sen ii olda uzakts olsan kalbimiz senle daficim.yenacım ince ruhlu güzel çok teşekkür ederim.
kızlar merak etmişsiniz hakkınızı helal edin bu kadar ara verip haber vermemek büyük sorumsuzluk. suçumu kabul ediyorum. elimde olmayan nedenlerden köyde kalışım uzun sürdü ve devam edecek. n
yapamadimpaylaşıcaz
ursenacım istersen bir süre listeden çıkarabilirsin çünkü köye nezaman gidip ne zaman dönerim onu bende kesin bilemiyorum. onun için bu düzensizliğimle sizide yormıyayım.
Selam,
Bu aralar pek uğrayamıyorum..yoğunluk ve yorgunluktan pek yazamıyorum..
Ne güzel kararlar alınmış..ben de uymaya çalışırım..Uyamadığım zamanlar çoğunlukta olursa kusura bakmayın..
Bonuscum kolay gelsin..Dilerim bebeler sorun çıkarmazda kısa sürede misler gibi olur evin...
Daficiğim.
Fridacım komşunun çokmu parası var..Göbekten iğne yi merak ettim..karın yağları içinmi acep.?
Kasımpatı toprağım, nasılsın.? mönün gayet başarılı..Ananası çok mu seviyorsun.:)
ben iyiyim çok şükür baş ağrım dışın da dünden beri yine ensem ve başım çok ağrıyor..oğlum da daha iyi çok sağol canım..
nursenacım,enginarı çok severim, maalesef eşim ve çocuklar sevmez....Kuzu etli,pişiririz,baklalı çok güzel olur...dolması harika olur...Bir de kasımpatının dediği gibi enginarlı pilavı çok güzel oluyor tabii yapraklarıyla pişirilir yaprakları tek tek eline alıp dişlerinle sıyırırsın asıl lezzet yaprakların da zaten...
Meyracım kolay gelsin...Sen de toparlan artık, yeniden 90 larımı görmek istiyorsun yoksa..
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...sevde 38, karatay çok iyi bir seçim çok iyi bir yaşam şekli umarım hep devam edersin...Ben bir süre yaptım ve kısa zaman da 10 kilo verdim...
asucum,mr sonucunu bizimle de paylaşırsın merak ediyorum...Ablam endoskopi sonucun almış mide fıtığı varmış ablam da..hiç duymamıştım..Ömür boyu kullanacağı bir ilacı oldu artık.ona belli etmedim ama üzüldüm biraz. ki ablam kadar sağlıklı beslenen birini daha tanımadım...Her açıdan yiyeceklerine çok dikkat eder hep organik ürün satın almaya çalışır,her gün yürüyüş yapar vb.
daficim hoş geldin ve güle gülemi diyim bilemedim :) yerin çok belli oluyor köydede bulunman gerekiyormuş köyden her geldiğinde uğra olur mu listeden filanda çıkma nursena seni izinli yazsın çünkü sen burda olmasanda biz seni düşünüp özlüyoruz :)asucum köyde kuzenimde biraz rahatsızlandı . tansiyon problemi var sanırım. başı ağrıyordu. yüzü gözü şişmişti. biraz bize gelmiş ''belki gözüm açılır dedim çıktım evden'' dedi. bende omuzlarına bardak çektim birazda masaj yaptım. akşam gidip bir dolaşayım dedim. boynuma sarıldı ''eve geldim gözlerim açıldı sanki sırtımda taş taşıyormuşumda birde atmışım gibi hafifledim'' dedi. bugünde gelicekti bir kere daha yap diye ben bursaya geldim. geldiyse geri dönmüştür. kısmet olursa cuma köyde olursam çağırırım tekrar.
yeliz sen plates yapıyordun evde noldu devam etmiyormusun benimde spor salonunda hala hocalar peşimde dolanıyor platese gireyim diyee bayan hoca geldi sizin şansınıza zor ders yaptıran hocayla plates denemişsiniz ben o kadar zorlamıyorum dedi gelin dersime girin dedi ama ben hala uzak duruyorumYuruyuse gidemwdim kizlar ya benim bidik bu sabah uzuuuunnn uzuuunnn uyudu sonrada kalkinca karnini doyur evi supur derken bu saat oldu gitsem buyuk kiz gelicek okuldan yetisemem diye gidemedim neyse yarina insallah
Gunaydin kizlar kuafordeyim meraba deyim sabah kizlar 5 te uyandirdilar aman evde bi sinir firtinasi vaRdi uykusuz olunca admda bi afra bi tafra kizlar patates kizartmasi istedi sabah kizArttim firindan taE de ekmek aldik ama adam sinirlendirdi beni 1 lokma yemeden kalktim sofradan iyi oldu saniri. Benim acimdan:))) o ise gidince 1 dlm.kepek ekmekle peynir yedim saat 10 da elma yedim yesil cay ictim oglenede enginar dolmasi yaptim amma acemilik sogan hic unutulurmu dolma ici kiyma pirnc li oldu neyseki 3,taneydi ama hakkat cok guzel oluyomus yaw ben salcasiz sevmem pek adanali olunca valla faydali buzluğa atilirmiki haslanip dafi okusa yazArdi neyse amma yazdim hee
Yelizcimmaşallah diyim sana
Ben de Yazıyı özellikle koyu yazdın diye düşünmüştüm Kasımpatı :) mr ımın sonucu da yarın çıkacak inşallah
Nursena bakıma girmişsin saçınımı değiştiriyorsun güle güle kullan şimdiden
Ben de sabah sabah market sporu yaptım iki ayrı markete gittim çeşitli peynirler ve taze ekmekle bir güzel yedim
Benim koca da kızdırsaydı beni iyi olacaktı zannımca :))
şu akşam çayının yanında atıştırmayı zaten hiç söyleme üzüm leblebi yine neysede fıstık olayor, bağzen gofret .......vs.Adaşım ben evdeyim ama benim de düzenim yok yani şutlanırsak beraber şutlanırız :)
Zaten kahvaltı yapmam genelde öğleni buluyor benim akşam da 6-7 gibi yiyoruz evde olursak çayın yanında da leblebi kuru üzüm vs atıştırıyorum genelde
hosgeldinKızlar beni de alırmısınız aranıza bende kilo vermeye çalışanlardanım
Yok canim birakmadim aynen devam pulatese ek olarakta yuruyus yapmaya calisiyorum simdi birde persembeleri yogurt detoks corbasi yapicam insallah sonuclar guzwl oluryeliz sen plates yapıyordun evde noldu devam etmiyormusun benimde spor salonunda hala hocalar peşimde dolanıyor platese gireyim diyee bayan hoca geldi sizin şansınıza zor ders yaptıran hocayla plates denemişsiniz ben o kadar zorlamıyorum dedi gelin dersime girin dedi ama ben hala uzak duruyorum
OOOOO idalıyız :)) güzel güzel ilee banada yaptıracaksınız perşembeleri bişey bişeyYok canim birakmadim aynen devam pulatese ek olarakta yuruyus yapmaya calisiyorum simdi birde persembeleri yogurt detoks corbasi yapicam insallah sonuclar guzwl olur
cok istiyorum ama imkanlar izin vermiyo.bide kayinvalidemle esimdende iyi anlasiyorum yada bas basa kalmadigim icin oyle saniyorum.bilmiyorum.ya yoruldum." toprağım " ne cok sevdim ben bu hitap'i yena'cim,birazda duygulandim..:) iyiyim sükür,sen nasilsin?umarim bas agrin gecmis,kendini daha iyi hissediyorsundur..dikkat et lutfen kendine,islerinde kolayliklar diliyorum..Ablan icin de cok cok gecmis olsun,ilk defa duydum mide fitigi'ni..bu arada ananasi seviyorum evet:)esim'de cok yemeyice bana kaliyor bitirme görevi..:)
Masallah dafi abla,ne kadar ince ve düsüncelisin..kendini bir tarafa koyup,ablani,kaynini,anne ve babani düsünmüssün..umarim inceliginin ve fedakarliginin kiymeti biliniyordur cevren tarafindan..
Allah yardimcin olsun elifunda,sanirim kayinvalidenlerle ayni evde yasiyorsun dimi?bu da etkili oluyordur kizinin üzerinde sanirim,otarite kuramiyor,diledigin gibi yetistiremiyor olabilirsin..Ayri bir eve cikma ihtimalin yok mu?sadece cocuk icin degil sizin icinde zor oluyordur birlikte yasamak...
hayirli sabahlar Asuman abla,nasilsin? bu ara mr cektirmissin sanirim,ben kacirdim o kismi galiba,lütfen kusura bakma..umarim önemli bir sey yoktur,mr sonuclarin da güzel gelir..Allah sifa versin..
Ben bir süredir kurtuldum şükür gofret Bisküvi vs den artık yemiyorumşu akşam çayının yanında atıştırmayı zaten hiç söyleme üzüm leblebi yine neysede fıstık olayor, bağzen gofret .......vs.
Gözünüz aydın Allah hayırlı evlat eylesinBen geldim temizlik bitti hala isler var bitmiyo bugunde elif durmuyo aksine.
Gelinimiz dogum yapti hala oldum allah hayirli etsin ins mevludu ertelemek istedim gerek yok dediler hazirlik yapiyorum iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?