- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Umarim gecmissindir sinavdan.meraba arkadaslar. 2 saat snra sinav. hem hetecanliyim hem sakinim degisik bir durumdaym. dualarinizi eksik etmeyin lutfen buna ihtiyacm var
arkadaslar yuzde 90 gectim gibi parkuru tamamladm ufak tefek bikc hatam oldu ama adamlar bise demediler. sorduklri sorularida asagi yukari cevapladm. arabayida uygunsekilde durdurdum faln bakalm yarn ogrencem sonucu. sonucta usta sofor degilim o kadarcik seydende birakiyolarsa yapck bise yok
Asu kuru dolma varken hamur isini naapican..
Hep beraber bonusu kınım kınım kınıyoruz.:))
Ben de is cikisi sarkuteriye ugrayip peynir cesitleri vb.aldim..esim almaya geldi beni..ev derli topluydu kizim supurge tutmus esim balkon yikamis yaklasik bes kez soyledi yikadigini.:)
Ben de wc banyo temizligi yaptim sacimi boyadim dusa girdim kahvalti turu hazirlayip yedik epey kacirdim soylimm..
Simdi de yerimden kalkamiyorum bir mayistim ki poff..
Hayırlı mutlu pazarlar
Bugün hava Güneşli biraz serin ama Düne göre iyi
Evden Çıkma planım yok evde durursam azcık sağı solu toplarım belki
Günaydinnn,mutlu pazarlar arkadaslar....
Dün gece misafirleri ugurladiktan sonra size yazmakti niyetim lakin koltuk üzerinde uyuya kalmisim:) gece boyunca toparlayamadigim mutfak ile kabuslar görürken sabah birde baktim ki esim mutfagi toparlamis,yetmemis kahvaltiyi hazirlamis nasil mutlu oldum anlatamam...:)
Hava cok guzel birkac gündür burda, 23 derece bugun,balkona cicek,sogan vs dikecegiz esimle..:)
Dün dünde kalmistir,bugune bakmak lazimdir deyip dün ki yedigim,ictigim cislarin bahsini hic acmiyorum...:)
yaa yazarak oldugu icin yanlis anlamalar oluyo alistik i biz bide hakkaten kilo diyet bazen takmasakta piskolojimizi etkiliyo alına biliyoruz küçücük seylerden no problem yanipeki ozaman ustume alinmiyorum.aklimdaydi hep ama bi turlu teli elime alamadim.sert kinustuysam kalbini kirdiysam ozur dilerim.
umarim ii gecer.ALLAH yardimcin olsun dualarim senle.olsada olmasada hayirlisi.hayirli haberlerini bekliyoruz.
Gecmissindir dua ettik o kadarsagol meyra ins.gecmisimdir yoksa 1 ay daha cek bu stresi
Ay Ne güzel ben hiç enginar pişirmedim ama kardeşim yapıyor bikaç senede bir de olsa yiyorum sayesinde sağolsun dün yedim meselaBugunn gezdik kizlar enginar tarlasina daldik resim atacam cok buyuk diye atmiyo yapaca artik biseyler enginar kulturumuz yok hic yena yollayammi
yav bende bilmem tarlabasinda souduk soyduk limon tuzladik yedik iyimi enginarı bilmeyen angaralı :))Ay Ne güzel ben hiç enginar pişirmedim ama kardeşim yapıyor bikaç senede bir de olsa yiyorum sayesinde sağolsun dün yedim mesela
Kardeşim içine bezelye vs doldurup pişiriyor başka ne şekilde yenir bana anlatın da ben de yapayım bir ilk olsun :)
Bugunn gezdik kizlar enginar tarlasina daldik resim atacam cok buyuk diye atmiyo yapaca artik biseyler enginar kulturumuz yok hic yena yollayammi
nursena sagolun allah razi olsun hepinizden
bu hafta sonu eşler bayağı haaratmış Aferiiin onlara :)) benimkide hem yapar hem söylenir yapıyorsun madem söylenme dimii yok ilaaa söylenecek birde açıkçası benimki benden daha düzenlidir...
bi an geldiler iste.gerci hic gitmiyolar.yaa yazarak oldugu icin yanlis anlamalar oluyo alistik i biz bide hakkaten kilo diyet bazen takmasakta piskolojimizi etkiliyo alına biliyoruz küçücük seylerden no problem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?