Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşa kahvaltıya geçicem bir yandan davetiye dağıtıyorum size bir bakayım dedim...

adaş yena fena halde yoğunmuş işlerini hafifletsin uğrar bir ara, sende aldığın son kilolar için kendine kızıp durmayı bırak artık böylesi daha iyi olucak inan :)

kasımpatı sıkma canını yavru artıların hepsi kilo değildir zaten düzelir yaniii ....:)

elif tekrardan hoş geldin :)

bonusum yelizim ve diğer bebik sahibi olan güzel anneler hepinizi öpüyoruuum

Selamün aleykümm...

ayy çok güzeldii oda çok heyecanlıydı bir ara zor tuttu kendini ağlamamk için bana bakamadı...sonra öğretmenine odaklandı ve toparladı kendini ingilizce bi skeç oynadılar ve gene ing şarkı söylediler sonra okul ortamı oluşturup biri öğretmen olmuş sınıfta ki hallerini oynadılar benim kız kitap okudu bu oyunda...sonra hepsi teker teker kısa bi dua okudular...sonra halk oyunu oynadılar benim kız halay başı tey teyy diye bağırarak girdiler sahneye falan kızlardan biri istiklal marşının tamamını okudu sonunda nefesi falan kesildi bayılıcak sandım ama tebrik ediyorum valla süperdii...

kızlar hoşgeldiniz...

masallah,oldugundan cok daha fazla ince gösteriyorsundur uzun boylu olmanin avantaji...:)bu arada boylarimiz ayni..:) afiyet olsun,bende kahvalti hazirlayacagim...
boy avantajı oluyor tabii :))
sen de aynı boydaymışsın 90lara inmek bile epeyce rahatlatır seni de
size de afiyet olsun :)

Aleykümselam canım
30 dk yuruyus yaprıö sonrada 3 mil yaptım
3 mili bunla yapıorum sizinkide bumu bide lastıklısı var farkı neki lastik alım onu yapıcamyaktıgı kalorı acısndan varmıkı farkı

selamün aleyküm...
Aleyhum selam...
masallah guzel spor yapmissin :)
Ben de bununla yapiyodum leslie yaparken. Lastikli daha cok kalori yaktiriyodur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…