Amin inşallah ilk defa bu kadar yanlız kaldık stres yaptı bünyeyeAllah kavuştursun inş.
canım iyiyim şükür sen nasılsın
merhaba hoşgeldın yazmaya devam et yeter bir de azıcık kendinden bahsedersen süpermerhabaaa nasil
katilabilirim acaba?
Amin inşallah ilk defa bu kadar yanlız kaldık stres yaptı bünyeye
kuzum 19 yıl oldu biz evleneli ben sevmedim bizim ayrılık en çok salonla mutfak arasında olsun mümkünseAyrılık zor, kafaya takmayınca daha çabuk geçer vakit.
Arada böyle ayrılıklar iyi oluyo: )
kuzum 19 yıl oldu biz evleneli ben sevmedim bizim ayrılık en çok salonla mutfak arasında olsun mümkünse
hee bu arada diyet yalan oldu benim itirafımı da yapayım ben annemlerin yanına gidince ne yapacammm
1 haftadır yemediğim hiç bişi kalmadı bi de gelin bugün demezmi abla sen buraya gelince hepimiz 1 er çeşit mama yapsak 4 çeşit olur her gün birimizde toplanırız dedim kızım ben kilo vermeye çalışıyorum senin garazinmi var bana
kendi rahat tabi 48 kg yesede almıyo
meyram cumartesi saat 2 gibi gitti gündüz komşuya indim bişi yok akşamüzeri eve geldim saat 9 gibi canım bi tatlı istedi ama nasıl anlatamam sanki yemesem sabaha çıkamayacam kalktım şerbetli bişiler yaptım o saatte bi de yedim 3 gün midem ağrıdı düşün nasıl yemişim yani açlık değildi benimki psikolojik bi durumdu sanırımBen senin yerinde olsam eşim gelene kadar bozarım: DD
iyi geceler bacılar
iyi geceler meyram
meyram cumartesi saat 2 gibi gitti gündüz komşuya indim bişi yok akşamüzeri eve geldim saat 9 gibi canım bi tatlı istedi ama nasıl anlatamam sanki yemesem sabaha çıkamayacam kalktım şerbetli bişiler yaptım o saatte bi de yedim 3 gün midem ağrıdı düşün nasıl yemişim yani açlık değildi benimki psikolojik bi durumdu sanırım
sağol canım öyle gaz yapıcak bişeyde yemedim ama neden böyle oldu bilmiyorum
afiyet olsun evdeki hesaplar çarşıya uymuyor işte :) bizde yoldan çıkmaya çok müsaitiz sanki , geçen benim kızda hamburger diye tuturdu benim canımda ne zamandır pide döner istiyordu yedik vallaha ...
geçmiş olsun Allah şifasını versin
Hava da çok soğuk sanki kar yağmış gibi kış geri geldi
Adaşım olabilir o genelde gizli takılıyor :)
Zaten kim var göremiyoruz yakın bari ışıklarınızı
iyi aksamlar arkadaslar...
Benim kirginligim hala devam ediyor,keyfim de yok pek..bizim burda da hava cok soguk kis geri geldi resmen,pattaniyenin altindan hic cikmak istemiyorum bugun...yarin burda resmi tatil saliya kadar,firsattan istifade sehir disinda olma planlarimiz var,umarim daha kötü olmam...Kilo konusunda hic ümitli degilim bu hafta,insallah kilo almamisimdir,yarin yüzlesme günü...
ALLAHIM SIFA VERSIN.Arkadaslar,
Esra arkadasimizin annesi dun gece felc gecirmis su an yogun bakim da
Lutfen dualarimizi esirgemeyelim..muminin mumine duasi kabul olurmus.
Esra kiymetli bir arkadasimiz hepinizden Allah razi olsun...
yok tatliskom noktalar hep bitistir benim icin beni bitirdiysen bilim diye dedim.yok kız küsmedim: )
biliyom boğasın: ) bende öptüm
komiksin valla: ))))
yani öylesine koydum: )
inş canım.
nasıl bulantın falan varmı? bulantın, baş dönmen, kasık ağrın: )
bu arada esra kim???Esra'yla watsahaptan gorusuyorum gelismeleri aktaririm size..
Henuz hastanedeler bekliyorlar arada cam kapidan bakiyorlarmis..
Allah sifa versin nerde varsa.
su senin erkenden kilo bildirimin beni olduruyo. sana ozendim bende bildircem. ha bu arada sana yaklasiyorum.haaa.KİLO BİLDİRİMİ:
87
meyracim spor yokmu sende. gerci bende varda ne ise yariyo. yaza kadar bi 70 olsam.KİLO BİLDİRİMİ:
87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?