Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün gidicez canım öğretmenleri yoktu diye perşembe gidemedik...

Bu arada Kitapçıya uğradım dün Elif Şafak kitapları indirimliydi Mahrem, Şehrin Aynaları ve Siyah Süt' ü aldım keyifli okumalar bana dimi zemuszemus

İştahını benden bilme kızım -tatlicadiarzu- :roflol: toparlandık zaten hepmiz tane hesabı yemeye başladık :ecrin_bebek: topiği gaza getirdiğin için çok çok teşekkürler bidenemŞeniz

oyyy cok cesaretlendim yahuuuukaydirigubbakcemile5

Hepiniz hoşgeldiniz kızlarrr :sm_cool: Cumadan cumaya tartılıp kilolarımızı yazdığımız bi listemiz var isteyeni ekleyebilirimsüprizzzzz

günaydın bacılarrrrrrrrr

dün düğünümüz vardı bütün tanıdıklar beni görünce kilo verişimi hem tebrik ve amman sakın alma diyede uyardı dün aldıgım gazdan sonra bu haftaya hızlı başladımm :)

sabah kızımı okula bıraktım geldim bir saat callinectes yaptımm çok faydalı ramazanda 5 saat çalıştım baya bi fark yaptı inceltiyor ogluşum uyandı şimdi karnımızı doyuralım bakalım günn daha yeni başlıyor

Şurada olmak yaptıklarımızı birbirimizle paylaşmak inanın çok işe yarıyor

Haydi topikk tam gaz devammmmmmmmhihoyyyt

Günaydınnnnnnnnnnnnn güzeller hayırlı haftalar olsun herkese
kahvaltımı yazıp kaçıyorum işlerimi düzene koyup dönerim
1 dilim peyaz peynir
1 dilim ekmek
5 yeşil zeytin
şekersiz çay
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Glikozum Yağmurgözlüm sizede günaydın opuyorumnanaktan bende kahvaltı yapmaya gidiyorum sonrada okula gidicez inşallah delikafadulden ama önce cuma günü koymayı unuttuğum listeyi koyim -tatlicadiarzu-

Seçil00______________87.5_______________
Citol________________107.7______________
xhüzünx_____________101.9_______________
nursena______________85_________________
Bonus_______________91.7_______________
YENA_______________93__________________
Kittiara______________95__________________
BEYZUS_____________86__________________
YURDUSUM__________81.9_________________
Dream_______________94__________________
Okur________________87.5________________
Toksin_______________77.2_________________
Yağmurgözlü__________113__________________
Aşkito_______________71.7_________________
Kediruhlu_____________105.7________________
Sscuba_______________92__________________
Glikoz________________88__________________

Namem seni listeye benmi yazmamışım yoksa senmi yaz dememişsin -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar
sobamı kurdumm
az önce yaktımm
ohhh kemiklerim ısındııııı kaydirigubbakcemile3

ne yedim sabah 8 de bir yumurta haşlanmışından 2 dilim ekmek
biraz peynir
işleri jet hızı ile yaptım
saat 10 olmuş
şimdi 1 dilim k.ekmek
bir domates biraz peynir ve 3 zeytin alım
acıktımm

Oy puantiyelerini sevsinler :jeyyar: heveslendirdin bende şimdi tabağımın resmini çekicem göstercem -tatlicadiarzu-

ayyyy delirdim valla çocuk gene ağlamış beni aradılar gel diye eee ne oldu diyom okulda kahvaltı yememek için ağlamış başkaların anneleri duruyo sen niye durmuyon
delirtti beni aldım geldim evded tw izlicekmiş bidaha okula göndermicem dedim valla umru deil bebenin çıldırttı beni

ara öğüne ihtiyacım var kız citol bide bana hazırlanmı kııı ben çayı kapıp geliyom

herkese günaydınnnn;

iyi haftalar bayanlar. nasılsınız bu sabah.?? geleli çok oldu ama hemen yazamadım çünkü klavyem dağılmıştı anca toparladım. şimdi bir kaç cevap verip kızımı emzirmeye gidiyorum. hemene dönerim. beni özleyin anacımmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

ben merak ediyorum. yeni arkadaşımsın ya yerimseniben şaka şakaa ben herkesi merak ediyorum ama akşama kadar tek YURDUSUM'la ben nöbet tutuyoruz gelenb giden yok. sonra bi bakıyorum sabahaca konuşulmuş sırnaşık şey
neysee bundan sonra senden tek başına içtima alırız kaydirigubbakcemile3

günaydın namem'im, nasılsın canım ya
bugünden itibaren ne yedik, ne içtik yazalım diyoruz, sonuç ne olacak.opuyorumnanaktan

günaydın cancağazım opuyorumnanaktan
nasılsın hayatım?? sonuna kadar katılıyorum. yazalım yediklerimizi. ama ben bazen ucundan accıkk kaçırıyorum onuda name'nin payı olarak algılarsanız sevinirim. bu haftadan itibaren daha fazla dikkat ediyorum. ben de varım. lakin benim 15 ekimden sonra kesinlikle diyetisyene gitmem lazım. metabolizmam tamamen durma noktasında. hipotrioide yatkınlık varmış araştırılsın. hasta yaşamak ya da ölene kadar ilaç almak istemiyorum :bbo:

Namem seni listeye benmi yazmamışım yoksa senmi yaz dememişsin -tatlicadiarzu-
ben demedim hayatım beni listeye yaz diye. ben emzirdiğim için rejim yapamıyoruım. malum benim kız henüz 5 ay 13 günlük. hala sadece anne sütü alıyor. fazla kısmaya korkuyorum sütüm azalıyor çünkü. şimdilik siftiniyorum topiğe kafamçokkarıştı ama az kaldı önce diyetisyene sonra diyete başlayacağım. ayağımda düzeldi bu hafat tam gaz spor da yapacağım. :sm_cool:
arasıra sorguya çekin beni ki kaytarmayayım. yorgunluk uykusuzluk kaytarıyorum bazen :kedi:

ya bence şu an kızına tv izletme
okul zorunlu bir kurum ve oraya gitmeye mecbur oldugu bilsin

bence yanlış yapıyosun

kahvaltı konusunda keşke yakın olsakta beraber yapsak

ya bence şu an kızına tv izletme
okul zorunlu bir kurum ve oraya gitmeye mecbur oldugu bilsin

bence yanlış yapıyosun

kahvaltı konusunda keşke yakın olsakta beraber yapsak

nursena bu deliye katılıyorum okulda seminerde demişlerdi okuldan kaçan çocukları bile hemen geri götürmek lazımmışyasakkelime

Götür yine olmaz mı beraber dönersiniz

Bu arada teknik bir aksaklıktan dolayı resimi ekleyemiyorum ama domates, salatalık beyaz peynir ve haşlanmış yumurta yidim bide 2 dilim ultra ince kızarmış ekmek -tatlicadiarzu-

ne bilem dellendim aldım geldim bende

hemen kapatt o tv yi
ceza sistemini ögretmemişsiniz çocuca
benim her zaman sistemim
ders yapılmıyorsa
bakkal yok
tv yok
oyuncak yok
vee bu cezayı uygulayacagını bilsin cocuk
yani ben bu işi yaparaım
kimsede bana karışmz ceza veremez diye rahat olmasın

Ohhhhhhhh ne güzel bana göre sobanın sıcaklığı gibisi yok çitolcüm benim yerimede ısın doğalgaza geçtiğimizden beri kemiklerim ısınmadı benki külkedisi misali sobanın dibinden ayrılamazdım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…