Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayirli günler arkadaslar...

Bugun yine yeniden bir baslangic yapip diyetime basladim cok sükür,dilerim cuma'ya kadar aldigim kilolari verebilirim..hepimiz adina eksi ile tamamlayacagimiz bir hafta olur insallah...

amin inş: )

tatlı tombiş: )
canım en az ve genelde 4çeşit yapılıyor, 2tatlı 2tuzlu: )

Canim benim insallah olur seni uyandiran bi ses ben cocukkende erkenciydim annemler uyur ben 6 da kalkardim simdi benimkilerde bana cekmis iste

ne güzel, maşaallah: )
amin: )
bende küükken 7de ayakta olur akşamda erkenden uyurdum: )
ama şuan öyle değilim: )

arkadaşlar çok şükür sınavı geçmişim. Bitti sıkıntım yaa. Çok mutluyum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için.

hadi gözünaydın, çok sevindim: )

geçmiş olsun, hoşgeldin aramıza...

o kim kızz....
.

74frida: )))

yokluğun farkedilmezmi, ben de diyordum nerede bu diye: )
allah kolaylıklar versin canım...
özletme kendini...

geçmiş olsun ablam, inş güzel çıkar sonuçlar...

sağol ruhum benim: )))

selamun aleyküm güzeller nasılsınız
uzun bir ara oldu
hepinizi özledim.
eve yeni geldim hemen size bir selam vereyim dedim.
zaman buldukca özet bir geçmiş yaparım. zamanım kısıtlı perşembeye yine köye dönücem. şimdilik öpüyorum hepinizi

yenacım ince ruhlu güzel çok teşekkür ederim.
kızlar merak etmişsiniz hakkınızı helal edin bu kadar ara verip haber vermemek büyük sorumsuzluk. suçumu kabul ediyorum. elimde olmayan nedenlerden köyde kalışım uzun sürdü ve devam edecek. nursenacım istersen bir süre listeden çıkarabilirsin çünkü köye nezaman gidip ne zaman dönerim onu bende kesin bilemiyorum. onun için bu düzensizliğimle sizide yormıyayım.

Selamun aleykum kizlaar bugunku menum

Sabah
1 dilim kepek ekmegi üzerine recel
5 zeytin
3 kuru kayısı
1 domates
1 salatalik
1 dilim beyaz peynir
Rezene cayi

Ara
Yesil cay

Öğle
1 tabak bulgur pilavi
1 bardak icetea

Aksam
1 tabak etsiz turlu yemegi
1 dilim kepek ekmegi
Salata
Ayran

Spor
20 dk evde yuruyus
1 dk agirlik kaldirma
1 dk ip atlama

Su
2 litre

Benimde bugunki menum. . Sabah: peynir,zeytin,domates salatalik,maydanoz,kayisi, incir kurusu ceviz,sekersiz cay, ha birde haslanmis 2 yumurta. Ogle: 1 elma leblebi findik. Aksam: sebze yemegi ,haslanmis tavuk mercimek corba, bulgur pilavi ,sabah aksam hicbir ogunde ekmek yok.ve tabiiki bol su hergun15_20 dak.yuruyus.bugun bunlari yaptim arkadaslar.aksam saat 8 den sonra sekersiz caydan baska yemek icmek yok .

Bu diyetle kac kilo verdin canim.ne kadar surede.
Heralde bana sordun canim ben 3 aydir burdayim sanirim duzenli olarak yaptigimi soyleyemicem diyet ama dikkat etmeye calisiyorum bide emziriyorum simdilik 3 kilo verdim ama bu ara biraz daha asildim sanirim 89 kiloyum su an

Yavas yavas verirsin.
Evet benimki fazla yavas ama bunada sukur diyorum dogumdan beri ayda 1 kilo vermis olsaydim simdiye 12 kilo gitmisti ah ah az dikkat etseydim keske benim sorunum karbonhidrat ve sekerden uzak kalamamak onlardan uzak kaldigim donemde veriyorum zaten kiloyu

Dogru asil kilolarin basi onlar .
Saglikli olsun verilen kilolarda geri gelmesinler ins.

Ben geldimmmutlu aksamlariniz olsun arkadaslarim...

Aksam yemegini erken yedim bugun,umarim ilerleyen saatlerde cok acikmam..diyet adina güzel gecti cok sükür,spor yapamadim ama birazdan disari cikacagiz esimle,yürüyüs spor olur sanirim..:)Topik sessiz baya,umarim hersey yolundadir sizler icin...

Yena'cim ugrayamiyorsun bu ara sanirim,umarim oglun daha cok rahatsizlanmamistir,sadece yogunsundur..

Bonus temizlik ve hazirlikla mesgulsundur galiba,kolayliklar diliyorum..

Dafi abla hosgeldin,köye gittiginden bahsetmissin ne güzel,ben cok severim köy hayatini ve cok da özeniyorum köyde yasayanlara...

Nhtylz menulerin cok düzenli,masallah sana..

Nursena hergün menulerimizi yazma fikri süper,caydirici da olabilir zannimca...:)sahsim adina ben varim..:)

Meyra tatlimiyim o kismi göreceli olup tartisilabilir lakin fena halde tombis oldugum kesin...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…