Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm..

dün boğalara gelmişler demekki: )))))
eşimede dün estiler çünkü: D

hadi yaa ama ben dün sinirden ziyade çok duygusaldımm herşeye ağlayıp durdum...

topikin ruhu naapıyon?: ))))
hissediyorum seni şuan...

o kim kızz....

ben iyi sayılırım canım...bide diyeti bi oturtabilsem daha iyi olucam inş...sen nasılsınn...

Ben varim ama nursena reis bilir
arkadaşlar çok şükür sınavı geçmişim. Bitti sıkıntım yaa. Çok mutluyum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için.
Tebrik ederim cok sevindim
Canim oncelikle hosgeldin uzman doktor nasil zayiflama ilaci verir anlamadim dikkatli ol bence tv deki olaylari gormussundur bide kendinden bahsedermisin bize biraz kac kilosun evlimisin cocugun varmi
Temizlikti alisveristi vaktim yok girmeye unutmayin beni he mevlutten sonra tam donus issallah
Sen unutulacak kadinmisin bonusum

slm kızlar
uzun zamandır giremiyorum yokluğum farkedildi mi bilmiyorum :)
bu ayın sonunda sınavlar var hazirana kadar nete çok sık giremicem gibi görünüyor
kilo işini ise abarttım 2 haftadır yedimde yedim bu sabah 91.5 çıktım malesef
1 hafta adetim gecikti acabaaaaaa derken dün oldum :)
havalar düzeldi bugün iş çıkışı stada uğradım 5 tur attım 22dk da atmışım sonra eve yürüdüm
düzenli girmeye çalışcam ama gelemesemde nolur kusura bakmayın hazirana kadar çok yoğunum
öptüm hepinizi

Burada herkesin yoklugu farkediliyor canim yani ben en azindan icimden geciriyorum acaba ne oldu diye Allah yardimcinolsun kolayliklar senle olsun canim

arkadaşlar çok şükür sınavı geçmişim. Bitti sıkıntım yaa. Çok mutluyum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için.
gözün aydın hadi Allah kazasız belasız kulanmak nasip etsin :)

hoş geldin dr. acaba insülin direncin için metformin mi verdi ?

Temizlikti alisveristi vaktim yok girmeye unutmayin beni he mevlutten sonra tam donus issallah

yok canım unutmuyoruz kolay gelsiin :)

İyi akşamlar
Bugün çarşı işlerim vardı gündüz gelemedim sonra eve geldim yemek yediksonra da mr çektirmeye gittik az önce geldim
Nurcum hadi gözün aydın Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Hasibecim sana da kolaylıklar diliyorum
Beslenmem fena değil iki öğün yiyorum akşamı hafif geçirmeye çalışıyorum yemekten sonra da pek bişey yememeye çalışıyorum

gayet güzel önerilerde bulunmuşsun e ben beğendim güzel gurup olarak toparlanalım demişsin günün belii bir sattinde toparlansakmı demişsin öyle bişey anlaşırsanız ellimden geldiğince uymaya çalışırım

benim zamanım giderek kısıtlanıyor mayısın 16 sında düğünümüz var yatılı misafirlerim olucak bir hazırlık yapmam lazım bugün kızımı elbise provasına götürdüm yarında yetiştirebilirsem kendi pravom için gidecem anlatmaya çalıştığım vakit daraldıkça benim dışarı işlerimde artıyor ...

oldukça güzel bir liste benimde böyle düzenli listem olsa yazarım bende akşam makarna yedim

iyi akşamlar mr sonuçların ne zaman çıkacak inş. önemli bişey çıkmaz bu ara kendine tam bakım yaptın kan hapları filan iyi olucak :)

bende kahvaltıda kaçırıyorum akşamı hafif geçirmeye çalışıyorum da bu akşam makarna yedim bu tip beslenme bana kilo verdirmiyor...

topikin ruhu naapıyon?: ))))
hissediyorum seni şuan...

tüh tatlı ruhu kaçırdık...
neyse gelur yine: DD

vallaha napıyım canım pek keyifli sayılmam tam sizi okuyordum beğene beğene komşu kahveye çağırdı oraya gittim zaten genelde beğen yapıp cevap yazamıyorsam her an her yerde telefondan okuyorumdur sizii :) gelirim tabi herzaman hele cuma sabahları bildirimi genelde spora giderken yolda yazıyorum

seninde perşembe günün varmış kolay gelsin herşey gönlünce olur inş.

komşum geldi bu sabah tartıldı bir haftası dolmuş yarın diyetisyen konturolüne gidecek muaynesine 150 tl. vermiş ve benim tartımda eksi çıkmadı

moralini bozma benim tartım fazla tartıyor zaten dedim :) kadın cidi aç sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı yapıyor sıfır yağ öğlen ve akşam sebze çorbası içiyor diyetisyeni birde balık vermiş kuruyemiş ve meyva yasak. göbeğinden de bir iğne yapıyor kendine bir ara çıkıp bakıcam iğnenin adını öğrenirsem yazarım sizee...

Perşembe çıkacak mr sonucu canım
Mecburi bakıma girdik işte :)
Kan haplarını da içiyorum aksatmadan çok halsizliğim var çünkü
Ben de akşam az yemeye çalışıyorum ama ben de pek veremiyorum napsak acaba sabredip devam edeceğiz

Burada herkesin yoklugu farkediliyor canim yani ben en azindan icimden geciriyorum acaba ne oldu diye Allah yardimcinolsun kolayliklar senle olsun canim

teşekkür ederim kızlar :)

Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun.

Haklisin frida,bugun yazdiktan sonra bende düsündüm calisan ve sizler gibi cocuklari olan arkadaslarin bize nazaran cok daha zor olabilir ayni saatlerde toplanmasi..yine de sizler bilirsiniz tabi,ben sizlere uyarim insallah...

Arkadaslar herkese mrb.araniza yeni katildim benide kabul ederseniz sevinirim.

Sizde aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun..topigimiz oldukca sicak kanli arkadaslardan olusuyor,ben de yeni olmama ragmen hic yabancilik hissettirmediler sagolsunlar..eminim sizde kisa sürede adepte olursunuz...

Tsk.ederim.arkadasim bende hipotroid de var buna ragmen sukur zayifliyorum eldamdullilah karataya gore sabah kahvaltisini yapiyorum 3.5 saat hic acikmiyorum ara ogun yapmiyorum elma findik fistik veya bir kase yogurt yiyorum aksami biluyorum.sifir seker ekmek asla yok gunde 15_ 20 dak yuruyorum.sonuc guzel.ha birde kayisi incir ceviz surekli yiyorum kabizlikta olmuyor.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…