekde bilemedim. tabiki bebik küçük emekten yoruluyordur dimiii meme emerken uyuya kalıyor mu okşa bakalım arada uyandır emeye devam etsin ...
tam mevsimii Allahdan diğeri çiçek çıkartmışta yoksa ikisi birden çıkartsaydı bayağı zorlanırdın geçmiş olsun tekrardan : (
ben mavi beyaz yastığı beğendim ellerine sağlık :)
önümüzdeki kış bende sizler gibi bişeyler yapıp paylaşırım inş. :)
Gozun aydin insaallah sag salum kucagina alirsinselllllaaammmmmm +90nın en fıstık cücüşleriiiii
CÜCÜŞ dediğime göre tanıyanlar tanıdı sanırım ,eski CHICKPEAS yeni ANCHOVY olarak karşınızdayımm
size müjdeli haberi vermek istedim ; Allahın izni ile bi aksilik çıkmazsa benimde bir cücüşüm olacak en orjinalinden
Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşAllahh ,dualarınızı eksik etmeyin ,sizi seviyorum ilk göz ağrılarımmm
Cikiyo google da resmi ben de metak edip baktim saglam olurmu acepAsucum gecmis olsun canim...
Yap kaprisini at havani bize cekeriz biz seni guzellik.:)
Kasimpati sana da sifa diliyorum mevsim gecisleri hep sikintili olmustur bende de..bir an once duzelmen dilegiyle..
Bonuscum instagramdan buraya nasil kopyalanir bilemiyorum google amcaya yazsan cikarmi acep puf un resmi..
bu aralar evdeyim çocukla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum girmeye siteye.
Direksiyon sınavı 2-3 hafta içinde olucak sanırım. bakalım nolcak akşamları çalışmaya çalışıyorum da hala çok eksiğim var.
Ama o mavi beyaz degilki mint yesili ve toz pembe zikzak olandan bahsediyosun dimi
Gozun aydin insaallah sag salum kucagina alirsin
Cikiyo google da resmi ben de metak edip baktim saglam olurmu acep
Yeliz pek vakit bulamiyorum ama denenek istiyorum..saglam olur bence .ben oturmam ornegin.:)
Bende sevmiyom yazi oyle yapis yapis oluyo insan bide bizim gibi turbanlilar icn daha zor mart dogumlu oldugumdanmidir nedir bbahari seviyom benselamün aleyküm...
dışarda hava tam bir yaz havası...
kuşlar cıvıl cıvıl: ) oh ne güzel...
sıcağı sevmesemde yazı seviyorum ama: )
bizim ataların bir kısmı sibiryadan gelmiş, ondanmıdır nedir bendeki bu sıcak sevgisizliği bilemicem artık: )))
of yaaa bi türlü diyete adapte olamıyorum, bugün diyet yapmıyorum yarına yapma niyetim inş, dünde ne güzel yaptım ikindin elektrik kesintisini bahane edip bozdum: D buna güleyimmi ağlayayımmı yaaaa....
neyse yarın inş devam, bu aralar feci karbonhidrat tükettim depoladım farkındayım, yenamın dediği gidi tıkanırcasına yiyorum yediğim zaman bu aralar.
2hafta sonrada yine alacağım kalabalık bir günüm daha var, inş onuda bir atlatsam diyet olarakta beyin olarakta rahat edicem oldukça.
diğeri kadar kalabalık değil ama yine bu günümde kalabalık.
gel iki hafta geç iki hafta......
kuşumuda sorarsanız galiba sorunu kabızlıkmış, marulu yedikçe hergün daha iyi oldu, şimdilik dur bakalım biraz dedi eşim, olmazsa götürürüz yine dedi, zaten bugünde izin alamadı işten ayrılan 2kişi olmuş bugün izin alması hiç mümkün değilmiş.....
neyse şimdilik iyi bakalım kuşcuk, gözlemim altında.
bende aynıyım, neyse böyle işte: )
böyleyken böyle: )
Bende sevmiyom yazi oyle yapis yapis oluyo insan bide bizim gibi turbanlilar icn daha zor mart dogumlu oldugumdanmidir nedir bbahari seviyom ben
Aynurcum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah canımselllllaaammmmmm +90nın en fıstık cücüşleriiiii
kizim grip.banada bulasicak galiba bogazim agriyo.
Ay bayilicim bitiremedim gecmisi :)
Gunaydin herkese aydinlik bir gun olsu ins.
Cumartesi bebegin kontrolu vardi kilo alamamis sutumun azligindan ve az emdiginden canim sıkıldı baya duygunun cisi bebegin sutu derken haftasonu yogun gecti bakamadim. Kacirilan cisler dag gibi camasir esittir utu ile birlikte takiliyorum bu ara :))
Dunde asiya gittim sabahtan sonrasida malum elektirik kesikti birde sokaktaki calisma sebebiyle gaz kesikti allahtan hava sicakti kombiye ihtiyac duymadik.
Allahim boyle sıkıntılı bir gunu tekrar yasatmasin... Sebep olan her neyse her kimse firsat vermesin.
Nur direksiyon sinavina daha girmedi firsat oldukca calismaya calisiyo...
Eki Görüntüle 1476528
Kizlar bunlarda benim tig isi yastiklarim
hayırlı günler
daha yeni kahvaltıdan kalktık saatler alınınca bizim kahvaltı saati de ileri alınmış oldu :)
büyük kızım hasta evde bugün öğleden sonra sağlık ocağına gideriz bi eşimde de var biraz soğuk algnlığı
ben de regloldum huzursuzum belim ağrıyor
huysuzluk yapasım var ama kime yapcam bilmem
bonusum kafna takma sakın sen sık sık emzirmeye devam et sen zaten bilirsin tecrübeli bir annesin
geçmiş olsun bugün nasılsın ? gerçekten bağzen evde atlatırım diyor insan ama hastalık geçmeyebiliyor sen en iyisi bir dr. görün ...
yaa evet elbise benimde çok içime sinmedi kızım beğendi bende başka güzel model bulamayınca ee peki kınada giyersin madem diyee aldım ...
modern bir abiye bulamıyoruz düğün için belkide diktiririz artık : (
sağol teyzesi birde benim beğendiğimi o beğenmiyor zorlanıyoruz yaniii ...
mutlu günler arkadaslar..
Benim hic keyfim yok bugun,kirginlikta var grip oluyorum yine sanirim...tüm kis grip olmamistim oysa,bahar yaramadi sanirim bana..:)
Nhtylz kirlentlerin cok cici,renk uyumu cok güzel,ellerine saglik.güle güle kullan.
Asuman abla kizina cok gecmis olsun,acil sifalar.
Bonus bu süreci kolaylik ile atlatirsin umarim,malesef her konuda oldugu gibi cevrenin olumsuz faktörlerinden cok etkileniyoruz...ne yapilsada engeleyemiyoruz dahiyane firkirlerini,en iyisi yapilabildigince duymamazliktan gelmek zannimca..:)
Yena ogluna cok güldüm,cok tatli..:)ben de kücükken ablami inanilmaz kiskanirdim,tek rakibimdi her konuda..:)
Nursena kizina acil sifalar diliyorum,kolaylik ile atlatirsiniz insallah bu süreci.
Frida kizinin elbisesi cok cici,güle güle giysin insallah..ayakkabi konusundan yena'ya katiliyorum,söyle afilli bir babet ve düz fön saclar ile harika olur..
selllllaaammmmmm +90nın en fıstık cücüşleriiiii
bu aralar evdeyim çocukla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum girmeye siteye.
Direksiyon sınavı 2-3 hafta içinde olucak sanırım. bakalım nolcak akşamları çalışmaya çalışıyorum da hala çok eksiğim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?