Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin inşallah ilk defa bu kadar yanlız kaldık stres yaptı bünyeye

Allah kavuştursun özgür kadın oldun iyice demek kii :)))

bende her akşam kanal kavgası yaparım ama evde olmayınca tv seyretmek bile içimden gelmez evde bir boşluk oluyor eksiklik işte ...

yok tatliskom noktalar hep bitistir benim icin beni bitirdiysen bilim diye dedim.

meyracim spor yokmu sende. gerci bende varda ne ise yariyo. yaza kadar bi 70 olsam. atcm.

yok canım.

Meyracim bulantılar hafif hafif vardı ama son 3 gündür kuru kuru öğürme ile birleşti,anlayacağın sabahları durum feci
Okulda zor tutuyorum kendimi,bi an önce geçer İnşAllah :)

inş canım: )
rabbim kolaylık versin, tatlı telaşlar bunlar ne güzel: )
allaha emanet olun.

kızçen de allah kolaylık versin canım.
hepsinin huyu suyu farklı oluyo işte.

sende allaha emanet ol canım, görüşürüz...

Erkeklerinboylr bi avantaji var iste esimde ayni bir hafta dikkat etsin hemencecik toparlaniyo

erkeklerin metabolizması daha hızlı çalışıyo bence, oyüzden çabuk veriyorlar, ah yeşilçay ah yeşilçay: )
faydasını bildiğimiz halde içemediğimiz çayın açıklamasına nasip deniyor: )
varsa nasipte gelir yemenden, yoksa nasipte ne gelir elden: )

Allah kavuştursun özgür kadın oldun iyice demek kii :)))

bende her akşam kanal kavgası yaparım ama evde olmayınca tv seyretmek bile içimden gelmez evde bir boşluk oluyor eksiklik işte ...
Sağol Canımm aman telef olduk iki arada annemlere dedim siz gelin babamla gelinciğine kıyamadı yanlız kalcak diye siz buraya gelin dedi bizim de okul var işte geçirdik siz gelin yok siz gelinlerle 1 haftayı
Senin neyin var geçmiş olsun diyorlar ben atlamışım herhalde önemli bişi değildir inşallah

yok canım önemli bişey değildide 24 saat bayağı sıkkıntı verdi şimdi daha iyiyim bir gaz anlatamam durmadan ağzımdan geğiriyorum filan bende anlamadım normalde spor yaparken yürüyüşlerde karnımı filan içeri çekiyorum gergin olsun diyee ama dün ne mümkün karın öyle bir şişmişki benden ayrı cumhuriyet kurmuştuu sanki bu gün daha iyiydi geçiyor işte...

arkadaşlar formu çözmekte zorluk çekiyorum bana bursa şahin zeteroğlu'na giden arkadaşlarla konuşmak için yer arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar formu çözmekte zorluk çekiyorum bana bursa şahin zeteroğlu'na giden arkadaşlarla konuşmak için yer arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba

O kim? Diyetisyenmi.?

Bursa dan dafi arkadasimiz belki yardimci olur size

Afiyet olsun kizlara..

Sabah canım bişey istemedi daha doğrusu hazır olsa yerdim de üşendim kendime hazırlamaya 1 dilim ekmek peynir 2 de zeytin yedim ayaküstü
Arkadaşımda kahve yanında ceviz ve yabanmersini atıştırdım
Şimdi de acıktım azcık kuru fasulyem var yanında da bir kuru biber bir de kabak Dolması yerim akşam yemeğim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…