Ayfer kim kiz ben ne kacirdimDun aksam ayfer ne diyodu kiz anam insan acık kendine bakamazmi
Dun aksam ask yeniden vardi fox ta onu diyorum...ordaki ayfer kizi şaziment olan.Ayfer kim kiz ben ne kacirdim
heeeeee tamam canim anladim tv adina izledigim tek sey survivor olunca boyle oluyoDun aksam ask yeniden vardi fox ta onu diyorum...ordaki ayfer kizi şaziment olan.
Gecmis olsun canim havalar bizi aldatiyo malesef bugun ist de cok sogukselamün aleyküm...
naaparsınız?: )
diyet ipimin ucunu iyice kaçırdım, nasıl toplicam hiç bilmiyorum...
zaten bu denli kaçınca toplamak epey zaman alıyor, ama ufak ufak bi yerlerden başlamam lazım toplamaya...
birden bire olmuyo malesef başlamak...
hava burada baya soğuk, hatta bi ara kar attı, sanki yaz değilde kış geliyo: D
dün akşamdan beride boğazlarım balon gibi şişti, neden böyle oldu pek anlayamadım, adaçayı içtim akşam.
antibiyotiğim bitti, düzenlide kullandım, ama geçen seferki gibi çok şükür halsizlik ateş titreme yok, sadece boğazlarım şişti, inş geçer devamı gelmez.
havlar birden bire soğuyunca oldu galiba, vitrin bebeği olduğum için hemen etkilendim işte: (
eşimde daha iyi şükür.
Iste buna koparim
heeeeee tamam canim anladim tv adina izledigim tek sey survivor olunca boyle oluyo
Gecmis olsun canim havalar bizi aldatiyo malesef bugun ist de cok soguk
Iste buna koparim
Evet tam kopmalik bi sarkisağol canım.
gel aşka çok hoş dimi: ))))
Ben de o diziyi severm denk geldikce izlerim ama dun aksam izlemedmDun aksam ask yeniden vardi fox ta onu diyorum...ordaki ayfer kizi şaziment olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?