- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bende 80 olmak istiyom ramazana kadarHanımla r bizim okulda bi bayan hoca var.bi iki ay once diyete başladı.bugün sordum nasil gidiyor diye.diyo ki yogunum tam olatak baslayamadim diyete sadece 8 ile 9 kilo verdim diyo.ben kac aydır cirpiniyorm kizs boyu 10 kilo vetdm.bu iste bu terslik var.ne yapıp edip ramazana 80 ilebbaslamam laxim
Cok gecmis olsun Allah korumus valla bide kizin neden ameliyat oluyoSelamün aleykümm...
bugun kızımın kontrolü vardı..bi sıkıntı yok çok şükür haziranda ameliyat var bi dahaki ay gidip anestezi doktoruyla falan görüşücez...he bide bugun annemde merdivende ayağım kaydı nasıl havalandığımı anlamadan yerde buldum kendimi ayağımı ve belimi fena vurmuşum yerimden kalkamadan görümcemin kollarında bayılıp kalmışım evdeki herke ufak çaplı bi şok geçirdi..neyseki çabuk toparladım ama tek ayağımı basamıyorum seke seke geziyorum belimde çok bi ağrı yok inş sonrada çıkmaz...çocukların gözü önünde düştüm bide bayıldım derken kaç saatir iyi olduğumu anlatmaya çalışıyorum oynuyorum onlarla ama ikna olmuyolar bakıyorum oyun oynarken kendi aralarında konuşup ağlıyolar falan...neyse bende haberler böyle işte...
Zeynepcim büyük geçmiş olsun canımSelamün aleykümm...
bugun kızımın kontrolü vardı..bi sıkıntı yok çok şükür haziranda ameliyat var bi dahaki ay gidip anestezi doktoruyla falan görüşücez...he bide bugun annemde merdivende ayağım kaydı nasıl havalandığımı anlamadan yerde buldum kendimi ayağımı ve belimi fena vurmuşum yerimden kalkamadan görümcemin kollarında bayılıp kalmışım evdeki herke ufak çaplı bi şok geçirdi..neyseki çabuk toparladım ama tek ayağımı basamıyorum seke seke geziyorum belimde çok bi ağrı yok inş sonrada çıkmaz...çocukların gözü önünde düştüm bide bayıldım derken kaç saatir iyi olduğumu anlatmaya çalışıyorum oynuyorum onlarla ama ikna olmuyolar bakıyorum oyun oynarken kendi aralarında konuşup ağlıyolar falan...neyse bende haberler böyle işte...
sağol canım...kızım geçtiğimiz ağustosta ufak bi kaza geçirdi ayağı kırıldı ve sonrasında plak takıldı şimdi plağın alınma zamanı geldi ama okulların kapanmasını bekliyoruz ayda bir kontrollerimiz varda onlardan birini daha atlattık...kemik çok güzel kaynamış bi sıkıntı kalmamış yani ama kuzum çokkkk duygusal ve ameliyat bu anlamda sıkıntı bizim için inş çabuk ve sıkıntısız atlatırız...bende her kontrol sonrası kızımın tepkilerinden ve konuşmalarından sebep bu duygu yoğunluğunu çok yoğun yaşıyorum dolayısıyla sizinde başınızı şişiriyorum kusuruma bakmayın...Cok gecmis olsun Allah korumus valla bide kizin neden ameliyat oluyo
Sen beni iyi yakalamışsın da ben seni kaçırmışımİyi akşamlar :))
Millette nasıl bünye var anlamıyorum azcık yemesinler hemen kilolar gidiyor bir de bize bak Uğraş Uğraş gram gitmiyorHanımla r bizim okulda bi bayan hoca var.bi iki ay once diyete başladı.bugün sordum nasil gidiyor diye.diyo ki yogunum tam olatak baslayamadim diyete sadece 8 ile 9 kilo verdim diyo.ben kac aydır cirpiniyorm kizs boyu 10 kilo vetdm.bu iste bu terslik var.ne yapıp edip ramazana 80 ilebbaslamam laxim
Allah razı olsun ablacım...şimdilik iyiyim ama gerekirse gidicem inş...geçen senede serçe parmağımı çarpmıştım bir hafta ayağımı basamamıştım doktorun ozaman yazdığı ağrı kesici ilaç vardı onu kullanıyorum şimdi iyi gelir diye umuyorum...Zeynepcim büyük geçmiş olsun canım
Sen yine de bir kontrole gitseydin bir yerin incinmiş felan olabilir
Kızında sıkıntı olmamasına sevindim canım
sorma yaaa valla oturup ağlayasım geliyo bazen onca ugraş didin gram oynamasın tartı...Millette nasıl bünye var anlamıyorum azcık yemesinler hemen kilolar gidiyor bir de bize bak Uğraş Uğraş gram gitmiyor
Şu an benim de ağlayasım var resmen duygularımız ortaksorma yaaa valla oturup ağlayasım geliyo bazen onca ugraş didin gram oynamasın tartı...
gecmis olsun abla ya.cok uzuldum.dikkat et kendine lazimsin bize.kirma biyerlerini.optum kocamanindan.tekrar cok gecmis olsun.Selamün aleykümm...
sahsen ben buraya girdim gireli psikolojik olarak dertlerimi anlatarak desteklerle kilo veriyorum.ama en guzeli cok guzel arkadas sahibi olduguma inaniyorum.iiyiki varsinz kizlar.oyuzden sende oyle dusunme ablacm.mucckkk mucckkksağol canım...kızım geçtiğimiz ağustosta ufak bi kaza geçirdi ayağı kırıldı ve sonrasında plak takıldı şimdi plağın alınma zamanı geldi ama okulların kapanmasını bekliyoruz ayda bir kontrollerimiz varda onlardan birini daha atlattık...kemik çok güzel kaynamış bi sıkıntı kalmamış yani ama kuzum çokkkk duygusal ve ameliyat bu anlamda sıkıntı bizim için inş çabuk ve sıkıntısız atlatırız...bende her kontrol sonrası kızımın tepkilerinden ve konuşmalarından sebep bu duygu yoğunluğunu çok yoğun yaşıyorum dolayısıyla sizinde başınızı şişiriyorum kusuruma bakmayın...
kizinidacok gecmis olsun.sağol canım...kızım geçtiğimiz ağustosta ufak bi kaza geçirdi ayağı kırıldı ve sonrasında plak takıldı şimdi plağın alınma zamanı geldi ama okulların kapanmasını bekliyoruz ayda bir kontrollerimiz varda onlardan birini daha atlattık...kemik çok güzel kaynamış bi sıkıntı kalmamış yani ama kuzum çokkkk duygusal ve ameliyat bu anlamda sıkıntı bizim için inş çabuk ve sıkıntısız atlatırız...bende her kontrol sonrası kızımın tepkilerinden ve konuşmalarından sebep bu duygu yoğunluğunu çok yoğun yaşıyorum dolayısıyla sizinde başınızı şişiriyorum kusuruma bakmayın...
Cok tesekkür ederim frida,sen de cok tatlisin ama...:)
tok olunca ben de uyuyamiyor ,inanilmaz rahatsiz oluyorum ..Sanirim bu iyi birsey ,rahatsiz oluyoruz diye aksam yemegini daha az yiyebilir,hafif gecirebiliriz dimi...:)
Fridacim senin bunye proteine cok iyi cevap veriyor..persembe gunu patlatirsin saf protein cumaya eksisin.:)
Saka bir yana sagliki ve duzenli beslenmeyi oturtmaliyiz artik..
Selam hanımlar..bugün cok yorucu geçti.sabah sarma sardm.okulda yazılı yaptm.bir de sinifimizi süsledik.beni delirtti cocuklar. kedi merdiveni yaptık bi. Öğrencim boynuna takmış süslü kızım kolye yapmış güya.yarısını bozmuştu.tekrar yaptık.bi de patlayan balonlar.kafam şişti resmen.neyse menümu de yazaym
Bugün oruc tuttm cok şükür.
Iftar. 15 sarma 6 dolma yogurt yesillik
Ara.biraz pat. Mısır ve meyve
olur haber edrim dogum gunumu.☺☺☺.himmm bende bi hastalik sanmistim.benimde tanidik bi abi yaptirdi.iiler simdi 35kilo verdi.ama devamli sporda yapicak.sarkma oluyo.bide cok tehlikeli ya bildigim kadariyla. haliyida alirsan haberini bekliyorm.pahali olmasi kalite olmasi demek bi nevide.dimi ama....
Hanımla r bizim okulda bi bayan hoca var.bi iki ay once diyete başladı.bugün sordum nasil gidiyor diye.diyo ki yogunum tam olatak baslayamadim diyete sadece 8 ile 9 kilo verdim diyo.ben kac aydır cirpiniyorm kizs boyu 10 kilo vetdm.bu iste bu terslik var.ne yapıp edip ramazana 80 ilebbaslamam laxim
Selamün aleykümm...
sahsen ben buraya girdim gireli psikolojik olarak dertlerimi anlatarak desteklerle kilo veriyorum.ama en guzeli cok guzel arkadas sahibi olduguma inaniyorum.iiyiki varsinz kizlar.oyuzden sende oyle dusunme ablacm.mucckkk mucckkk
Hep burdayim ben fiziki olmasada ruhen kesin burdayim cunku kilo veremesemde bir turlu vazgecemiyorm vermek istemekten kendimle barisamiyorum yani :)
Bebeler iyiler buyuyolar duygu bi muddet ustune yapti hic alismamis gibi. Simdi daha iyi arada yapiyo oyle seyler :)
Ben hala yilginim yorgunum ama kilo vermeye mecburum. Hamile kadin goruntusunden cikamadim aynaya bakarken uzuluyorum kendimi ozen bile gosteremiyorum. Tek gordugum sey karnim ve bir zamanlar var olan fakat artik olan rahmetli belim.
Meyracim,esranin annesi taburcu edilmis ev de tedavisi takip edilecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?