dün boğalara gelmişler demekki: )))))
eşimede dün estiler çünkü: D
topikin ruhu naapıyon?: ))))
hissediyorum seni şuan...
Yena'cim yeni sacini güle güle kullan.ben kendim boyayamam hic,cesaret edemem heralde..:)
Bonus hamur kizartmasina bizim oralarda pisi denir,yaninda memleket tulumu ve cayla ne cok severim..sevmedigim bir seyde yok..:)
Meyra günlerinizde cok mu ikram yapiliyor,gerci kalabalik oldugundan fazla yapilmasi gerekir dimi..tr'de de ablam,temzemler ve kuzenlerimin akraba günleri var,toparlandiklari günü icten ice belli etmemeye calissamda nasil kiskaniyorum anlatamam...:) hem tombis hem de kiskancim yani..:)
Nursena enginari bende cok severim,bircok yörede farkli cesitleri yapiliyor...ben garniturlusunu de yapiyorum,dolmasinida..bir de ayni garniturlu malzemeler ile pilavini da..:)biz en cok enginarli,garniturlu pilavi seviyoruz..
Nur sinavin bitmis,gecmis olsun..dilerim sonucuda güzel gelip seni sevindirmistir bugun..
Asuman abla,frida,elifunda,nhtylz,yolcu ve nicklerini unuttugum tüm arkadaslar sizler nasilsiniz?
Ben varim ama nursena reis bilirKizlar basta sahsim olmak üzre hadi hem kendimizi canlandiralim,hem topigi,böylece motive olmus oluruz hem..bahar geliyor derken bahari yariladik,akabinde ramazandi,tatildi vs vs derken yazda gecmis olacak...günün her saatinden aktif olmamiz imkansiz,hepimizin kendine göre mesguliyetleri var acaba isterseniz belli saatlerde aktif mi olsak,yapilabilirse tabi,ne dersiniz? aktif oldugumu saatlerde de menulerimizi paylasir,tavsiyelerde bulunuruz belki..sizler daha iyi bilirsiniz uzun zamandir forumda olan kisiler olarak,benim ki haddim olmayarak acizane yapilmis bir tavsiye...
Inaniyorum ki birbirimizi motive ederek cok daha iyi basarili olabiliriz..
Yanlis anlasilmak istemem,amacim bir yarisma platformu olusturmak vs degil,sadece birbirimizi motive etmek...toparlanma adina tavsiyeler olunca bende öneri sunmak istedim sadece..Sizler söz söylemeye,tavsiyelerde bulunmaya topik ile ilgili kararlar almaya sahsim dan daha cok hak sahibisiniz,hersey den önce siteye daha vakifsiniz..
Tebrik ederim cok sevindimarkadaşlar çok şükür sınavı geçmişim. Bitti sıkıntım yaa. Çok mutluyum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için.
Canim oncelikle hosgeldin uzman doktor nasil zayiflama ilaci verir anlamadim dikkatli ol bence tv deki olaylari gormussundur bide kendinden bahsedermisin bize biraz kac kilosun evlimisin cocugun varmiMerhaba ben de aranıza katılmak istiyorum artık zayıflamam lazım...
Endokrin uzmanına gittim zayıflaman lazm die zayıflama ilacı verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım. bir de insülin direncim varmışş.
Desteklerinizi bekliyorummm
Sen unutulacak kadinmisin bonusumTemizlikti alisveristi vaktim yok girmeye unutmayin beni he mevlutten sonra tam donus issallah
Burada herkesin yoklugu farkediliyor canim yani ben en azindan icimden geciriyorum acaba ne oldu diye Allah yardimcinolsun kolayliklar senle olsun canimslm kızlar
uzun zamandır giremiyorum yokluğum farkedildi mi bilmiyorum :)
bu ayın sonunda sınavlar var hazirana kadar nete çok sık giremicem gibi görünüyor
kilo işini ise abarttım 2 haftadır yedimde yedim bu sabah 91.5 çıktım malesef
1 hafta adetim gecikti acabaaaaaa derken dün oldum :)
havalar düzeldi bugün iş çıkışı stada uğradım 5 tur attım 22dk da atmışım sonra eve yürüdüm
düzenli girmeye çalışcam ama gelemesemde nolur kusura bakmayın hazirana kadar çok yoğunum
öptüm hepinizi
gözün aydın hadi Allah kazasız belasız kulanmak nasip etsin :)arkadaşlar çok şükür sınavı geçmişim. Bitti sıkıntım yaa. Çok mutluyum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için.
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum artık zayıflamam lazım...
Endokrin uzmanına gittim zayıflaman lazm die zayıflama ilacı verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım. bir de insülin direncim varmışş.
Temizlikti alisveristi vaktim yok girmeye unutmayin beni he mevlutten sonra tam donus issallah
Kizlar basta sahsim olmak üzre hadi hem kendimizi canlandiralim,hem topigi,böylece motive olmus oluruz hem..bahar geliyor derken bahari yariladik,akabinde ramazandi,tatildi vs vs derken yazda gecmis olacak...günün her saatinden aktif olmamiz imkansiz,hepimizin kendine göre mesguliyetleri var acaba isterseniz belli saatlerde aktif mi olsak,yapilabilirse tabi,ne dersiniz? aktif oldugumu saatlerde de menulerimizi paylasir,tavsiyelerde bulunuruz belki..sizler daha iyi bilirsiniz uzun zamandir forumda olan kisiler olarak,benim ki haddim olmayarak acizane yapilmis bir tavsiye...
Inaniyorum ki birbirimizi motive ederek cok daha iyi basarili olabiliriz..
Yanlis anlasilmak istemem,amacim bir yarisma platformu olusturmak vs degil,sadece birbirimizi motive etmek...toparlanma adina tavsiyeler olunca bende öneri sunmak istedim sadece..Sizler söz söylemeye,tavsiyelerde bulunmaya topik ile ilgili kararlar almaya sahsim dan daha cok hak sahibisiniz,hersey den önce siteye daha vakifsiniz..
Bugunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 domates
1 salatalik
1 dilim beyaz peynir
3 kuru kayisi
5 badem
Yesil cay
Öğle
Bir tabak makarna
Aksam
1 servis kaşığı bulgur pilavi
3 nugget
3 kabak mucver
Salata
Ayran
Spor
40 dk evde yuruyus
Su
2 litre
İyi akşamlar
Bugün çarşı işlerim vardı gündüz gelemedim sonra eve geldim yemek yediksonra da mr çektirmeye gittik az önce geldim
Nurcum hadi gözün aydın Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Hasibecim sana da kolaylıklar diliyorum
Beslenmem fena değil iki öğün yiyorum akşamı hafif geçirmeye çalışıyorum yemekten sonra da pek bişey yememeye çalışıyorum
topikin ruhu naapıyon?: ))))
hissediyorum seni şuan...
tüh tatlı ruhu kaçırdık...
neyse gelur yine: DD
Perşembe çıkacak mr sonucu canımiyi akşamlar mr sonuçların ne zaman çıkacak inş. önemli bişey çıkmaz bu ara kendine tam bakım yaptın kan hapları filan iyi olucak :)
bende kahvaltıda kaçırıyorum akşamı hafif geçirmeye çalışıyorum da bu akşam makarna yedim bu tip beslenme bana kilo verdirmiyor...
İyi akşamlar
Bugün çarşı işlerim vardı gündüz gelemedim sonra eve geldim yemek yediksonra da mr çektirmeye gittik az önce geldim
Beslenmem fena değil iki öğün yiyorum akşamı hafif geçirmeye çalışıyorum yemekten sonra da pek bişey yememeye çalışıyorum
Burada herkesin yoklugu farkediliyor canim yani ben en azindan icimden geciriyorum acaba ne oldu diye Allah yardimcinolsun kolayliklar senle olsun canim
teşekkür ederim kızlar :)İyi akşamlar
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum artık zayıflamam lazım...
gayet güzel önerilerde bulunmuşsun e ben beğendim güzel gurup olarak toparlanalım demişsin günün belii bir sattinde toparlansakmı demişsin öyle bişey anlaşırsanız ellimden geldiğince uymaya çalışırım
benim zamanım giderek kısıtlanıyor mayısın 16 sında düğünümüz var yatılı misafirlerim olucak bir hazırlık yapmam lazım bugün kızımı elbise provasına götürdüm yarında yetiştirebilirsem kendi pravom için gidecem anlatmaya çalıştığım vakit daraldıkça benim dışarı işlerimde artıyor ...
oldukça güzel bir liste benimde böyle düzenli listem olsa yazarım bende akşam makarna yedim
Arkadaslar herkese mrb.araniza yeni katildim benide kabul ederseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?