sen neleri atlatmiyon kusum bunuda atlatirsin.çok işim var kızlar çok....
hayırlısı ile şu perşembeyi bir atlatsaydım....
Eh yapilmazmi yapildi ebru salliyla pilates yapildi birazdan da yuruyuse gidileceknerdesiniz arkadaşlar kahvaltılar yapıldı mı sular içiliyor mu
ben bugün erkenciyim ama kahvaltı yapmadım daha şimdi çayımı ocağa koymaya gidiyorum
bol su ve yeşil çay içelim bugün
Selam,
Bu aralar pek uğrayamıyorum..yoğunluk ve yorgunluktan pek yazamıyorum..
Ne güzel kararlar alınmış..ben de uymaya çalışırım..Uyamadığım zamanlar çoğunlukta olursa kusura bakmayın..
Bonuscum kolay gelsin..Dilerim bebeler sorun çıkarmazda kısa sürede misler gibi olur evin...
Daficiğim.
Fridacım komşunun çokmu parası var..Göbekten iğne yi merak ettim..karın yağları içinmi acep.?
Kasımpatı toprağım, nasılsın.? mönün gayet başarılı..Ananası çok mu seviyorsun.:)
ben iyiyim çok şükür baş ağrım dışın da dünden beri yine ensem ve başım çok ağrıyor..oğlum da daha iyi çok sağol canım..
nursenacım,enginarı çok severim, maalesef eşim ve çocuklar sevmez....Kuzu etli,pişiririz,baklalı çok güzel olur...dolması harika olur...Bir de kasımpatının dediği gibi enginarlı pilavı çok güzel oluyor tabii yapraklarıyla pişirilir yaprakları tek tek eline alıp dişlerinle sıyırırsın asıl lezzet yaprakların da zaten...
Meyracım kolay gelsin...Sen de toparlan artık, yeniden 90 larımı görmek istiyorsun yoksa..
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...sevde 38, karatay çok iyi bir seçim çok iyi bir yaşam şekli umarım hep devam edersin...Ben bir süre yaptım ve kısa zaman da 10 kilo verdim...
asucum,mr sonucunu bizimle de paylaşırsın merak ediyorum...Ablam endoskopi sonucun almış mide fıtığı varmış ablam da..hiç duymamıştım..Ömür boyu kullanacağı bir ilacı oldu artık.ona belli etmedim ama üzüldüm biraz. ki ablam kadar sağlıklı beslenen birini daha tanımadım...Her açıdan yiyeceklerine çok dikkat eder hep organik ürün satın almaya çalışır,her gün yürüyüş yapar vb.
hayırlı geceler güzeller
yenacım bil mukabil canım
şerbetli yine rahatsızlanmış çok öpüyorumşimdi iyidir inşallah. ablanada çok geçmiş olsun. bizim köydede birisinde var mide fıtığı ama nasıl bir tedavi uyguluyor onu bilmiyorum.
buralarda birde bir cücük gördüm sankibir cücüğü olucakmış çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasibetsin
çok sağol canım. köydeydim. köy şimdi çok güzel bana çok iyi geldi. tek sıkıntım internet olmayışı sizlerden uzak kalmak. telefonda pek çekmiyor daha doğrusu bazı telefonlar çekmiyor benimkide bunların içinde. pencerenin üst köşesine bırakırsam gelen çağrıları görüyorum. terasa çıkıp zoraki konuşuyorum.
sağol nursenacım. sana sıkıntı olmasın dedim. küçük bıcırık nasıl oldu . çiçek açıncada evi terketmeye kalkışmadımı
bizde önemli birşey yok çok şükür. ablamların evi yıktılar yeniden yapılacak. ablam şimdilik bizim giriş katta oturuyor. kaynımda bizim orta katta çalışıyor. her ikiside rahat girip çıkamıyorlar. ben evde olunca herkes rahat oluyor. küçük yerlerde insanlar çok daha fazla dikkat etmesi gerekiyor. fitneye fırsat vermemek için benim orda olmam herkes için hayırlı oluyor. hem annemlerlede ilgileniyorum. eltim kaynım bizde yemek yiyorlar. annemlerin yemeğini,temizliğini yapıyorum. ablam tarladan gelince 1 tabakta onlara yemek indiriyorum onunda yemek sıkıntısı olmuyor.yorgun yorgun yemek yapmaya uğraşmıyor. bu arada bende yaptığım yemekleri sansürsüz yiyorum
teşekürler asucum bende sizleri özledim. köyde bile bahsettim sizlerden. ''burda daha güzel zaman geçiriyorsun ne yapacaksın bursada ne güzel evin var otur işte burda'' diyorlar . bende arkadaşlarımı özlüyorum köyde internet yok dedim. internette nasıl arkadaşlık kurulduğunu bilmedikleri için birbirlerine bakışıyorlar
sukur kendi capimda takiliyorum.kizim cok tuaf olmaya basladi hic dinlemiyo beni dokuyo saciyo.dedesi ile babannesi yapsin elleme diyolar. hic bisey dedirtmiyolar.bugun arabanin onune firladi adam durdu .onunde durcam gitmiycem diye inatlasti.aldim eve geldim.sinirden kudurdu.hala uyumadi bugun azda uyudu. yoruldum bas edemiyorum.daha dogrusu etttirmiyolar.
Hayırlı sabahlar
Eh yapilmazmi yapildi ebru salliyla pilates yapildi birazdan da yuruyuse gidilecek
YelizcimAaaa nedense yena'ya yazdigim alintim,koyu siyah renkte cikmis..:)nasil oldu anlayamadim bir türlü..:)
Aynen canim evde pisirdigin yemeklerden kolayca yiyebiliyosun.pirinc patates hamur haric ben tuttum bu diyeti yaaa.1.5 aydir bu duyetle yatiyo kalkiyorum.devam arkadasimm.Günaydinnn,huzur ve mutluluk dolu bir gününüz olsun arkadaslarim...
Karatay usulu kahvaltimi yaptim,aksam ögünüde karatay usulu olur umarim..:) Gercekten yapilmasi diger diyetlere nazaran kolay ve yeme kültürümüze cok uygun..insallah aliskanlik haline getirebilirim..simdi kahve esliginde gecmisi okuyayim,bakayim neler kaynatmissiniz gece...:)
Ne demek canim birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin.bu arada vende yeniyim. Burda sicak bi ortam oldugunu gordum ,hissettim, bildim.Kızlar beni de alırmısınız aranıza bende kilo vermeye çalışanlardanım
Iste bahsettigim corbayı yaptım öglen yemeğim.2 kase yedim...
afiyet olsun tarifini de alalım :)Iste bahsettigim corbayı yaptım öglen yemeğim.2 kase yedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?