Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen ii olda uzakts olsan kalbimiz senle daficim.

selam canım ben bu mesajını hiç görmemiştim akşam halbuki bakmıştım sayfaya ama başımda çok ağrıyordu senin mesaj yazdığın bu sayfayı hiç görmemştim o yüzden bugün nasılsın ses seda yok diye mesaj atmıştım kusura bakma

ablana geçmiş olsun demek midede de fıtık oluyormuş haberim yoktu bağzen ne kadar dikkat etsekte sakınan göze çöp batar misali hastalıklar bizi buluyor mağlesef herşey insanlar için iştee inş. tedavisi olumlu sonuç verir ve ablan çokta sıkıntı çekmez...

komşum çok ilginç yena yaaa şimdi tanıdığım 3 kişi aynı diyetisyene gidiyor bunlardan bana en yakını komşum günlük rapor veriyor bana :) kullandığı iğne BD U. 100 İNSÜLİN ilacı araştırmadım vaktim yoktu her sabah karnından bir kere vuruluyor bu iğnelerle birlikte konturoler haftalık 150 tl. bana mantıklı gelmedi tabii gerçi mantıklı gelsede haftalık 150 tl veremem ayrı yeten diyetinde kuruyemiş, tahıl, yağ ve meyva yok anlıyacağın öğlen ve akşam genelde sebze çorbası içiyorlar bana diyorki gel sende gidelim
bende dedimki yok bacım ne gereği var ben zaten senin içtiğin çorbaları içersem senden fazla kilo veririmki durum bu konu beni harbi ürkütü bağzı diyetisyenler insanı aç bırakıp elde edilen zayıflığıda kendi başarısı sanıyor tabi konu tartışmaya ve konuşmaya çok açık ..........

daficim hoş geldin ve güle gülemi diyim bilemedim :) yerin çok belli oluyor köydede bulunman gerekiyormuş köyden her geldiğinde uğra olur mu listeden filanda çıkma nursena seni izinli yazsın çünkü sen burda olmasanda biz seni düşünüp özlüyoruz :)

bendeki durumlarda kötü sayılır dün sabah bir yumurta bir kiwi azda maydanoz yedim spora gittim spora gitiğim günler kahvaltım bu! birde yanında yeşil çay içiyorum ne kadar sağlıklı görünüyor değilmi keşke sonrasıda öyle olsaydı spordan sonra direk gelinlik provasına gittim sonrasında öğlen gelinle dışarda bişeyler atıştırırız diye düşünmüştüm ama bu sefer vakitsizlikten öyle olmadı kendi elbiselerim içinde biraz alışveriş yapıp bu sefer direk kendi terzime geçtim elbiselerimi prova olduktan sonra akşam eve geldiğimde saat 17:00 iidi nasıl başım ağrıyor bütün gün çay kahve de içmeden gezince fena oldum aceleyle bir kahvaltı hazırladım ve tabiki fazla kaçtıı

bu sabahta arkadaşa kahvaltıya gittim ölçü yine kaçtı akşama sadece salata ve haşlanmış tavuk atıştırırım artık ama düzen yok anlaşıpta herkez yediğini içtiğini yazdığı zaman bende yazayım belki biraz çeki düzen veririm kendime ama korkuyorum bu beslenmelerle yaa beni şutlarsanız

Yuruyuse gidemwdim kizlar ya benim bidik bu sabah uzuuuunnn uzuuunnn uyudu sonrada kalkinca karnini doyur evi supur derken bu saat oldu gitsem buyuk kiz gelicek okuldan yetisemem diye gidemedim neyse yarina insallah
yeliz sen plates yapıyordun evde noldu devam etmiyormusun benimde spor salonunda hala hocalar peşimde dolanıyor platese gireyim diyee bayan hoca geldi sizin şansınıza zor ders yaptıran hocayla plates denemişsiniz ben o kadar zorlamıyorum dedi gelin dersime girin dedi ama ben hala uzak duruyorum

Adaşım ben evdeyim ama benim de düzenim yok yani şutlanırsak beraber şutlanırız :)
Zaten kahvaltı yapmam genelde öğleni buluyor benim akşam da 6-7 gibi yiyoruz evde olursak çayın yanında da leblebi kuru üzüm vs atıştırıyorum genelde

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz zamanla tanışır kanaşırız inş

geçmiş olsun kuaförde bütün kızgılığını unutmuşsundur benimki beni kızdırsa daha fazlamı yerdim bilemedim şimdii

dolmayı bende acılı eşkili severim afiyet olsun yediklerinde çok güzel yerinde olmuş :)

adaş nolcak senle benim bu düzensizliğimiz 2 asu olarak gurubun yüzünü bir güldüremedik gerçi ben listede geçen hafta tam güldürüyordum üçüncülüğümüde ellimden aldınız

bende geldim kahvemi içtim kalkıp yemeğimi koymaya başlıyım evede bir süpürge çekmem lazım tembelik böyle bişey işte saat bu saat olmuş ben arkadaştan gelmişim sizinle sohbeteyim

şu akşam çayının yanında atıştırmayı zaten hiç söyleme üzüm leblebi yine neysede fıstık olayor, bağzen gofret .......vs.

Yok canim birakmadim aynen devam pulatese ek olarakta yuruyus yapmaya calisiyorum simdi birde persembeleri yogurt detoks corbasi yapicam insallah sonuclar guzwl olur

cok istiyorum ama imkanlar izin vermiyo.bide kayinvalidemle esimdende iyi anlasiyorum yada bas basa kalmadigim icin oyle saniyorum.bilmiyorum.ya yoruldum.

şu akşam çayının yanında atıştırmayı zaten hiç söyleme üzüm leblebi yine neysede fıstık olayor, bağzen gofret .......vs.
Ben bir süredir kurtuldum şükür gofret Bisküvi vs den artık yemiyorum
Onun yerine leblebi üzüm kuru meyve atıştırıyorum bazen de ceviz fındık :)

Merhabalar efemm.:)

Bonuscum Allah anali babali buyutsun yegenini,hayirli evlat,guzel insan olsun..

Fridacim ,komsun seker hastasimi canim. yengemde gobekten igne oluyor gun de bir kez...yakladik 5-6 yildir diyabet..zor bir hastalik..

Fundacim,cocugun egitimi konusun da genelde buyukler hep mudahale eder iyilik yaptiklarini dusunurler aslin da oyle degil ama naapican..
Bir yazi okumustum cocuk egitimi mutlulugu uzerine..genis aile de buyuyen cocuklar cok daha ozguvenli,mutlu,paylasimci olurlarmis...boyle de iyi bir yani var soylemek istedim..

Kasimpati,seni uzmek istememistim topragim diyerek kusura bakma tatlim..

Son düzenleme:
Ablama gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim..

Bengisu,evet ablam da omur boyu bir hap kullanacak ve beslenmesine dikkat edecek..daha once de dedigim gibi asiri dikkat eder zaten..

Son düzenleme:
O zaman yediklerimi yazayim.:)
Bugun cok leziz di yemekler..

Sabah.
İki dilim koy ekmegi
Peynir
Zeytin
Salca

Ogle..
İslim kebabi
İki kasik patates puresi
Dort kasik pilav

Yesilcay
Nescafe
Cay bir suru ictim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…