Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

klasik diyet 3 ana 3 ara öğün daha öncede yaptım ama light ürün hiç kullanmamışdım yakın zamanda hamile kaldım düşükle sonuçlandı dr gittiğimde kadın doğumcu bana light ürün kullan dedi o soktu biraz da aklıma belki de kullanmam bakalım bi başlıyım hayırlısı
Burcun nedir?: )
burcum oğlak
sonradan okuyunca anladım sen olduğunu ama yeniliyorum 110 kilo görünmüyorsun muhtemelen spor sıkılaştırmış seni benden daha iyi görünüyorsun devam spora bende abşlıycam bu arada elbisenin modeli çok hoş hem abiye hem modern olmuş

berak benimde benimsediğim beslenme şekli senin yaptığın gibi 6 öğün gerçi bunu yapmakta çok zorlanıyorumda neyse bende YENA ya katılıyorum çokta light ürünlerini sevmiyorum özelikle bizim kilomuzdakilere gerek olmadığını düşünüyorum..

elbise yorumların için sağol bu akşam bir kınaya gittimde 2 bayan takım elbise giymişti ve çok hoştu kendi kendime abiyede biraz abartım mı diye düşünmeye başladım aslında bu kadar abiye tarzımda değildi ama düğün olunca böyle oldu bu sefer....

neyse çok memnun oldum aranıza katıldığıma soruarım olcak size daha sonra sporla alakalı ama bu gece geç oldu ben kaçar hepinize iyi geceler

iyi geceler :)

İyi geceler,tatlı rüyalar...
Epey geç olmuş yarın erken uyanacağız yine..

ay evet bir pazarın var erken kalkıcaksın neyseki konu barış bey :) hadi gösteriniz gönlünüzce geçer inş. iyi geceler Allah rahatlık versin

GÜNAYDIN
Insallah guzel gecer okuma bayraminiz birinci siniftami oglun
AAA hadi gösteriniz güzel geçer inşallah insan heycanlanmaz mı yaa :) bende bizimkilerin maçlarında çok heycanlanıyorum kızımın okulu kendi yaş gurubunda ilçe birincisi oldular :)
Kizin da takimdami tebrik ederim kizinida
Hisgeldin

Sana kolay gelsin benimde halilarin yikanmasi lazim ama biraz daha beklicem galiba planlarini gerceklestirebilirsin insallah havalar yine dengesiz cunku
Ahhh ah ne feysim var ne watsabım...
Kiz meyra benimde yok valla feysim
resimlerin üzerine tıklayın lütfen.
Oooo elbiselersuper guzel gunlerde kullanin bencede 110 kilo gibi gorunmuyorsun spor baya yaramis bence sikilasmissin

Bengisu teşekkürler canım :) demek sizinde yaza düğün var. Gönlünce bir abiye bulursun inş. Bu benim kına elbisem :) kırmızı olan kızımın

Uzun boylu olmanın avantajını desem bilemedim gecem gün 48 beden eşortman altı aldım C&A dan 46 bedende oluyordu da biraz salaş dursun istedim bu arada eşortman altı 29.90 dı pazardan almaya deymez deneyipte alabiliyoruz ilgilenen arkadaşlara tavsiye olsun buda :)

Senin boyun uzun galiba canim bende 46 beden eteklerimin fermuarlarini daha yeni kspatmaya basladm evet pazardan mal almaya degmiyor magazalardada ayni fiyat zaten

zorlandıkça birbirimize destek olucaz artık ne yapalım. Dün gecede dediğim gibi elbisen o bildiğimiz sıkıcı abiyelere hiç benzemiyor baya modern bi elbise olmuş güle güle giy
hoş buldum :)

Selamün aleykümm...

ay bugun bi türlü çıkamadım yataktan ya...kaç kere kuzuyu wc ye götürdüm tekrar yattım kalktım onlara kahvaltı yaptırdım gene yattım onikide kalktım ortalık topla çorba yap burdayım şimdi yanına ne yapsam diye düşünüyorum...

ben kollanıyom o boydan korseleren böyle özel günlerde iyi oluyo gerçekten ama şimdi yeni almalıyım elimde olan hem çok eskidi hemde 105 106 kiloykende onu giyiyodum oyuzden şimdi normal tayt badi gibi oluyo..ilk giydiğinde biraz bunalıyo insan ama alışırsın bence almalısın...

böyle dedim ama alınmassın demi kötü hissediyorum..

yok canım kötü hisetme neden kötü hissedesin sende benim düğünde daha iyi görünmem için söylüyorsun ama benim korseyi alıp öyle prova yaptırmam lazımdı bide hiç giymediğim için rahatda edemem

daha kuaför masraflarımız var hem kızın hem benim sadece saçıda düşünmüyorum hele hele kıl tüy derdimizi hiç sormaa 2 elbisemdede kolyeye ihtiyacım var bu siyah elbiseye sede zincirli ucunda parıltı olan bir kolye olurda diğer düğün elbisesi için dore kolye almam lazım henüz bulamadımda ...

sen bakındın mı korseye kaç liraya alınır acaba birde nerden bakmak lazım bi bilgin var mı ?

bak şimdi bunu yazdıktan sonra bile aklıma geldi zamanında benim komun güzel bii korsesi vardı hiç giyinemiyordum sonunda komşuma verdim al bunu sen giy diyee...

ben kaynımın düğün zamanı yani 4 sene oldu 30liraya almıştım ama markasını falan hatırlamıyorum...her iç giyim mağazasında var bildiğim kadarıyla renkleri çeşitleri bol...ben göğsüde kapatan askılılardan almıştım çokta memnundum ama artık yenisini almalıyım ve aynısından almayı düşünüyorum..ama şimdi gen askılı olup göğüs altına kadar olanlar var görümcem aldı memnun değildi yanlış hatırlamıyosam 28 liraya almıştı benimde alacağımı bildiği için sakın bundan alma demişti...

komun ürünlerini çok beğeniyorum ama çok pahalı..karşıda fabrika satışı vardı yengem ordan alırdı banada ama burda viaportta var bir kere gittim çok yüksek geldi fiyatları dahada gitmedim belki indirimli günleri vardır bilemiyorum...iyi aklıma getirdin he ilk fırsatta bi gidip bakayım...

Mutlu pazarlar..

Kahvaltimiz yeni bitti sayilir.:)) cay keyfi yapiyoruz balkon da..

Gosterimiz harikaydi bayildimm..nasil basarili ve rahat tum cocuklar.cok eglendiler ve eglendirdiler..
Acilistan sonra slayt gosterisin de benden bekleneni yapip salya sumuk agladim yine..bu sefer de cogunlukla yanin da olamadigim icin huzunlendim..

Yelizcim evet oglum 1. Sinif, kizim 11. Sinif :)) Allaha emanet..

Asu ve kasimpati ugramamis..

Allah bagislasin canim maşallah

ohhh ne güzell
burdada tam çay içmelik hava var ama yalnızım ve canım hiç bişey yapmak istemiyor...

eminim güzeldir tebrik ediyoruz barış paşayı başarılarından ötürü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…