- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Tekrardan gecmis olsun bas sisirmek ne demek ne zaman istersen burdayiz bizsağol canım...kızım geçtiğimiz ağustosta ufak bi kaza geçirdi ayağı kırıldı ve sonrasında plak takıldı şimdi plağın alınma zamanı geldi ama okulların kapanmasını bekliyoruz ayda bir kontrollerimiz varda onlardan birini daha atlattık...kemik çok güzel kaynamış bi sıkıntı kalmamış yani ama kuzum çokkkk duygusal ve ameliyat bu anlamda sıkıntı bizim için inş çabuk ve sıkıntısız atlatırız...bende her kontrol sonrası kızımın tepkilerinden ve konuşmalarından sebep bu duygu yoğunluğunu çok yoğun yaşıyorum dolayısıyla sizinde başınızı şişiriyorum kusuruma bakmayın...
benimkide bi umut iste napim turkuyeden anam babam arar baskada kimse hatirlamax dogum gunumu.kendimi teselli ediyoru.
Gunaydinn herkese
Üc aylariniz mubarek olsun...
Gecmis yapamadim biri bana ozet gecse fena olmazv
Selamün aleykümm...
bugun kızımın kontrolü vardı..bi sıkıntı yok çok şükür haziranda ameliyat var bi dahaki ay gidip anestezi doktoruyla falan görüşücez...he bide bugun annemde merdivende ayağım kaydı nasıl havalandığımı anlamadan yerde buldum kendimi ayağımı ve belimi fena vurmuşum yerimden kalkamadan görümcemin kollarında bayılıp kalmışım evdeki herke ufak çaplı bi şok geçirdi..neyseki çabuk toparladım ama tek ayağımı basamıyorum seke seke geziyorum belimde çok bi ağrı yok inş sonrada çıkmaz...çocukların gözü önünde düştüm bide bayıldım derken kaç saatir iyi olduğumu anlatmaya çalışıyorum oynuyorum onlarla ama ikna olmuyolar bakıyorum oyun oynarken kendi aralarında konuşup ağlıyolar falan...neyse bende haberler böyle işte...
sağol canım...gecmis olsun abla ya.cok uzuldum.dikkat et kendine lazimsin bize.kirma biyerlerini.optum kocamanindan.tekrar cok gecmis olsun.
sahsen ben buraya girdim gireli psikolojik olarak dertlerimi anlatarak desteklerle kilo veriyorum.ama en guzeli cok guzel arkadas sahibi olduguma inaniyorum.iiyiki varsinz kizlar.oyuzden sende oyle dusunme ablacm.mucckkk mucckkk
kizinidacok gecmis olsun.
ilk kilolar rahat veriliyorda sonrasında insan zorlanıyor birde sürekli dikkat etmek insanda bıtkınlık yılgınlıkta yapabiliyor inş. sende kendi hedeflerine ulaşırsın ..
geçmiş olsun canım Allah daha beterlerinden korusun ayağını zorlama ki kalıcı bir hasara incinmeye dönüşmesin çocuklar nasıl korkmuş yaa neyse sen gereken ilgiyi veriyorsun zaten eminim onlarda unutacaklardır
tatlış tabiki günlük yaşantımızı, düşüncelerimizi anlatıcaz, paylaşıcaz sırf diyet yapan robotlar değiz bizde insanız duygularımız var dimii :)
Yolcu canim gecmis olsun.yine şükür ki bisey olmamış.verilmiş sadakan varmış.
Zeynepcim cok gecmis olsun canim...
Dikkat et kendine..
Tekrardan gecmis olsun bas sisirmek ne demek ne zaman istersen burdayiz biz
inş büyüyünce kızçen hep hatırlar doğum gününü: )
özet; bla bla bla: )))))
allah allah: (
çok geçmiş olsun canım yaaa, bir sadaka ver sen yinede...
kızın içinde çok sevindim, çok şükür herşey yolunda ve devamında da rabbim kolaylıklar versin inş.
selamün aleyküm...
çok fena gribim, boğaz gitti ses hortladı...
neyse geçer bakalım.
çay içiyom çayın tadını alamıyorum girpten...
of of oooofİyi akşamlar
Meyracım geçmiş olsun
Ben de çayımı demledim iftarı bekliyorum kahvaltı sofrasına nasıl dayanacağım bilmiyorum
Bir de mayalı hamur kızartması var tabii
selamün aleyküm...
çok fena gribim, boğaz gitti ses hortladı...
neyse geçer bakalım.
çay içiyom çayın tadını alamıyorum girpten...
allahım hava çok soğuk....
bırrrr.....
dışarda durup durup kuzu dişi yağıyor....
bi ara markete gittim geldim, kuzu dişi yağdı dönerken yine, göz gözü görmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?