Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin canım.seni cok iyi anlıyorum bende de hipotrit hashimoto var.zaten kilonun sebebi de bu.5 yıl önce iki ayda 11 kilo aldığımı hatırlıyor m.o sırada ablam kalp ameliyatı oldu.bi hafta yogun bakımdaydı.düşün evde yemek bile yapmıyoduk ve ben o sırada kilo aldım.yan8 su icsem kilo oluyo dedikleri iste tam bu troit hastaları icin.ama şükür simdi ben de kilo veriyom.bu arada boyunn ve kilon kac

Iyi geceler kizlar..bu akşam misafirler vardı caya dört cesit hazirladim ve hepsinden ben de yedim.hem de cok cok.ama bunu yarın telafi edecem inş.bi de arkadasm en son beni 3 ay önce görmüştü ve cok zayifladigimi söyledi.cok mutlu oldm gercekten hem yaptiklarimi yememe bahane oldu.yarın. menümu yazacam inş.

çok güzel bi fikir arkadaşım genelde akşamları menüleri yazıp yorumlar yapıp kalori hesabı yapıyorduk liste menü yayınlarsak hepimiz daha başarılı oluruz sanırım aslında menü zorunluluğu koysak süper olacak buraya yazcamız için dikkatteederiz gibime geliyo
hoş geldin zayıflama ilacı kullanacak kadar kilolumusun drlar veriyomu öle ilaç ilaç diyince kafamda deli düşünceler geldi kolaymı olur ne kilo vermek ilacın etkisiyle bu aralar
bende hörblayf kullanan arkadaşıma imreniyom kocayı kandırsamda alsammı mamalarından diyorum

Temizlikti alisveristi vaktim yok girmeye unutmayin beni he mevlutten sonra tam donus issallah
mevlütte pideleri yiyimde ondan sonra diyosunnnn

farkedildi şekerim sınavda başarılar yola koydunmu işlerini başlarız gene takma kafana okadar

inşallah temiz çıkar asum bir an önce düzelirsin inşallah

valla bende gitsemmi para veriyom diye uyarmıyımki listeye of boğazı tutamadıktan sonra diyetisyene gitsen ne fayda

Arkadaslar herkese mrb.araniza yeni katildim benide kabul ederseniz sevinirim.
hoşgeldinnn
Arkadaslar bende karatay diyeti yapiyorum 36 gunse 6 kilo verdim su an haladevam ediyorum.gercekten cok rahatve saglikli bir diyet oneririm.
maşallahh çok güzell vermişşin

iyi aksamlar arkadaslar...

Arada kücük kacamaklar olsa da bugun beslenmem genel manada iyiydi diyebilirim,yarina daha iyi olur insallah..

Not: Nursena reisimiz bugun 2 mil Leslie ve 2,5 litre su icmis bulunmaktayim...:)
maşşallahhhhhhh süperrrsinnnnnnnnnnn
günayyyydınnnnn

Kalktim valla camasir yerlestiriyorum simdi cayi koydum meshur karatay kahvaltimi yapicam kizlar buyrun beraber yapalimm. Domates,salatalik ,peynir,zeytin maydanoz ,2 yumurta ,kayisi kivaminda incir ve kayisi kurusu, sekersiz cay ,ceviz istediginiz kadar doyana kadar yiyin.3_4 saat acikmiyosunuz tabi bol su.

lütfen böle paylaş menüleirini örnek olalım birbirimize afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…