Ellerine sağlık canım
80 LERİ BİZ ANCA TRT 1 DE DİZİ OLARAK GÖRÜYORUZ ASUMEllerine sağlık canım
Kilo verenleri kutlarım haftaya bİz de veririz inşallah 80 leri özledim ben yaaa
Yaaa öyle deme80 LERİ BİZ ANCA TRT 1 DE DİZİ OLARAK GÖRÜYORUZ ASUM
eline sağlık cnm :)
HAFTANIN 1.LERİbengisu022 y.o.l.c.u 1,300gr
HAFTANIN 2,Sİegedeniz03 1kg
haftanın 3, sü74FRIDA 700gr
Ellerine saglik canim
80 LERİ BİZ ANCA TRT 1 DE DİZİ OLARAK GÖRÜYORUZ ASUM
Tebrikler kizlar darisi basimizaHAFTANIN 1.LERİbengisu022 y.o.l.c.u 1,300gr
tebrik ederim kızlarr listede haata olabilir 3 gündür hiç okumadım nerderyse yazılanları
ayrıyetenegedeniz03 kıskandım senii çok başarılı ilerliyosun maşşallah
çok güzel güle güle giysinn ayakkabı takı renkli alabilirsinkızlar kızıma kına için bu elbiseyi aldım ne ayakkabı uyduracam bilmiyorum kolyede lazım herhalde saçıda uzun düz fön çektiririz yapabildiği kadar siyah oje ve siyah makyajda yaptırırız ....
düğün kıyafeti hala yook ...: (
https://www.roman.com.tr/indirim/elbise_494_31653
valla yapıyom ablacım ama o gun yemekten başka bir işle uğraşmıyom çünkü artık belim sırtım bacaklarım tutmuyoo....hatta duramıyosam bazen yemek bile yapmıyom ...
aha ahh başlamma lazım laslieKizlar bugün karar aldim verdigim kil 10 kilo olunca bir hafta dinlenme verecem kendime.zaten cok bisey kalmadi 98 ile baslamstm simmdi 92 lerdym.insaallah ramazana kadar 82 lere ulasirim.yaza hem abimin hem de gorumcemin düğünü var bu yaglardan kurtulmak istiyorm...bu arada veremiyorum diyenlere duyrulur her gun 3 mile leslie yapin ayda 4 kilo rahat gider
işin zor stres yapma bacım kolay gelsinn bence en mutlu huzurlu günlerinevlatların yanında okula gittimi özlüyorum evde hep yanımda dursalar sorunlumuyum neyimmAy bayilicim bitiremedim gecmisi :)
Gunaydin herkese aydinlik bir gun olsu ins.
Cumartesi bebegin kontrolu vardi kilo alamamis sutumun azligindan ve az emdiginden canim sıkıldı baya duygunun cisi bebegin sutu derken haftasonu yogun gecti bakamadim. Kacirilan cisler dag gibi camasir esittir utu ile birlikte takiliyorum bu ara :))
Dunde asiya gittim sabahtan sonrasida malum elektirik kesikti birde sokaktaki calisma sebebiyle gaz kesikti allahtan hava sicakti kombiye ihtiyac duymadik.
Allahim boyle sıkıntılı bir gunu tekrar yasatmasin... Sebep olan her neyse her kimse firsat vermesin.
Nur direksiyon sinavina daha girmedi firsat oldukca calismaya calisiyo...
tıcırım prensesim süper haber darısı topikte olmayan çocuk bekleyen arkadaşlarımızın başına çok sevindimmm hadi hayırlısıyla gelir inşallahhhselllllaaammmmmm +90nın en fıstık cücüşleriiiii
CÜCÜŞ dediğime göre tanıyanlar tanıdı sanırım ,eski CHICKPEAS yeni ANCHOVY olarak karşınızdayımm
size müjdeli haberi vermek istedim ; Allahın izni ile bi aksilik çıkmazsa benimde bir cücüşüm olacak en orjinalinden
sıpa azıcık arattı ,biraz üzdü ,biraz zorladı ama çoookk şükür geldii
Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşAllahh ,dualarınızı eksik etmeyin ,sizi seviyorum ilk göz ağrılarımmm
sınavda başarılar işte daha çok giriliyo demi ev işi bitmiyo çalışmak en güzelibu aralar evdeyim çocukla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum girmeye siteye.
Direksiyon sınavı 2-3 hafta içinde olucak sanırım. bakalım nolcak akşamları çalışmaya çalışıyorum da hala çok eksiğim var.
geçmiş olsunnn inşallah sana geçmeden gider meyveye yüklenKahvaltıyı geç yapıyoruz ama akşam yemeklerimizi erken yiyoruz hatta yedik bile :)
Çayımızı da içiyoruz şimdi
Canım arkadaslarım hepinizi çok seviyorum biliyorum nazımı çekersiniz de ben pek beceremem nazlanmayı benimki lafta işte
Sağlık Ocağına gittik faranjit dedi ilerleyebilir dedi antibiyotik vs verdi ama bugün iyi şükür ateşi yok
Eşim bi yanda hapşuruyor kızım da karşısında yatıyor :))
Iki Nazlı Boğa :)))
maşşallah çok güzel olmmuşşun tebrik ederim azmin iradenin zaferi olmaz diye bişey yok demiii ne güzel olmuşsunselam kızlar
27 nisan 2012 de burada son mesajımı yazmıştım. o zaman 90 üzeri kilodaydım. 96 kiloyu gördüğümü biliyorum tartıda. bir sebepten bu forumu bırakmak zorunda kaldım. aradan çok zaman geçti. ama ben doğru düzgün kilo veremiyordum.
en sonunda 2014 temmuz ayında adamakıllı şekilde diyet ve spora başladım.
şu an 58 kiloyum.
herkese başarılar dilerim.
kilolu olanın derdini başkası bilemez. umarım hepiniz başarırsınız.
sevgiler...
bugün solmaya başladıı ama sırtında delik gibi duranlar var inşallah geçer çok çıkardı kulak içinden tutta ayak parmak aralarına kadar ağzının içindede var yemek yiiyemedikNursenanın kızının çiçekleri solmuştur biraz inş. Merak ettim ....
Yena dün akşam barışa halı saha ayakabı alıcaktınız? lahmacunun yanında ne içtin :)))
geçmiş olsunn allah şifa versin çok üzüldümArkadaslar,
Esra arkadasimizin annesi dun gece felc gecirmis su an yogun bakim da
Lutfen dualarimizi esirgemeyelim..muminin mumine duasi kabul olurmus.
Esra kiymetli bir arkadasimiz hepinizden Allah razi olsun...
ben sevmem hambureri ama yanındaki kod adı p ... kızartmasına bi kavaya hayır demem sanırım ama zararlı almayalımağzımın suyuda akmadıki zatenBurasi aksam uzeri soguyor ama sizin oralar gibi degil tabii..
Hamburger menuler cok sagliksiz cocuklarin da yememesi gerek sık olmasa da yiyorlar..
Ben seviyorum kizlar niye yalan soyleyeyim.:) ama cocuklara hic sevmedigimi soyluyorum.:)
tıcırım prensesim süper haber darısı topikte olmayan çocuk bekleyen arkadaşlarımızın başına çok sevindimmm hadi hayırlısıyla gelir inşallahhh
Tartışma anında ortam terk yap canım cevap verdikçe adamlar daha bi aslan kesilip kükrüyolar aile ne anlatma bence cebhe alıuolar sen unutsan onalr unutmuyo sonrada onlari. N arasini yapcam diye debeleniuosun sorununuz ne bilmiyorum ama çözülemeyecek bir dert olduğu zaman başvur ailene ayetel kürsi oku ferahlarsın bide nas felak sıkılma anlat bize rahatlarsın bak adam lazımsa gelelim:))kızlar hiç iyi deilim bu koca ömrümü yedi bitirdi.ne yapacağımı şaşrdm.valla bi haftadr kedi köpek gibi tartışyorz.yoruldm artık.aileme de haber vermek istemyorm ki annem ve ablam duydu.babam duysa cok üzülür.70 yaşınd a adam bu saatten sonra benim kahrımı mı ceksin.bazen cok pişman oluoyorm keşke hiç evlenmeseydm diyorm boşanayım diyorum ama onu da göze alamıyorum.hani kötü bi adam değil ama tartışıyorz işte geçinemiyorz.bi de millet soruyo niye çocuğnz yok diyo kafamız rahat mı ki çocuk düşünelim
Bak gene doğurasım geldi:)))Nursenam,İkocum çok teşekkür ederim canım ,dediğin gibi darısı bekleyen herkeslere olsun İnşAllah
Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın İnşAllah :) :)
Geçiyor canım Allah Ömür versin günler su gibi geçiyor
Sağol canım
Sağol canım uğrayamadım bu aralar pek zaten diyetide bozdum iyice inşallah Pazartesi başlıyorum yine
Allah kolaylık versin sizede kolayca alışır inşallah
tebrik ederim kızlarr listede haata olabilir 3 gündür hiç okumadım nerderyse yazılanları
80 LERİ BİZ ANCA TRT 1 DE DİZİ OLARAK GÖRÜYORUZ ASUM
kızlar hiç iyi deilim bu koca ömrümü yedi bitirdi.ne yapacağımı şaşrdm.valla bi haftadr kedi köpek gibi tartışyorz.yoruldm artık.aileme de haber vermek istemyorm ki annem ve ablam duydu.babam duysa cok üzülür.70 yaşınd a adam bu saatten sonra benim kahrımı mı ceksin.bazen cok pişman oluoyorm keşke hiç evlenmeseydm diyorm boşanayım diyorum ama onu da göze alamıyorum.hani kötü bi adam değil ama tartışıyorz işte geçinemiyorz.bi de millet soruyo niye çocuğnz yok diyo kafamız rahat mı ki çocuk düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?