Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kız küsmedim: )
biliyom boğasın: ) bende öptüm

komiksin valla: ))))
yani öylesine koydum: )

inş canım.
nasıl bulantın falan varmı? bulantın, baş dönmen, kasık ağrın: )

Meyracim bulantılar hafif hafif vardı ama son 3 gündür kuru kuru öğürme ile birleşti,anlayacağın sabahları durum feci
Okulda zor tutuyorum kendimi,bi an önce geçer İnşAllah :)

hayırlı olsun canım.hayırlı evlat olur inş..bi de hamilelik başında kaç kiloydun?
Teşekkürler canım,İnşAllah hayırlı sağlıklı evlat olur dediğin gibi
Canım ben 105kilo ile başlayıp,75kere kadar inmiştim.Ama son 2 yıldır bebek için iğne ilaç derken yine bi kısmını aldım malesef,ne yapalım doğumdan sonra veririm Allahın izni ile

Selamün aleykümm....

kilomm 86,2 nasıl oldu anlamadım ama eksideyim sevindim....

spor yok...

daykocumm seni gördüğüme sevindim gece yatarken aklımdaydım niye yok hiç bisıkıntı yoktur inş diye halbuki o ara sen buralardaymışsın...:)))bu arada Allah kavuştursun...

akşam benimde misafirlerlim vardı geç saate kadar oturdular yedik içtik...diyet bayadır yalan oldu zaten...her sabah tamam bugun yeniden başlıyom diyom akşama kadar herşey iyi ama akşam gözüm dönüyo resmen yatana kadar yiyorum...

bu arada kızçemde hiç ilerleme yok büyüğüm bir haftada alışmıştı wcye bu hiçççç altına yapınca bile hiç rahatsız olmuyo..neyse bu sefer öyle yada böyle alışıcak altını bağlamamaya kararlıyım...

Meyracim bulantılar hafif hafif vardı ama son 3 gündür kuru kuru öğürme ile birleşti,anlayacağın sabahları durum feci
Okulda zor tutuyorum kendimi,bi an önce geçer İnşAllah :)

Aynurcum 12.haftadan sonra gecer..
Bu surec biraz sıkıntili Allah yatdimcin olsun canim..
Henuz 2 grammis pıhtın yazik yaaa..

Bu hafta 80 leri goreceksin o zaman yasasin...

Günaydin arkadaslar...

Gecmisi okuyamiyorum,lütfen kusura bakmayin olur mu?Esim bekliyor az sonra yola cikacagiz..Ben istikrarsizliklarimin sonucu ile yüzlestim +300 almisim bu hafta..dilerim sizler icin eski gördugunuz bir gün olmustur,simdiden dereceye giren ve kilo veren,verme gayretinde olan herkesi kutluyorum..birkac gün giremeyebilirim,hepiniz Allah'a emanet olun..

KILO BILDIRIMI: 106.3 +300 gr

HAY MASSALLAH 19YIL dayko ALLAH bozmasin.neguzel ya.sanki ben okadar zamani diyemiycem gibime geliyo.
Geçiyor canım Allah Ömür versin günler su gibi geçiyor

Hayırlı cumalar
Daykocum Allah kavuştursun
Nursena naptın kızın toparlanamadı mı yoksa
Sağol canım
Sağol canım uğrayamadım bu aralar pek zaten diyetide bozdum iyice inşallah Pazartesi başlıyorum yine
Allah kolaylık versin sizede kolayca alışır inşallah

Erkeklerinboylr bi avantaji var iste esimde ayni bir hafta dikkat etsin hemencecik toparlaniyo

TE="anchovy, post: 40299593, member: 362194"]Yenacim valla 2 gram falan dinlemiyor,okuyor canıma kerata,bi doğsun totosuna totosuna vuracam [/QUOTE]
Bence de iyi edersin erkenden alistirmak lazim terlik olayina.:))
Cucuk kerata.:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…