Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar yuzde 90 gectim gibi parkuru tamamladm ufak tefek bikc hatam oldu ama adamlar bise demediler. sorduklri sorularida asagi yukari cevapladm. arabayida uygunsekilde durdurdum faln bakalm yarn ogrencem sonucu. sonucta usta sofor degilim o kadarcik seydende birakiyolarsa yapck bise yok

bence geçmişsindir, hadi atlattın gçemiş olsun canım: )
inş geçersin.

sıhhatler olsun, güle güle kullan ablacım.
özel ders içinde hayırlı olsun, mutlaka faydası olur.

Hayırlı mutlu pazarlar
Bugün hava Güneşli biraz serin ama Düne göre iyi
Evden Çıkma planım yok evde durursam azcık sağı solu toplarım belki

evde iş hiç bitermi zaten...

maşaallah.

peki ozaman ustume alinmiyorum.aklimdaydi hep ama bi turlu teli elime alamadim.sert kinustuysam kalbini kirdiysam ozur dilerim.

umarim ii gecer.ALLAH yardimcin olsun dualarim senle.olsada olmasada hayirlisi.hayirli haberlerini bekliyoruz.
yaa yazarak oldugu icin yanlis anlamalar oluyo alistik i biz bide hakkaten kilo diyet bazen takmasakta piskolojimizi etkiliyo alına biliyoruz küçücük seylerden no problem yani

Bugunn gezdik kizlar enginar tarlasina daldik resim atacam cok buyuk diye atmiyo yapaca artik biseyler enginar kulturumuz yok hic yena yollayammi
Ay Ne güzel ben hiç enginar pişirmedim ama kardeşim yapıyor bikaç senede bir de olsa yiyorum sayesinde sağolsun dün yedim mesela
Kardeşim içine bezelye vs doldurup pişiriyor başka ne şekilde yenir bana anlatın da ben de yapayım bir ilk olsun :)

yav bende bilmem tarlabasinda souduk soyduk limon tuzladik yedik iyimi enginarı bilmeyen angaralı :))
Valla karaciger yaglanmasina iyi geliyomus yapragini kaynaticam esime ondan yapragini topladik kirutcaz
Burada baklali fereotlu falan pisirdi komsu guzeldi garniturlu sevmedim pek ama dolmasi guzel oluyo aama komsu yapip getirirse asum yenaya muracat edelim eminim en iyi egeliler biliyo

iyi geceleer birçoğunuz şimdi yatıyorsada uyanıklarda var görüyorum :)

cumartesi gecesi bir mesajlar alıntılamıştım tabiki uzun uzunda cevaplar tam gönderecem elektrikler gitti saatte bir baktım 00:00 anam dedim bu nee çok manidaar :))

hafta sonu beslenme adına aksilikler olsada cumaya kadar kaçamaksız gidilecek.

Bugunn gezdik kizlar enginar tarlasina daldik resim atacam cok buyuk diye atmiyo yapaca artik biseyler enginar kulturumuz yok hic yena yollayammi

iyi geceler nursenacım engiar kültürü mağlesef bizdede yok eminim egeli arkadaşlar lezzetli tariflerini biliyorlardır ama yinede enginarı çiğ olarak ve salataya katarak yemeyi çok seviyorum değerli bir sebze sağlık açısındanda mutlaka tüketilmesi gerekir heee ben sezonunda yaa bir kere alıyorum yada iki kere....

bu hafta sonu eşler bayağı haaratmış Aferiiin onlara :)) benimkide hem yapar hem söylenir yapıyorsun madem söylenme dimii yok ilaaa söylenecek birde açıkçası benimki benden daha düzenlidir...

benim eşimde bu hafta sonu tam tersiydi: D
bugün bir ara çıldırttı beni...
arada esiyorlar beye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…