Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

bugun kızımın kontrolü vardı..bi sıkıntı yok çok şükür haziranda ameliyat var bi dahaki ay gidip anestezi doktoruyla falan görüşücez...he bide bugun annemde merdivende ayağım kaydı nasıl havalandığımı anlamadan yerde buldum kendimi ayağımı ve belimi fena vurmuşum yerimden kalkamadan görümcemin kollarında bayılıp kalmışım evdeki herke ufak çaplı bi şok geçirdi..neyseki çabuk toparladım ama tek ayağımı basamıyorum seke seke geziyorum belimde çok bi ağrı yok inş sonrada çıkmaz...çocukların gözü önünde düştüm bide bayıldım derken kaç saatir iyi olduğumu anlatmaya çalışıyorum oynuyorum onlarla ama ikna olmuyolar bakıyorum oyun oynarken kendi aralarında konuşup ağlıyolar falan...neyse bende haberler böyle işte...

Bende 80 olmak istiyom ramazana kadar

Cok gecmis olsun Allah korumus valla bide kizin neden ameliyat oluyo

Zeynepcim büyük geçmiş olsun canım
Sen yine de bir kontrole gitseydin bir yerin incinmiş felan olabilir
Kızında sıkıntı olmamasına sevindim canım

Cok gecmis olsun Allah korumus valla bide kizin neden ameliyat oluyo
sağol canım...kızım geçtiğimiz ağustosta ufak bi kaza geçirdi ayağı kırıldı ve sonrasında plak takıldı şimdi plağın alınma zamanı geldi ama okulların kapanmasını bekliyoruz ayda bir kontrollerimiz varda onlardan birini daha atlattık...kemik çok güzel kaynamış bi sıkıntı kalmamış yani ama kuzum çokkkk duygusal ve ameliyat bu anlamda sıkıntı bizim için inş çabuk ve sıkıntısız atlatırız...bende her kontrol sonrası kızımın tepkilerinden ve konuşmalarından sebep bu duygu yoğunluğunu çok yoğun yaşıyorum dolayısıyla sizinde başınızı şişiriyorum kusuruma bakmayın...

Millette nasıl bünye var anlamıyorum azcık yemesinler hemen kilolar gidiyor bir de bize bak Uğraş Uğraş gram gitmiyor

Zeynepcim büyük geçmiş olsun canım
Sen yine de bir kontrole gitseydin bir yerin incinmiş felan olabilir
Kızında sıkıntı olmamasına sevindim canım
Allah razı olsun ablacım...şimdilik iyiyim ama gerekirse gidicem inş...geçen senede serçe parmağımı çarpmıştım bir hafta ayağımı basamamıştım doktorun ozaman yazdığı ağrı kesici ilaç vardı onu kullanıyorum şimdi iyi gelir diye umuyorum...

gecmis olsun abla ya.cok uzuldum.dikkat et kendine lazimsin bize.kirma biyerlerini.optum kocamanindan.tekrar cok gecmis olsun.

sahsen ben buraya girdim gireli psikolojik olarak dertlerimi anlatarak desteklerle kilo veriyorum.ama en guzeli cok guzel arkadas sahibi olduguma inaniyorum.iiyiki varsinz kizlar.oyuzden sende oyle dusunme ablacm.mucckkk mucckkk

kizinidacok gecmis olsun.

iyi geceleer topik ahalisiii

Cok tesekkür ederim frida,sen de cok tatlisin ama...:)
tok olunca ben de uyuyamiyor ,inanilmaz rahatsiz oluyorum ..Sanirim bu iyi birsey ,rahatsiz oluyoruz diye aksam yemegini daha az yiyebilir,hafif gecirebiliriz dimi...:)

selam tatlış :) evet gece geç yiyince rahatsız oluyorum da bağzen bile bilede özelikle kalabalık sofralarda kaçırdığım oluyor zaten gece yatamıycam yemeyeyim diye bilinçlenip kendimi frenlesem her daim düzenli olurdum ve kilo problemim olmaz dı ....

Fridacim senin bunye proteine cok iyi cevap veriyor..persembe gunu patlatirsin saf protein cumaya eksisin.:)
Saka bir yana sagliki ve duzenli beslenmeyi oturtmaliyiz artik..

yaa evet yenam yarın bir proteğin sebze günü şart oldu ama yeterli gelmiycek sanki ben yinede kumarımı oynuyayım
ya bide benim protein gününden kastım sırf protein beslenmesi olmuyor meyva , sebzede yiyorum

bayağı zor bir günmüş zaten öğretmenlere her zaman hayret etmişimdir o kadar çocuğun sorumluluğu, gürültüsü bizim bir okula gidip öğretmenle görüşmemiz bile çocukların gürültüsü yüzünden işkenceye dönüşüyor iyi dayanıyorsunuz ne diyim :)

evet o amelyatın sonrasında çok dikkat gerekiyor hatda bizim şu anda yaptıklarımızdan kat kat fazla kendine bakım gerektiriyor işte o yüzden teyzemin bu amelyatı olmasını istemiyorum tabii amelyatın riskleride insanı korkutuyor ..
halı işi duruyor hala bakalım napıcam alınca haber veririm evet halılar pahalı zaten benim halı işinin uzamasıda bu yüzden uygun bişeyler bakıcaz artık.

ilk kilolar rahat veriliyorda sonrasında insan zorlanıyor birde sürekli dikkat etmek insanda bıtkınlık yılgınlıkta yapabiliyor inş. sende kendi hedeflerine ulaşırsın ..

geçmiş olsun canım Allah daha beterlerinden korusun ayağını zorlama ki kalıcı bir hasara incinmeye dönüşmesin çocuklar nasıl korkmuş yaa neyse sen gereken ilgiyi veriyorsun zaten eminim onlarda unutacaklardır

sahsen ben buraya girdim gireli psikolojik olarak dertlerimi anlatarak desteklerle kilo veriyorum.ama en guzeli cok guzel arkadas sahibi olduguma inaniyorum.iiyiki varsinz kizlar.oyuzden sende oyle dusunme ablacm.mucckkk mucckkk

tatlış tabiki günlük yaşantımızı, düşüncelerimizi anlatıcaz, paylaşıcaz sırf diyet yapan robotlar değiz bizde insanız duygularımız var dimii :)

sen gelmeyince merak ediyoruz, yokluğun belide oluyor bebiklerinde olduğu için bize nazaran daha çok zorluk yaşadığını düşünüyorum Allah kolaylık versin demekten başkada ellimizden bişey gelmiyor gerçi ama....
duygunun arada kaçırmaları çok normal kardeşini kıskanıpta bu durumu süreklide yaşatabilir annesi bu durumu göz önünde bulundurarak senin daha sabırlı olman gerekiyor
bellin çok ağrıyor mu ? bu konuda ne yapılabilir acaba bu durum doğumdan sonra oluşan bişeymi yoksa bir bel fıtığı durumu filan var mıydı ?
beslenmene çeki düzen vericekmişsin hadi bakalım kolay gelsiin başlangıç yaptığında haberimiz olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…