- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Hayirli cumalar..Hayırlı cumalar
Inşallah günümüz güzel geçer
Yenacım görünmemiş
Bugün nursenayı arayım iyice merak ettim
insallah hep gulelim tartida bundan sonra :)günaydınlaaar hadi bugün tartı günümüz, ümit edelim yüzümüzü güldürsün
Kilo bildirimi : 108.3
Hosbuldum tesekkur ederim :)elif tekrardan hoş geldin :)
Kasımpatı hoşbuldummmm
Elifcim memnun oldumbi. Haftada iyi kilo vermişsin bi sırrı varmı ?
yolcu aleyküm selam benim oğlumda 1. Sınıfta bu yıl tam bir ergen gibi asiokuma bayramınız kutlu olsun diyim bizim ilk dönemdi inş heycan yapmaz küçük hanım
Slm arkadaşlar ben Şubat'ta doğum yaptım ve 93 kg tim kilolarından kurtulmak istiorum emzirecektir veririm diyordum Ama sütümde çok olmadı buzun diyetlere sabır gösteremiorum ve bu kilolu halim acayip psikolojimi bozuyor insanın özguvenını etkiliyor((( yardımcı olursanız sevınırım
merhabalar ben meral, benide aranıza alırsanız çok sevinirim :)
benim vücudumda oluşan tümörler sebebi ile yağ yakımı yapılmıyor ama aşırı ödem birikmiş tam 20 aydır 110 kilodayım ne indim ne çıktım. doğru düzgün yemek yiyen biri değilim ama bari ödemlerimi atayım kendimi hiç iyi hissetmiyorum zayıflamak istiyorum!! 10 kilo verebilirsem tümörler alınacak, bende doktorumun önerisiyle ww diyetine başlıyorum bu gün başladım açıkçası benide alın aranıza beraber zayıflayalım hem bana da moral olur :)
boy avantajı oluyor tabii :))masallah,oldugundan cok daha fazla ince gösteriyorsundur uzun boylu olmanin avantaji...:)bu arada boylarimiz ayni..:) afiyet olsun,bende kahvalti hazirlayacagim...
İnsallah canimBendE bugünden itibaren başlıyorum diyete inşş boy:168. Kilo:93 haftaya inşş veririmde verdiğim kiloyu yazarım
Aleykümselam canım
30 dk yuruyus yaprıö sonrada 3 mil yaptım
3 mili bunla yapıorum sizinkide bumu bide lastıklısı var farkı neki lastik alım onu yapıcamyaktıgı kalorı acısndan varmıkı farkı
Aleyhum selam...selamün aleyküm...
masallah guzel spor yapmissin :)Aleykümselam canım
30 dk yuruyus yaprıö sonrada 3 mil yaptım
3 mili bunla yapıorum sizinkide bumu bide lastıklısı var farkı neki lastik alım onu yapıcamyaktıgı kalorı acısndan varmıkı farkı
kilo bildirimim
geçen hafta 91.2
bu hafta 91.9
+700 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?