- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
izinli yazarım seni dafi önemli bi problem yoktur inşallah babam hasta diyodunnyenacım ince ruhlu güzel çok teşekkür ederim.
kızlar merak etmişsiniz hakkınızı helal edin bu kadar ara verip haber vermemek büyük sorumsuzluk. suçumu kabul ediyorum. elimde olmayan nedenlerden köyde kalışım uzun sürdü ve devam edecek. nursenacım istersen bir süre listeden çıkarabilirsin çünkü köye nezaman gidip ne zaman dönerim onu bende kesin bilemiyorum. onun için bu düzensizliğimle sizide yormıyayım.
çok sağol canım. köydeydim. köy şimdi çok güzel bana çok iyi geldi. tek sıkıntım internet olmayışı sizlerden uzak kalmak. telefonda pek çekmiyor daha doğrusu bazı telefonlar çekmiyor benimkide bunların içinde. pencerenin üst köşesine bırakırsam gelen çağrıları görüyorum. terasa çıkıp zoraki konuşuyorum.Dafi abla hosgeldin,köye gittiginden bahsetmissin ne güzel,ben cok severim köy hayatini ve cok da özeniyorum köyde yasayanlara...
sağol nursenacım. sana sıkıntı olmasın dedim. küçük bıcırık nasıl oldu . çiçek açıncada evi terketmeye kalkışmadımıizinli yazarım seni dafi önemli bi problem yoktur inşallah babam hasta diyodunn
teşekürler asucum bende sizleri özledim. köyde bile bahsettim sizlerden. ''burda daha güzel zaman geçiriyorsun ne yapacaksın bursada ne güzel evin var otur işte burda'' diyorlar . bende arkadaşlarımı özlüyorum köyde internet yok dedim. internette nasıl arkadaşlık kurulduğunu bilmedikleri için birbirlerine bakışıyorlarİyi akşamlar
Daficim hoşgeldin yoğun arkadaşım özledik seni
Yelizcim perşembeleri ayran detoksu iyi fikir tartıda yüzünü güldürür inşallah ben de yapmayı düşünebilirim
Geçmiş olsunasucum köyde kuzenimde biraz rahatsızlandı . tansiyon problemi var sanırım. başı ağrıyordu. yüzü gözü şişmişti. biraz bize gelmiş ''belki gözüm açılır dedim çıktım evden'' dedi. bende omuzlarına bardak çektim birazda masaj yaptım. akşam gidip bir dolaşayım dedim. boynuma sarıldı ''eve geldim gözlerim açıldı sanki sırtımda taş taşıyormuşumda birde atmışım gibi hafifledim'' dedi. bugünde gelicekti bir kere daha yap diye ben bursaya geldim. geldiyse geri dönmüştür. kısmet olursa cuma köyde olursam çağırırım tekrar.
venus bizi etkiliyo.dün boğalara gelmişler demekki: )))))
eşimede dün estiler çünkü: D
sukur kendi capimda takiliyorum.kizim cok tuaf olmaya basladi hic dinlemiyo beni dokuyo saciyo.dedesi ile babannesi yapsin elleme diyolar. hic bisey dedirtmiyolar.bugun arabanin onune firladi adam durdu .onunde durcam gitmiycem diye inatlasti.aldim eve geldim.sinirden kudurdu.hala uyumadi bugun azda uyudu. yoruldum bas edemiyorum.daha dogrusu etttirmiyolar.Yena'cim yeni sacini güle güle kullan.ben kendim boyayamam hic,cesaret edemem heralde..:)
Bonus hamur kizartmasina bizim oralarda pisi denir,yaninda memleket tulumu ve cayla ne cok severim..sevmedigim bir seyde yok..:)
Meyra günlerinizde cok mu ikram yapiliyor,gerci kalabalik oldugundan fazla yapilmasi gerekir dimi..tr'de de ablam,temzemler ve kuzenlerimin akraba günleri var,toparlandiklari günü icten ice belli etmemeye calissamda nasil kiskaniyorum anlatamam...:) hem tombis hem de kiskancim yani..:)
Nursena enginari bende cok severim,bircok yörede farkli cesitleri yapiliyor...ben garniturlusunu de yapiyorum,dolmasinida..bir de ayni garniturlu malzemeler ile pilavini da..:)biz en cok enginarli,garniturlu pilavi seviyoruz..
Nur sinavin bitmis,gecmis olsun..dilerim sonucuda güzel gelip seni sevindirmistir bugun..
Asuman abla,frida,elifunda,nhtylz,yolcu ve nicklerini unuttugum tüm arkadaslar sizler nasilsiniz?
gozun aydin.ALLAH kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin darisi basima artik bende yaxilcam.arkadaşlar çok şükür sınavı geçmişim. Bitti sıkıntım yaa. Çok mutluyum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için.
hosgeldin.Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum artık zayıflamam lazım...
Endokrin uzmanına gittim zayıflaman lazm die zayıflama ilacı verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım. bir de insülin direncim varmışş.
Desteklerinizi bekliyorummm
menun cok hos ben iki gundur suyu unuttum.buraya girmemek bana zarar veriyo.sporda az bi saat yuruyus bi saatte bisiklet surdm.Bugunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 domates
1 salatalik
1 dilim beyaz peynir
3 kuru kayisi
5 badem
Yesil cay
Öğle
Bir tabak makarna
Aksam
1 servis kaşığı bulgur pilavi
3 nugget
3 kabak mucver
Salata
Ayran
Spor
40 dk evde yuruyus
Su
2 litre
hosgeldin.kabul nedemek buyur arkadasim.Arkadaslar herkese mrb.araniza yeni katildim benide kabul ederseniz sevinirim.
kiz meyra seviyorum seni.aldim sagolllbu sana gelsin fıstık: )
al al alamanya
al al al al al al al alaman ya: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?