Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nerdesiniz arkadaşlar kahvaltılar yapıldı mı sular içiliyor mu
ben bugün erkenciyim ama kahvaltı yapmadım daha şimdi çayımı ocağa koymaya gidiyorum
bol su ve yeşil çay içelim bugün
Eh yapilmazmi yapildi ebru salliyla pilates yapildi birazdan da yuruyuse gidilecek

Günaydinnn,huzur ve mutluluk dolu bir gününüz olsun arkadaslarim...

Karatay usulu kahvaltimi yaptim,aksam ögünüde karatay usulu olur umarim..:) Gercekten yapilmasi diger diyetlere nazaran kolay ve yeme kültürümüze cok uygun..insallah aliskanlik haline getirebilirim..simdi kahve esliginde gecmisi okuyayim,bakayim neler kaynatmissiniz gece...:)

" toprağım " ne cok sevdim ben bu hitap'i yena'cim,birazda duygulandim..:) iyiyim sükür,sen nasilsin?umarim bas agrin gecmis,kendini daha iyi hissediyorsundur..dikkat et lutfen kendine,islerinde kolayliklar diliyorum..Ablan icin de cok cok gecmis olsun,ilk defa duydum mide fitigi'ni..bu arada ananasi seviyorum evet:)esim'de cok yemeyice bana kaliyor bitirme görevi..:)

Masallah dafi abla,ne kadar ince ve düsüncelisin..kendini bir tarafa koyup,ablani,kaynini,anne ve babani düsünmüssün..umarim inceliginin ve fedakarliginin kiymeti biliniyordur cevren tarafindan..

Allah yardimcin olsun elifunda,sanirim kayinvalidenlerle ayni evde yasiyorsun dimi?bu da etkili oluyordur kizinin üzerinde sanirim,otarite kuramiyor,diledigin gibi yetistiremiyor olabilirsin..Ayri bir eve cikma ihtimalin yok mu?sadece cocuk icin degil sizin icinde zor oluyordur birlikte yasamak...

Hayırlı sabahlar

hayirli sabahlar Asuman abla,nasilsin? bu ara mr cektirmissin sanirim,ben kacirdim o kismi galiba,lütfen kusura bakma..umarim önemli bir sey yoktur,mr sonuclarin da güzel gelir..Allah sifa versin..

Selam kizlar.. Gununuz aydın ve hayırlarla dolsun.....ben de klasik kahvaltımı yaptm.yumurta domates peynir yeşil cay...

Yena canım mide fıtığı benim abimde de var.onun da bikac sene once çıktı.bi hap var gunluk iciyo bi de yerken dikkatli yiyor.aşırı ya kaçmıyor yani.gecmis olsun ama sanırm bu kalıcı bi hastalık.tek sorunu günlük hap içmesi.

Gunaydin kizlar kuafordeyim meraba deyim sabah kizlar 5 te uyandirdilar aman evde bi sinir firtinasi vaRdi uykusuz olunca admda bi afra bi tafra kizlar patates kizartmasi istedi sabah kizArttim firindan taE de ekmek aldik ama adam sinirlendirdi beni 1 lokma yemeden kalktim sofradan iyi oldu saniri. Benim acimdan:))) o ise gidince 1 dlm.kepek ekmekle peynir yedim saat 10 da elma yedim yesil cay ictim oglenede enginar dolmasi yaptim amma acemilik sogan hic unutulurmu dolma ici kiyma pirnc li oldu neyseki 3,taneydi ama hakkat cok guzel oluyomus yaw ben salcasiz sevmem pek adanali olunca valla faydali buzluğa atilirmiki haslanip dafi okusa yazArdi neyse amma yazdim hee

Eh yapilmazmi yapildi ebru salliyla pilates yapildi birazdan da yuruyuse gidilecek

Aaaa nedense yena'ya yazdigim alintim,koyu siyah renkte cikmis..:)nasil oldu anlayamadim bir türlü..:)
Yelizcim maşallah diyim sana
Ben de Yazıyı özellikle koyu yazdın diye düşünmüştüm Kasımpatı :) mr ımın sonucu da yarın çıkacak inşallah
Nursena bakıma girmişsin saçınımı değiştiriyorsun güle güle kullan şimdiden
Ben de sabah sabah market sporu yaptım iki ayrı markete gittim çeşitli peynirler ve taze ekmekle bir güzel yedim
Benim koca da kızdırsaydı beni iyi olacaktı zannımca :))

Aynen canim evde pisirdigin yemeklerden kolayca yiyebiliyosun.pirinc patates hamur haric ben tuttum bu diyeti yaaa.1.5 aydir bu duyetle yatiyo kalkiyorum.devam arkadasimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…