Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neden tartı hergün artıyo anlamadım moralim bozuldu asu 83,300 çıktım sabah delircem yaw dikkatte ediyorum anlamadım neyse moral bozmak yokkk sularımızı dolduralım devam edelimmm hayırlı haftalarrr
Sen moralini bozma canım suya devam et yemene de dikkat et bir bakarsın inivermiş aşağı
Bu tartılarla başımız dertte canım
Inemedik 89 a kaç haftadır Mayıs'a bari 8 li rakamlarla girebilsek

Sen moralini bozma canım suya devam et yemene de dikkat et bir bakarsın inivermiş aşağı
Aynen canim bi turlu 80 leri goremedk.insaallah bu hafta görürüz.normalde haftaici surekli tartiliyodm fazla cikinca pes ediyorm az cikinca da verdim diyip rahat davraniyorm.bu hafta cumaya kadar tartilmayacam bakalım sonuc ne olacak?bu arada bugun 35 dkbleslie yaptm ve bol bol su iciyorm.dun 2 L yi gectim

selamün aleyküm...
son zamanlarda artık karbonhidratla beslenir oldum, karbonhidrat ve yağ....
sebze meyve et sütte neydi
neyse bu perşembeki son günümüde alayımda başlayım artık, artık önümde bu günümden sonra mama stress engelleri bu şekilde çok fazla kalmicak inş.

maşaallah ne güzel hep erkencisin sen: )
ahbende böyle senin gibi olsam hep...
bunun sırrı çocuklarmı yoksa: ))) sırrı nedir dermişim??
ben bazen şöyle düşünüyorum kendim için benimde çocuk olursa mecburen kalkarım ozaman erken diyorum...
çünkü beni uyandıran bir ses olacak evde: D

inş ablacım.

lleslie lleslie diyonuz bende hevesleniyorum okudukça, devam kızlar böyle: )

Yena'cim yeni sacini güle güle kullan.ben kendim boyayamam hic,cesaret edemem heralde..:)

Bonus hamur kizartmasina bizim oralarda pisi denir,yaninda memleket tulumu ve cayla ne cok severim..sevmedigim bir seyde yok..:)

Meyra günlerinizde cok mu ikram yapiliyor,gerci kalabalik oldugundan fazla yapilmasi gerekir dimi..tr'de de ablam,temzemler ve kuzenlerimin akraba günleri var,toparlandiklari günü icten ice belli etmemeye calissamda nasil kiskaniyorum anlatamam...:) hem tombis hem de kiskancim yani..:)

Nursena enginari bende cok severim,bircok yörede farkli cesitleri yapiliyor...ben garniturlusunu de yapiyorum,dolmasinida..bir de ayni garniturlu malzemeler ile pilavini da..:)biz en cok enginarli,garniturlu pilavi seviyoruz..

Nur sinavin bitmis,gecmis olsun..dilerim sonucuda güzel gelip seni sevindirmistir bugun..

Asuman abla,frida,elifunda,nhtylz,yolcu ve nicklerini unuttugum tüm arkadaslar sizler nasilsiniz?

maşaallah ne güzel hep erkencisin sen: )
ahbende böyle senin gibi olsam hep...
bunun sırrı çocuklarmı yoksa: ))) sırrı nedir dermişim??
ben bazen şöyle düşünüyorum kendim için benimde çocuk olursa mecburen kalkarım ozaman erken diyorum...
çünkü beni uyandıran bir ses olacak evde: D

Canim benim insallah olur seni uyandiran bi ses ben cocukkende erkenciydim annemler uyur ben 6 da kalkardim simdi benimkilerde bana cekmis iste[/QUOTE]

Kizlar basta sahsim olmak üzre hadi hem kendimizi canlandiralim,hem topigi,böylece motive olmus oluruz hem..bahar geliyor derken bahari yariladik,akabinde ramazandi,tatildi vs vs derken yazda gecmis olacak...günün her saatinden aktif olmamiz imkansiz,hepimizin kendine göre mesguliyetleri var acaba isterseniz belli saatlerde aktif mi olsak,yapilabilirse tabi,ne dersiniz? aktif oldugumu saatlerde de menulerimizi paylasir,tavsiyelerde bulunuruz belki..sizler daha iyi bilirsiniz uzun zamandir forumda olan kisiler olarak,benim ki haddim olmayarak acizane yapilmis bir tavsiye...
Inaniyorum ki birbirimizi motive ederek cok daha iyi basarili olabiliriz..
Yanlis anlasilmak istemem,amacim bir yarisma platformu olusturmak vs degil,sadece birbirimizi motive etmek...toparlanma adina tavsiyeler olunca bende öneri sunmak istedim sadece..Sizler söz söylemeye,tavsiyelerde bulunmaya topik ile ilgili kararlar almaya sahsim dan daha cok hak sahibisiniz,hersey den önce siteye daha vakifsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…