- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
iyi aksamlar arkadaslar...
Arada kücük kacamaklar olsa da bugun beslenmem genel manada iyiydi diyebilirim,yarina daha iyi olur insallah..
Not: Nursena reisimiz bugun 2 mil Leslie ve 2,5 litre su icmis bulunmaktayim...:)
Hosgeldin canım.seni cok iyi anlıyorum bende de hipotrit hashimoto var.zaten kilonun sebebi de bu.5 yıl önce iki ayda 11 kilo aldığımı hatırlıyor m.o sırada ablam kalp ameliyatı oldu.bi hafta yogun bakımdaydı.düşün evde yemek bile yapmıyoduk ve ben o sırada kilo aldım.yan8 su icsem kilo oluyo dedikleri iste tam bu troit hastaları icin.ama şükür simdi ben de kilo veriyom.bu arada boyunn ve kilon kacTsk.ederim.arkadasim bende hipotroid de var buna ragmen sukur zayifliyorum eldamdullilah karataya gore sabah kahvaltisini yapiyorum 3.5 saat hic acikmiyorum ara ogun yapmiyorum elma findik fistik veya bir kase yogurt yiyorum aksami biluyorum.sifir seker ekmek asla yok gunde 15_ 20 dak yuruyorum.sonuc guzel.ha birde kayisi incir ceviz surekli yiyorum kabizlikta olmuyor.tavsiye ederim.
Hosgeldin canım.seni cok iyi anlıyorum bende de hipotrit hashimoto var.zaten kilonun sebebi de bu.5 yıl önce iki ayda 11 kilo aldığımı hatırlıyor m.o sırada ablam kalp ameliyatı oldu.bi hafta yogun bakımdaydı.düşün evde yemek bile yapmıyoduk ve ben o sırada kilo aldım.yan8 su icsem kilo oluyo dedikleri iste tam bu troit hastaları icin.ama şükür simdi ben de kilo veriyom.bu arada boyunn ve kilon kac
Iyi geceler kizlar..bu akşam misafirler vardı caya dört cesit hazirladim ve hepsinden ben de yedim.hem de cok cok.ama bunu yarın telafi edecem inş.bi de arkadasm en son beni 3 ay önce görmüştü ve cok zayifladigimi söyledi.cok mutlu oldm gercekten hem yaptiklarimi yememe bahane oldu. yarın. menümu yazacam inş.
çok güzel bi fikir arkadaşım genelde akşamları menüleri yazıp yorumlar yapıp kalori hesabı yapıyorduk liste menü yayınlarsak hepimiz daha başarılı oluruz sanırım aslında menü zorunluluğu koysak süper olacak buraya yazcamız için dikkatteederiz gibime geliyoKizlar basta sahsim olmak üzre hadi hem kendimizi canlandiralim,hem topigi,böylece motive olmus oluruz hem..bahar geliyor derken bahari yariladik,akabinde ramazandi,tatildi vs vs derken yazda gecmis olacak...günün her saatinden aktif olmamiz imkansiz,hepimizin kendine göre mesguliyetleri var acaba isterseniz belli saatlerde aktif mi olsak,yapilabilirse tabi,ne dersiniz? aktif oldugumu saatlerde de menulerimizi paylasir,tavsiyelerde bulunuruz belki..sizler daha iyi bilirsiniz uzun zamandir forumda olan kisiler olarak,benim ki haddim olmayarak acizane yapilmis bir tavsiye...
Inaniyorum ki birbirimizi motive ederek cok daha iyi basarili olabiliriz..
Yanlis anlasilmak istemem,amacim bir yarisma platformu olusturmak vs degil,sadece birbirimizi motive etmek...toparlanma adina tavsiyeler olunca bende öneri sunmak istedim sadece..Sizler söz söylemeye,tavsiyelerde bulunmaya topik ile ilgili kararlar almaya sahsim dan daha cok hak sahibisiniz,hersey den önce siteye daha vakifsiniz..
hoş geldin zayıflama ilacı kullanacak kadar kilolumusun drlar veriyomu öle ilaç ilaç diyince kafamda deli düşünceler geldi kolaymı olur ne kilo vermek ilacın etkisiyle bu aralarMerhaba ben de aranıza katılmak istiyorum artık zayıflamam lazım...
Endokrin uzmanına gittim zayıflaman lazm die zayıflama ilacı verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım. bir de insülin direncim varmışş.
Desteklerinizi bekliyorummm
mevlütte pideleri yiyimde ondan sonra diyosunnnnTemizlikti alisveristi vaktim yok girmeye unutmayin beni he mevlutten sonra tam donus issallah
farkedildi şekerim sınavda başarılar yola koydunmu işlerini başlarız gene takma kafana okadarslm kızlar
uzun zamandır giremiyorum yokluğum farkedildi mi bilmiyorum :)
bu ayın sonunda sınavlar var hazirana kadar nete çok sık giremicem gibi görünüyor
kilo işini ise abarttım 2 haftadır yedimde yedim bu sabah 91.5 çıktım malesef
1 hafta adetim gecikti acabaaaaaa derken dün oldum :)
havalar düzeldi bugün iş çıkışı stada uğradım 5 tur attım 22dk da atmışım sonra eve yürüdüm
düzenli girmeye çalışcam ama gelemesemde nolur kusura bakmayın hazirana kadar çok yoğunum
öptüm hepinizi
inşallah temiz çıkar asum bir an önce düzelirsin inşallahİyi akşamlar
Bugün çarşı işlerim vardı gündüz gelemedim sonra eve geldim yemek yediksonra da mr çektirmeye gittik az önce geldim
Nurcum hadi gözün aydın Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Hasibecim sana da kolaylıklar diliyorum
Beslenmem fena değil iki öğün yiyorum akşamı hafif geçirmeye çalışıyorum yemekten sonra da pek bişey yememeye çalışıyorum
valla bende gitsemmi para veriyom diye uyarmıyımki listeye of boğazı tutamadıktan sonra diyetisyene gitsen ne faydakomşum geldi bu sabah tartıldı bir haftası dolmuş yarın diyetisyen konturolüne gidecek muaynesine 150 tl. vermiş ve benim tartımda eksi çıkmadı
moralini bozma benim tartım fazla tartıyor zaten dedim :) kadın cidi aç sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı yapıyor sıfır yağ öğlen ve akşam sebze çorbası içiyor diyetisyeni birde balık vermiş kuruyemiş ve meyva yasak. göbeğinden de bir iğne yapıyor kendine bir ara çıkıp bakıcam iğnenin adını öğrenirsem yazarım sizee...
hoşgeldinnnArkadaslar herkese mrb.araniza yeni katildim benide kabul ederseniz sevinirim.
maşallahh çok güzell vermişşinArkadaslar bende karatay diyeti yapiyorum 36 gunse 6 kilo verdim su an haladevam ediyorum.gercekten cok rahatve saglikli bir diyet oneririm.
maşşallahhhhhhh süperrrsinnnnnnnnnnniyi aksamlar arkadaslar...
Arada kücük kacamaklar olsa da bugun beslenmem genel manada iyiydi diyebilirim,yarina daha iyi olur insallah..
Not: Nursena reisimiz bugun 2 mil Leslie ve 2,5 litre su icmis bulunmaktayim...:)
günayyyydınnnnnGÜNAYDIN
GÜNAYDIN
Tembellik yok erken kalkan yol alirYataktan kalkamiyorumm yuzume su serpen yokmuu.cocuklar ve esim cikti evden birsuru is var ya kalk hadi sevde diyo mantik . yat yat azdaha diyo tembellik....
lütfen böle paylaş menüleirini örnek olalım birbirimize afiyet olsunKalktim valla camasir yerlestiriyorum simdi cayi koydum meshur karatay kahvaltimi yapicam kizlar buyrun beraber yapalimm. Domates,salatalik ,peynir,zeytin maydanoz ,2 yumurta ,kayisi kivaminda incir ve kayisi kurusu, sekersiz cay ,ceviz istediginiz kadar doyana kadar yiyin.3_4 saat acikmiyosunuz tabi bol su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?