Yeni yeni kurcalaya kurcalaya ogreniyorum burayi basaracagim ins.
Tokatta cok guzel yesil huzur sakin bir memlekettir.soylemesi ayip cok sicak kanliyizdir.
Hoşgeldin aramızaGunaydinlar herkese bol kazancli bereketli hayirli musmutlu gun olmasi dilegiyleee.
Tsk.ederim.Hoşgeldin aramıza
Atlatirsin canimsaglik olsun aksamda ayaklarini uzatir gunun yorgunlugunu ve bir misafiri agirlamanin mutlulugunu yasarsin.hepsini bi cirpida(yorgunlugunu) unutursunn.çok işim var kızlar çok....
hayırlısı ile şu perşembeyi bir atlatsaydım....
Atlatirsin canimsaglik olsun aksamda ayaklarini uzatir gunun yorgunlugunu ve bir misafiri agirlamanin mutlulugunu yasarsin.hepsini bi cirpida(yorgunlugunu) unutursunn.
Hayirli günler arkadaslar...
Bugun yine yeniden bir baslangic yapip diyetime basladim cok sükür,dilerim cuma'ya kadar aldigim kilolari verebilirim..hepimiz adina eksi ile tamamlayacagimiz bir hafta olur insallah...
Yena'cim yeni sacini güle güle kullan.ben kendim boyayamam hic,cesaret edemem heralde..:)
Bonus hamur kizartmasina bizim oralarda pisi denir,yaninda memleket tulumu ve cayla ne cok severim..sevmedigim bir seyde yok..:)
Meyra günlerinizde cok mu ikram yapiliyor,gerci kalabalik oldugundan fazla yapilmasi gerekir dimi..tr'de de ablam,temzemler ve kuzenlerimin akraba günleri var,toparlandiklari günü icten ice belli etmemeye calissamda nasil kiskaniyorum anlatamam...:) hem tombis hem de kiskancim yani..:)
Nursena enginari bende cok severim,bircok yörede farkli cesitleri yapiliyor...ben garniturlusunu de yapiyorum,dolmasinida..bir de ayni garniturlu malzemeler ile pilavini da..:)biz en cok enginarli,garniturlu pilavi seviyoruz..
Nur sinavin bitmis,gecmis olsun..dilerim sonucuda güzel gelip seni sevindirmistir bugun..
Asuman abla,frida,elifunda,nhtylz,yolcu ve nicklerini unuttugum tüm arkadaslar sizler nasilsiniz?
Canim benim insallah olur seni uyandiran bi ses ben cocukkende erkenciydim annemler uyur ben 6 da kalkardim simdi benimkilerde bana cekmis iste
arkadaşlar çok şükür sınavı geçmişim. Bitti sıkıntım yaa. Çok mutluyum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için.
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum artık zayıflamam lazım...
Endokrin uzmanına gittim zayıflaman lazm die zayıflama ilacı verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım. bir de insülin direncim varmışş.
Desteklerinizi bekliyorummm
o kim kızz....
.
slm kızlar
uzun zamandır giremiyorum yokluğum farkedildi mi bilmiyorum :)
bu ayın sonunda sınavlar var hazirana kadar nete çok sık giremicem gibi görünüyor
kilo işini ise abarttım 2 haftadır yedimde yedim bu sabah 91.5 çıktım malesef
1 hafta adetim gecikti acabaaaaaa derken dün oldum :)
havalar düzeldi bugün iş çıkışı stada uğradım 5 tur attım 22dk da atmışım sonra eve yürüdüm
düzenli girmeye çalışcam ama gelemesemde nolur kusura bakmayın hazirana kadar çok yoğunum
öptüm hepinizi
İyi akşamlar
Bugün çarşı işlerim vardı gündüz gelemedim sonra eve geldim yemek yediksonra da mr çektirmeye gittik az önce geldim
Nurcum hadi gözün aydın Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Hasibecim sana da kolaylıklar diliyorum
Beslenmem fena değil iki öğün yiyorum akşamı hafif geçirmeye çalışıyorum yemekten sonra da pek bişey yememeye çalışıyorum
vallaha napıyım canım pek keyifli sayılmam tam sizi okuyordum beğene beğene komşu kahveye çağırdı oraya gittim zaten genelde beğen yapıp cevap yazamıyorsam her an her yerde telefondan okuyorumdur sizii :) gelirim tabi herzaman hele cuma sabahları bildirimi genelde spora giderken yolda yazıyorum
seninde perşembe günün varmış kolay gelsin herşey gönlünce olur inş.
Selamun aleykum kizlaar bugunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi üzerine recel
5 zeytin
3 kuru kayısı
1 domates
1 salatalik
1 dilim beyaz peynir
Rezene cayi
Ara
Yesil cay
Öğle
1 tabak bulgur pilavi
1 bardak icetea
Aksam
1 tabak etsiz turlu yemegi
1 dilim kepek ekmegi
Salata
Ayran
Spor
20 dk evde yuruyus
1 dk agirlik kaldirma
1 dk ip atlama
Su
2 litre
Heralde bana sordun canim ben 3 aydir burdayim sanirim duzenli olarak yaptigimi soyleyemicem diyet ama dikkat etmeye calisiyorum bide emziriyorum simdilik 3 kilo verdim ama bu ara biraz daha asildim sanirim 89 kiloyum su anBu diyetle kac kilo verdin canim.ne kadar surede.
Evet benimki fazla yavas ama bunada sukur diyorum dogumdan beri ayda 1 kilo vermis olsaydim simdiye 12 kilo gitmisti ah ah az dikkat etseydim keske benim sorunum karbonhidrat ve sekerden uzak kalamamak onlardan uzak kaldigim donemde veriyorum zaten kiloyuYavas yavas verirsin.
Dogru asil kilolarin basi onlar .Evet benimki fazla yavas ama bunada sukur diyorum dogumdan beri ayda 1 kilo vermis olsaydim simdiye 12 kilo gitmisti ah ah az dikkat etseydim keske benim sorunum karbonhidrat ve sekerden uzak kalamamak onlardan uzak kaldigim donemde veriyorum zaten kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?