Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tekrardan gecmis olsun bas sisirmek ne demek ne zaman istersen burdayiz biz

benimkide bi umut iste napim turkuyeden anam babam arar baskada kimse hatirlamax dogum gunumu.kendimi teselli ediyoru.

inş büyüyünce kızçen hep hatırlar doğum gününü: )

Gunaydinn herkese

Üc aylariniz mubarek olsun...
Gecmis yapamadim biri bana ozet gecse fena olmazv

özet; bla bla bla: )))))

allah allah: (
çok geçmiş olsun canım yaaa, bir sadaka ver sen yinede...
kızın içinde çok sevindim, çok şükür herşey yolunda ve devamında da rabbim kolaylıklar versin inş.

Selamün aleykümm...

bugun okullar tatil diye eşimde evdeydi iyi oldu çocuklarla ilgilendi bende öğleye kadar yattım...ayağım biraz daha iyi ama kollarım bacaklarım ve sırtımda ağrılar var darbeden dolayı sanırım ilk anda çıkmadı ama yavaş yavaş farklı yerlerde acımalar başliyo...neyse geçicek inş...şimdide eşimle beraber pizza yaptık attık fırına iftara kadar hazır olur bide un helvası yaptımm gerçi irmik helvası yapıcaktım dalgınlıkla un kavurmaya başlamışım sonrada devam ettim yenam duymasın ama...

gecmis olsun abla ya.cok uzuldum.dikkat et kendine lazimsin bize.kirma biyerlerini.optum kocamanindan.tekrar cok gecmis olsun.
sağol canım...

sahsen ben buraya girdim gireli psikolojik olarak dertlerimi anlatarak desteklerle kilo veriyorum.ama en guzeli cok guzel arkadas sahibi olduguma inaniyorum.iiyiki varsinz kizlar.oyuzden sende oyle dusunme ablacm.mucckkk mucckkk
kizinidacok gecmis olsun.

sağol canımm...

sağol frıdacım....bugun yatıyorum ya küçüğüm gelip anne ayağını öpücem geçicek üzülme tamammı diyo...

Yolcu canim gecmis olsun.yine şükür ki bisey olmamış.verilmiş sadakan varmış.

sağol bengisu....

Zeynepcim cok gecmis olsun canim...
Dikkat et kendine..

sağol yenacım dikkat ediyorum...

Tekrardan gecmis olsun bas sisirmek ne demek ne zaman istersen burdayiz biz

Aminn çok sağol canım...

selamün aleyküm...
çok fena gribim, boğaz gitti ses hortladı...
neyse geçer bakalım.
çay içiyom çayın tadını alamıyorum girpten...

geçmiş olsun bitki çaylarını ihmal etme

allahım hava çok soğuk....
bırrrr.....
dışarda durup durup kuzu dişi yağıyor....
bi ara markete gittim geldim, kuzu dişi yağdı dönerken yine, göz gözü görmedi...

burdada çok soğuk beni de zaman zaman bir titreme tutuyor sormaa bu kuzu dişi dediğin dolu mu oluyor ? bende dün taksime gitmiştim meydanda fena doluya tutuldum hemen bir binanın altına sığındım 20 dk. filan bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…