kahvaltıyı yapıp çıkıyoruz valla alışveriş yapıorum vı yemege otururuz bazen sinemaya bazende dinlenirim ok ben yarın aksam kac saat gezdımı yazıyı. Ona gorw ayarlayalımyena ile nursena yapıyo canım...
onlar bilir galiba listeye girme işini, sen yinede bildirim yap ve ilet isteğinide bildirimle: )
rahatsızlığın içinde çok geçmiş olsun canım, rabbim tez şifa versin inş.
bir avmde 5-6saat yürümekmi...
napıyon kız o kadar saat avmde... ben olsam çatlarım...
hep yürüyorsan 5-6saat içinde neden 30dk sayasınki bence 180dk eder o 5-6saat...
bu adamda ne kadar yaşlanmış öyle.
yavrucum tartıl neticede merakta ediyorsun :) adaş bizde cuma tartı korkusu sendromu oldu dr.mı gitsek acebaaadaş ben çok korkuyorum tartıdan
Boğazımızı tutsak korkamayacağız daaayavrucum tartıl neticede merakta ediyorsun :) adaş bizde cuma tartı korkusu sendromu oldu dr.mı gitsek acebaa
Haftaya hepsi gidecek eminim canım zaten bir kısmı ödemdir muhakkakGünaydin,hayirli cumalar arkadaslar....
Kilo bildirimi:108 +2,5 kilo
Haftaya hepsi gidecek eminim canım zaten bir kısmı ödemdir muhakkak
Inşallah canıminsallah Asuman ablacim,kurtulamadim gitti 3 hanelilerin agirligindan...dilerim hepimiz gereksiz yüklerimizden kurtulup ümid ettigimiz kilolara iner ve sabit kaliriz...
Inşallah canım
Sabit kalmak da çok önemli ben çok yanıyorum aldığım 10 kiloya
Ben de sorun yok canım :)beyen butonunu hala göremiyorum ben yaa,ayni durumda olaniniz var mi?lütfen kusura bakmayin arkadaslar hepinizin mesajlarini cok beyeniyorum oysa...
Boyum 1.70 canımhaklisin Asuman abla sabit kalabilmek diyet yapmaktan daha zor diyorlar,kilolarinin hepsini almamis olman ve dikkat ediyor olman cok büyük bir basari,eminim aldiklarinida vereceksin kisa zamanda...sahsen ben hayatim boyunca 3 verip 5 aldim ,10 veri 15 aldim ve 3 hanelilere kadar cikmayi basardim...hasili hic koruyamadim verdikleri.. bu arada boyun kac Asuman ablacim?
Boyum 1.70 canım
Ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?