geçmiş olsun fridacım.
mart kapıdan baktırıyor: )
o topiğin ruhu: )
canım sen üşütmüşsün.
Amin inşallah ilk defa bu kadar yanlız kaldık stres yaptı bünyeye
yok tatliskom noktalar hep bitistir benim icin beni bitirdiysen bilim diye dedim.
meyracim spor yokmu sende. gerci bende varda ne ise yariyo. yaza kadar bi 70 olsam.atcm.
Meyracim bulantılar hafif hafif vardı ama son 3 gündür kuru kuru öğürme ile birleşti,anlayacağın sabahları durum feci
Okulda zor tutuyorum kendimi,bi an önce geçer İnşAllah :)
Selamün aleykümm....
kilomm 86,2 nasıl oldu anlamadım ama eksideyim sevindim....
spor yok...
daykocumm seni gördüğüme sevindim gece yatarken aklımdaydım niye yok hiç bisıkıntı yoktur inş diye halbuki o ara sen buralardaymışsın...:)))bu arada Allah kavuştursun...
akşam benimde misafirlerlim vardı geç saate kadar oturdular yedik içtik...diyet bayadır yalan oldu zaten...her sabah tamam bugun yeniden başlıyom diyom akşama kadar herşey iyi ama akşam gözüm dönüyo resmen yatana kadar yiyorum...
bu arada kızçemde hiç ilerleme yok büyüğüm bir haftada alışmıştı wcye bu hiçççç altına yapınca bile hiç rahatsız olmuyo..neyse bu sefer öyle yada böyle alışıcak altını bağlamamaya kararlıyım...
200 gr cık eksim vardı dün akşam yemedim ama gitmiş yine de
Eşim de sabah 1 kiloya yakın eksi çıktı ben bakakaldım bir de dün az yedim ya dedi ben bir ay az yedim ancak o kadar verebildim
Ben de erkek olmak istiyorum dedim adamşaşırdı kaldı
Günaydin arkadaslar...
Gecmisi okuyamiyorum,lütfen kusura bakmayin olur mu?Esim bekliyor az sonra yola cikacagiz..Ben istikrarsizliklarimin sonucu ile yüzlestim +300 almisim bu hafta..dilerim sizler icin eski gördugunuz bir gün olmustur,simdiden dereceye giren ve kilo veren,verme gayretinde olan herkesi kutluyorum..birkac gün giremeyebilirim,hepiniz Allah'a emanet olun..
KILO BILDIRIMI: 106.3 +300 gr
Erkeklerinboylr bi avantaji var iste esimde ayni bir hafta dikkat etsin hemencecik toparlaniyo
inş canım: )
rabbim kolaylık versin, tatlı telaşlar bunlar ne güzel: )
allaha emanet olun.
inşAllah Meyracım ,Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin kuzum , bak yaşımız geçiyor ona göre haaaaa
amin inş canım, haklısın ve hamilenin duası kabul olurmuş: )
sağol balım: )
Sağol Canımm aman telef olduk iki arada annemlere dedim siz gelin babamla gelinciğine kıyamadı yanlız kalcak diye siz buraya gelin dedi bizim de okul var işte geçirdik siz gelin yok siz gelinlerle 1 haftayıAllah kavuştursun özgür kadın oldun iyice demek kii :)))
bende her akşam kanal kavgası yaparım ama evde olmayınca tv seyretmek bile içimden gelmez evde bir boşluk oluyor eksiklik işte ...
inşAllah cücüşüm ,en hayırlı zamanda gelsin keratalar
Sağol Canımm aman telef olduk iki arada annemlere dedim siz gelin babamla gelinciğine kıyamadı yanlız kalcak diye siz buraya gelin dedi bizim de okul var işte geçirdik siz gelin yok siz gelinlerle 1 haftayı
Senin neyin var geçmiş olsun diyorlar ben atlamışım herhalde önemli bişi değildir inşallah
Merhabaarkadaşlar formu çözmekte zorluk çekiyorum bana bursa şahin zeteroğlu'na giden arkadaşlarla konuşmak için yer arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Afiyet olsun kizlara..Bugün benim de genzimde hafiften yanma var :))
Kızlara okuldan gelince pizza yaptım yediler sadece bir ısırık tadına baktım
Puf puf da Poğaçalarım Pişti buyrun :))
Bir kısmını buzluğa atarım hafta içi elime gelir iyi olur
pardon yazmayı unutmuşum dediğim gibi ilk defa yazıyorumMerhaba
O kim? Diyetisyenmi.?
Bursa dan dafi arkadasimiz belki yardimci olur size
Nasıllar kızlar iyidir inşallahKızlar çocukların kontrolü vardı edremit gittik şimdi girdik eve..
kilom ayını maaleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?