Sen moralini bozma canım suya devam et yemene de dikkat et bir bakarsın inivermiş aşağıneden tartı hergün artıyo anlamadım moralim bozuldu asu 83,300 çıktım sabah delircem yaw dikkatte ediyorum anlamadım neyse moral bozmak yokkk sularımızı dolduralım devam edelimmm hayırlı haftalarrr
Aynen canim bi turlu 80 leri goremedk.insaallah bu hafta görürüz.normalde haftaici surekli tartiliyodm fazla cikinca pes ediyorm az cikinca da verdim diyip rahat davraniyorm.bu hafta cumaya kadar tartilmayacam bakalım sonuc ne olacak?bu arada bugun 35 dkbleslie yaptm ve bol bol su iciyorm.dun 2 L yi gectimSen moralini bozma canım suya devam et yemene de dikkat et bir bakarsın inivermiş aşağı
Bu tartılarla başımız dertte canım
Inemedik 89 a kaç haftadır Mayıs'a bari 8 li rakamlarla girebilsek
bi an geldiler iste.gerci hic gitmiyolar.
GÜNAYDIN
Sen moralini bozma canım suya devam et yemene de dikkat et bir bakarsın inivermiş aşağı
Bu tartılarla başımız dertte canım
Inemedik 89 a kaç haftadır Mayıs'a bari 8 li rakamlarla girebilsek
Aynen canim bi turlu 80 leri goremedk.insaallah bu hafta görürüz.normalde haftaici surekli tartiliyodm fazla cikinca pes ediyorm az cikinca da verdim diyip rahat davraniyorm.bu hafta cumaya kadar tartilmayacam bakalım sonuc ne olacak?bu arada bugun 35 dkbleslie yaptm ve bol bol su iciyorm.dun 2 L yi gectim
arkadaşlar çok şükür sınavı geçmişim. Bitti sıkıntım yaa. Çok mutluyum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?