Sevgili yena ve nursena :) ben de bir zamanlar burdaydm ama hastalk sebebiyle bi suredir yoktum beni de bu hafta listeye alabilir misiniz lutfeeenn :)
Ben gecen cuma diyete basladim.
baslangc kilom: 96.4 tü
Simdi
Guncel kilo: 93.7
spor: 360 dk
Insallah beni de aliverirsiniz :) sevgilerr..
kahvaltıyı yapıp çıkıyoruz valla alışveriş yapıorum vı yemege otururuz bazen sinemaya bazende dinlenirim ok ben yarın aksam kac saat gezdımı yazıyı. Ona gorw ayarlayalım
günaydın bu arada
yataktan çıkım kilo bildşrimi yapıcam
80 ki kilolara inmişsiniz merak ettim nekadar sürede kaçtan kaça indiniz
dogru cevre cok onemli ben suan iyiyim ama bozmaktan cok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun inş hareketlerde zorlanınca daha iyi anlıyorum nekadar kılo aldıgımıoo maşaallah iyi gitmiş: )
canım ben olsam avmde dolandığım tüm süreyi spor olarak yazarım, sonuçta yürüyüş oluyor yani...
bence dolandığın tüm süreyi dakika olarak bildir.
bende yaklaşık 20kg verdim ama 1,5senede işte.
valla bazen kilo vermek çok zor, aslında mühim olan verme çabasını göstermek gerisi yaradanın takdiri bence...
bize düşen çabalamak sonrada tevekkül etmek...
niye olmuyor diye üzülmememiz lazım bence.
Ok meyeacım
dogru cevre cok onemli ben suan iyiyim ama bozmaktan cok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun inş hareketlerde zorlanınca daha iyi anlıyorum nekadar kılo aldıgımı
ben herhafta sonu saatlerce avmdeyım onun için yazmak istemedim listede ilk sıralarda olmak ve sıze sorumlulugum var die cok spor yapıorum bu sefer nasılsa 5 saat gezdım die spor yspmamaktan korkuyorum ama hedefim gunluk 30 dk yuruyus artı 3 mile 3milde 45 dk aksam yorgun duser spor yapamazsam ıkısının yerıne sayılabılır belki
nasıl verdiniz 20 kılo tıyo istiyorum devam ettirmek açısından özellikle
Meyra ben ve abimde oyle hayvan hastasıydık hesabı yok beslediklerimizin kopekde baktık sokakta bulup ama o evde deil dısarda bakıldı annem sabırlıymıs kedı cok ıstıorum almayı oglanlarda istio ama ugrasamam sanırım canım annem ne çekti bizden
eşinde merhametli bi insanmiş Allah razı olsun
Meyra ben ve abimde oyle hayvan hastasıydık hesabı yok beslediklerimizin kopekde baktık sokakta bulup ama o evde deil dısarda bakıldı annem sabırlıymıs kedı cok ıstıorum almayı oglanlarda istio ama ugrasamam sanırım canım annem ne çekti bizden
eşinde merhametli bi insanmiş Allah razı olsun
tamam canım sen kendi içinde ayarla o zaman dakikaları ve öyle bildirim yaparsın işte: )
ben kilomun çoğunu ayçakayanın5333 diyeti ile verdim, gogıla yazarsan ayrıntılar çıkar: )
ve günde 1bardak yeşilçay çok çok faydalı kilo vermede.
meyradan tiyolar....
cümlemizden inş. canım.
ay ben kedi hastasıyım: )
ama eve alamıyorum eşim çok titiz: )
bahçeyede almadım ne bileyim.
sen eğer evde bakıcaksan şuan kediye tabi çocuklarla baya zor olur evde, ama bahçeyse olabilir belki canım.
zeynepcim daha nice başarılarını görün inşallah
gurur kaynaklarımız onlar bizim
selamün aleyküm...
Kizlaaaarrr benim de kedislerim var iki tane hemde :) ben pek istemiyodum esim cok seviyodu kedileri. Sonra okulun bahcesine bi tane kedi geldi zayif ac.. uzuldum dedimki madem kedi istiyosun bunu goturelim. Getirdik eve ama sonra hastalandi zaten pek iyi degildi kaybettik.. o gidince evde nasil bi bosluk oldu inanamazsiniz..
daha sonra trabzondan hayvan koruma derneginden iki yavru kardesi sahiplendik simdi 7 aylik oldular :)
Bahce yok esım ıstemio bakalım ilerde alırız belkitamam canım sen kendi içinde ayarla o zaman dakikaları ve öyle bildirim yaparsın işte: )
ben kilomun çoğunu ayçakayanın5333 diyeti ile verdim, gogıla yazarsan ayrıntılar çıkar: )
ve günde 1bardak yeşilçay çok çok faydalı kilo vermede.
me
cümlemizden inş. canım.
ay ben kedi hastasıyım: )
ama eve alamıyorum eşim çok titiz: )
bahçeyede almadım ne bileyim.
sen eğer evde bakıcaksan şuan kediye tabi çocuklarla baya zor olur evde, ama bahçeyse olabilir belki canım.
kedilerin cok guzel bende tekir beslemiştim bekarken cok seviyorum esim istemio pek bende sorumluluğu cok diye karasızım açıkcası aileden biri oluyorlarKizlaaaarrr benim de kedislerim var iki tane hemde :) ben pek istemiyodum esim cok seviyodu kedileri. Sonra okulun bahcesine bi tane kedi geldi zayif ac.. uzuldum dedimki madem kedi istiyosun bunu goturelim. Getirdik eve ama sonra hastalandi zaten pek iyi degildi kaybettik.. o gidince evde nasil bi bosluk oldu inanamazsiniz..
daha sonra trabzondan hayvan koruma derneginden iki yavru kardesi sahiplendik simdi 7 aylik oldular :)
sorumlulugu ve masrafi cok.. her ay asilari var veterinerimiz trabzonda. O yuzden surekli ordayiz. Ben giresundaym. Tuyleri cok dokulmuyo. Eger biseyden korkarlarsa anlik bi dokulme oluyo sadece. Kisirlastirma ameliyati olduk doktorumuzun tavsiyesiyle. Mart sorunu kalmadi yani..Bahce yok esım ıstemio bakalım ilerde alırız belki
tiyolar için saol :)
kedilerin cok guzel bende tekir beslemiştim bekarken cok seviyorum esim istemio pek bende sorumluluğu cok diye karasızım açıkcası aileden biri oluyorlar
tuylerı cok dokuluyormu bıde mart ayında napıyorsun
bu arada eşim oflu annem çaykaralı eşimde suan trabzonda yasıyo bızde 2 yıl boztepede yasadık sende sanırım ordasın
Ben esimi kirmamak icin kabul etmistim ama simdi ben daha duskunum valla. Bi de cok temiz kediler sorun olmuyo. He yaramazliga gelince cok yaramazlar ama cocuk gibi düşün :) surekli kosturuyolar perdelerim mahvoldu :) ama hic sikayetci degilim dost oluyolar insana. Bence en buyuk terapi onlar su an :)Kediler cok tatlı ama masallah sabır var ki evde bakıyorsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?