Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltıyı geç yapıyoruz ama akşam yemeklerimizi erken yiyoruz hatta yedik bile :)
Çayımızı da içiyoruz şimdi
Canım arkadaslarım hepinizi çok seviyorum biliyorum nazımı çekersiniz de ben pek beceremem nazlanmayı benimki lafta işte
Sağlık Ocağına gittik faranjit dedi ilerleyebilir dedi antibiyotik vs verdi ama bugün iyi şükür ateşi yok
Eşim bi yanda hapşuruyor kızım da karşısında yatıyor :))
Iki Nazlı Boğa :)))

selam kızlar
27 nisan 2012 de burada son mesajımı yazmıştım. o zaman 90 üzeri kilodaydım. 96 kiloyu gördüğümü biliyorum tartıda. bir sebepten bu forumu bırakmak zorunda kaldım. aradan çok zaman geçti. ama ben doğru düzgün kilo veremiyordum.
en sonunda 2014 temmuz ayında adamakıllı şekilde diyet ve spora başladım.
şu an 58 kiloyum.
herkese başarılar dilerim.
kilolu olanın derdini başkası bilemez. umarım hepiniz başarırsınız.
sevgiler...

Tebrik ederim darısı Başımıza
Nasıl verdin onu da anlatırsan biz de faydalanırız belki

elbette elimden geldiğince vaktim oldukça anlatırım.
fotolarımı da paylaştım
özel birşey yoktu. bir ilaç bir çay bilmemne kemeri falan kullanmadım
diyetisyene gittim. verdiği diyeti birebir uyguladım. düzenli spor yaptım. ama hiç sektirmeden. çok düzenli.
8 ayda verdim. koruma yapıyorum şimdi.

Şimdi daha da takdir ettim sizi

Tebrikler bravo vallahi sizin gibi örnekler bizede ilham veriyor. buraya gelip bir selam vermeniz beni ve eminimki arkadaşlarımıda mutlu ediyor :)

taaa 2012 de yazmışım bu mesajı. şimdi 27/32 jean bedenim. small veya 36 beden giyiyorum. nasıl değişmiş herşey...

sen 18marttın dimi: )
Yok canim 8 mart

Bizde erken yeriz yemekleri esim 4 gibi gelir bizde hemen yeriz kac senedir boyle aliskanlik oldu aksam ywrsem sonra cok rahatsiz olurum esin ve kizinicinde gecmus olsun
Ayyyy tebrik ederim darisi basimiza

Tebrik ediyorum sizi,Rabbim kucaginiza alip koklamayi da nasip etsin insallah...Dilerim isteyen herkese nasip olsun saglikli,hayirli bir evlat...

Tebrikler,basariniz umut isigi oldu sahsim adina..nazik davranisinizdan dolayi da tesekkur ederim..

pompaya alistirisan da azalar demislerdi bana ikikez kullandim bidaha kullanmadim.bide suyu bol ic bulgur pilavi ye.sutunu cogaltir. ha bide hurma.

Kizlar gecmisi okuyamadim benim kucuk baya ağir geciriyo her yanı çiçek buyuk bole olmadiydi off zaten dengemde kalmadi diyetle ne yedircemi sastim istahta yok insallah bugunide atlatirsam rahatlarim heralde dokuntusu olali 3,gun oldu
ALLAHIM sifa versin abla sikma canini gecer annesi dua et.

Eki Görüntüle 1476528
Kizlar bunlarda benim tig isi yastiklarim
vayyy eline saglik super olmus.
sagol abla sukur ii evine geldi .dun cikti bize gekdi kahvalti aksam yemegi bizdelerdi sonra gittiler kiz kardesi yaninda kalicak bi hafta.o yuzden bize gerek yok.

meyrada hic demiyo.gicik kustum.sagol abla uyarin icin.
ayy bayildimmm elbiseye cok hos.

geçmiş olsun ablacım tekrar boğalara: )
çok severim boğaları, eşimden belli dimi boğaları sevdiğim: )
eşimde bir boğa: )

tebrik ederim: )
teşekkürler bizi düşündüğünüz içinde.

meyrada hic demiyo.gicik kustum.sagol abla uyarin icin.
.

tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış: )))))
ben sana kapalıyım diye yazdım yukarda emme sen okumamışsın: )

oyyy kiyamam sana kusmusmu bak bogalari severmissin bende bi bogayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…